FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
pa 50% su bili u pravu
nije se vratio na klupu

I za svu trojicu zajedno dobili vrecu kupusa. A sva trojica zajedno osvojili koliko i Leotar.rammstein je napisao/la:e cuj pregovori u toku, pa nije valjda da ce neko sprijeciti tog ASA da pređe kod vas... mislim u zadnjih par godina Said, Kojašević, Hazić...to je sto je valjalo kod nasovo ostalo sve teska oklagija

Ovdje mi samo jos fali baCelofan ahahhaahah
Bit je da nije los igrac a u sarajevu bio totalni promasaj i nije mogao pokazati kvalitet. To sa vodoinstalterom karikiram...Informisan sam odlicnoArmala je napisao/la:
Malo se informisi, Melun zaradjuje za hljeb u Poljskoj 1.ligi

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Djorkaeff je napisao/la:Po BlicuArmala je napisao/la: Pa UEFA vodi istragu o tome i moze se malo diskutovatiSjećam se jednog naslov iz novina sličnog kvaliteta.
Ne razumijem?! Zar se ne sjecas kada je UEFA objavila sumnjive utakmice iz svih evropski liga

Nemoj iznositi neistinePL BiH -1 je napisao/la:I za svu trojicu zajedno dobili vrecu kupusa. A sva trojica zajedno osvojili koliko i Leotar.rammstein je napisao/la:e cuj pregovori u toku, pa nije valjda da ce neko sprijeciti tog ASA da pređe kod vas... mislim u zadnjih par godina Said, Kojašević, Hazić...to je sto je valjalo kod nasovo ostalo sve teska oklagija

Sve je to zbog Samre.rammstein je napisao/la:pa 50% su bili u pravunije se vratio na klupu
Iako uce njemacku skolu jos uvjek ne znaju sastavit parolu
- champions1921
Re: Odg: Re: FK Željezničar
Haj nadji taj podatak od UEFA-e molim te. Ne možeš jer lažeš.Armala je napisao/la:Djorkaeff je napisao/la:Po BlicuArmala je napisao/la: Pa UEFA vodi istragu o tome i moze se malo diskutovatiSjećam se jednog naslov iz novina sličnog kvaliteta.
Ne razumijem?! Zar se ne sjecas kada je UEFA objavila sumnjive utakmice iz svih evropski ligaI tu je Leotar i Zeljo bio, tako da te vijesti Blice nisu suplja
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zadnja izmjena: champions1921, dana/u 25 feb 2014, 20:27, ukupno mijenjano 1 put.
BUDI ŽELJO !!!
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
za travnik imaju dokazi i sta bi ,igraju sada 1 ligu federacijeArmala je napisao/la:Djorkaeff je napisao/la:Po BlicuArmala je napisao/la: Pa UEFA vodi istragu o tome i moze se malo diskutovatiSjećam se jednog naslov iz novina sličnog kvaliteta.
Ne razumijem?! Zar se ne sjecas kada je UEFA objavila sumnjive utakmice iz svih evropski ligaI tu je Leotar i Zeljo bio, tako da te vijesti Blice nisu suplja

