tako ti je to druze sto se tice nase Premijer lige u kladionicama, nista me to ne cuditepsija je napisao/la:1,20 na Slobodu protiv Veleža![]()
Pa nismo valjda tako loši,nismo takvi autsajderi

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
tako ti je to druze sto se tice nase Premijer lige u kladionicama, nista me to ne cuditepsija je napisao/la:1,20 na Slobodu protiv Veleža![]()
Pa nismo valjda tako loši,nismo takvi autsajderi
one Fukare se prodaju 10km nema te djeliti ipak to su nase majice, odnosno nas covjek napravio koji ce prodavati svakako...za one druge stvarno ne znam mozda ce se te djeliti...ali ako hocete one majice Fukara onda na okupljanje idite na vrijeme i ugrabite, jer samo 300 majica ima odnosno 297 jer tri su vec odvojene na stranuharry_90 je napisao/la:Dosao je i taj dan nadam se minimalnoj pobjedi od 1:0 i onda u Sarajevo pa sta bude.. nego hoce biti majica danas da se prodaju ili dijele na Tusnju ?
S kim to igrate u Sarajevu ?harry_90 je napisao/la:Dosao je i taj dan nadam se minimalnoj pobjedi od 1:0 i onda u Sarajevo pa sta bude.. nego hoce biti majica danas da se prodaju ili dijele na Tusnju ?
U Lukavicuharry_90 je napisao/la:Dosao je i taj dan nadam se minimalnoj pobjedi od 1:0 i onda u Sarajevo pa sta bude.. nego hoce biti majica danas da se prodaju ili dijele na Tusnju ?
zaboravio sam napisat Istocnomultra_slavija je napisao/la:S kim to igrate u Sarajevu ?harry_90 je napisao/la:Dosao je i taj dan nadam se minimalnoj pobjedi od 1:0 i onda u Sarajevo pa sta bude.. nego hoce biti majica danas da se prodaju ili dijele na Tusnju ?
haha nije to nista, kod mene Rodjak sve govorio necu nikad ici da gledam ovu nasu saban ligu i evo danas kaze idem i ja na utakmicuclassic je napisao/la:joj imam osjecaj da ce stadion u 4 bit pun ko sibica
Juce me zove jaran koji NIKAD nije bio na utakmici, antisportista i kaze brate u kolko cemo na utakmicu hahahahaha
nista se ne zna pa svi to zele, ali dole ce se znati svedelpiero20 je napisao/la:I otvaral se nova tribina za navijace?
Malo da se rastereti stara, a usput i radi bolje atmosfere..
Ma garant kad vide koliko ima ljudi skontaju toSaltCityAttack je napisao/la:nista se ne zna pa svi to zele, ali dole ce se znati svedelpiero20 je napisao/la:I otvaral se nova tribina za navijace?
Malo da se rastereti stara, a usput i radi bolje atmosfere..
A pustit ce Sjever sigurnoo kad bude koncert Zdravka Colicaharry_90 je napisao/la:Ne vidim razloga zbog cega ne bi otvorili sjever,jedino sigurnost za gledaoce al jbg nije valjda neko toliko smotan da padnedo sad ga par puta otvarali za navijace i sad kad ce Tusanj biti sibica da ne daju,nigdje veze..
zaboravio sam napisat Istocnomharry_90 je napisao/la:ultra_slavija je napisao/la:S kim to igrate u Sarajevu ?harry_90 je napisao/la:Dosao je i taj dan nadam se minimalnoj pobjedi od 1:0 i onda u Sarajevo pa sta bude.. nego hoce biti majica danas da se prodaju ili dijele na Tusnju ?
pa to je i razlog ebiga ...zato treba tamo stat i pretresat i to je ono kako jedino mozemo dobiti tribinu u ovkvim uslovima..ali ebiga mi smo navijaci pa mi vise volimo da malo pripalimo stadion, da se koreo uradi i td sve to ja razumijem.. samo nama je u ovim utkamicama bitnije da podrzimo momke da grmi, a baklje ko im ba ebe mater palit ce seharry_90 je napisao/la:Samo mi se ne svidja sto na novoj tribini nema niko da pretresa jbt unose se staklene flase haj plasticne razumijem moze to,al brate sta ce ti staklena flasa na tribini
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.