to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
- molotovljev
Ma daj ba, kakav Melunović ... Riječ je o kvalitetnim igračima, a to su Said, Komazec ... Znaš i sam u kakvojpile87 je napisao/la:Pa eto taj Melunovic je vrijedio za perspektivu sada ne moze naci posao ni kao vodoinstalater. Najavljivan glamurozno...Ima kamaru igraca koji pokazuju manje nego sto zapravo mogu od Kovacevica pa do Dupovca, mladi igraci a karijera u padu...molotovljev je napisao/la:Pa dobro ok. otišli, pobjegli kako ti kažeš... Ali kako smo ih upropastili, ne razumijem ?Grokok je napisao/la:Sve što je valjalo pobjeglo je glavom bez obzira. Said, Komazec itd..
je formi Said bio kada je došao kod nas, pa smo ga vratili u kakvu takvu formu, dovoljno da ga Mamić dovede.
Isto važi i za Komazeca ... Doduše, Dupovac je u padu iako on i nije neka klasa, nego što je naše dijete
pa ga guramo malo. Ali nismo ga upropastili. Mislim, realno ..
F.K.SARAJEVO
Nije tema al evo zar nije Dupovac bio prosle godine bolji nego ove ?molotovljev je napisao/la: Ma daj ba, kakav Melunović ... Riječ je o kvalitetnim igračima, a to su Said, Komazec ... Znaš i sam u kakvoj
je formi Said bio kada je došao kod nas, pa smo ga vratili u kakvu takvu formu, dovoljno da ga Mamić dovede.
Isto važi i za Komazeca ... Doduše, Dupovac je u padu iako on i nije neka klasa, nego što je naše dijete
nijepile87 je napisao/la:Nije tema al evo zar nije Dupovac bio prosle godine bolji nego ove ?molotovljev je napisao/la: Ma daj ba, kakav Melunović ... Riječ je o kvalitetnim igračima, a to su Said, Komazec ... Znaš i sam u kakvoj
razlika je u stoperima pored njega
tu je bio Torlak i krpio ga dobro, sad je to Vule koji to nece da radi i to je razlika jedina a Dupovac igra isto
- molotovljev
Jeste. Ove sezone je lošiji od prethodne dvije, tri sezone...Al' to ne znači da je završio karijeru. Trenutnopile87 je napisao/la:Nije tema al evo zar nije Dupovac bio prosle godine bolji nego ove ?molotovljev je napisao/la: Ma daj ba, kakav Melunović ... Riječ je o kvalitetnim igračima, a to su Said, Komazec ... Znaš i sam u kakvoj
nije u formi, što ne znači da neće biti bolji u nastavku. Shvatam ja tebe šta hoćeš da kažeš, al brate pogrešno
si se izrazio..Znaš šta znači upropastiti nekoga. Ja se fakat ne mogu sjetiti da smo i mi i vi nekog igrača
upropastili.. Toliko, da ne davimo više..
F.K.SARAJEVO
Po meni je Vule gori od njega al eto svak ima pravno na svoje vidjenje fudbala.Vuletovo je davno proslo.rammstein je napisao/la: nije
razlika je u stoperima pored njega
tu je bio Torlak i krpio ga dobro, sad je to Vule koji to nece da radi i to je razlika jedina a Dupovac igra isto
Ostavimo se ovih pacenika sto dolaze na temu s provokacijama..
Treba da pisemo o nama,o klubu..
Evo mnogi su se zalili sa cjenom karte za domace tekme,hajde sad da vidimo koliko ce uzeti ove "polugodisnje"(jug 20km i sjever 35km),ko je kukao neka sad kupi..Ja se nisam nikada žalio na cjenu tako da cu kupovati svaku tekmu posebno ujedno i vise love klubu ostaviti..
Za Bjeljinu dosta problema za sastav,moje misljenje:Loncaric-Bucan,Bogdanovic,Zeljkovic i Stana-Hasanovic i Zola na centru,ispred njih Jamak desno Selim lijevo Svraka i špic Ara..
Ugl moze biti jos par rokada ali mislim da se nece mnogo nesto promjeniti od ovoga..
Treba da pisemo o nama,o klubu..
Evo mnogi su se zalili sa cjenom karte za domace tekme,hajde sad da vidimo koliko ce uzeti ove "polugodisnje"(jug 20km i sjever 35km),ko je kukao neka sad kupi..Ja se nisam nikada žalio na cjenu tako da cu kupovati svaku tekmu posebno ujedno i vise love klubu ostaviti..
Za Bjeljinu dosta problema za sastav,moje misljenje:Loncaric-Bucan,Bogdanovic,Zeljkovic i Stana-Hasanovic i Zola na centru,ispred njih Jamak desno Selim lijevo Svraka i špic Ara..
Ugl moze biti jos par rokada ali mislim da se nece mnogo nesto promjeniti od ovoga..
19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
mi vec mjesecima pisemo kako se raspadamo i da se sve rastalilo oni nam ne vjeruju hahahaha...
nema olotica sigurno jer znam da je bilo nesto da mu je natekla noga koju je slomio imao neki udarac ne vjerujem da ce ga ubacivati... sa ovom ekipom ne bi trebao biti problem protiv Radnika bitno je dobro odigrati defanzivno...
nema olotica sigurno jer znam da je bilo nesto da mu je natekla noga koju je slomio imao neki udarac ne vjerujem da ce ga ubacivati... sa ovom ekipom ne bi trebao biti problem protiv Radnika bitno je dobro odigrati defanzivno...
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
Armala je napisao/la:Djorkaeff je napisao/la:Po BlicuArmala je napisao/la: Pa UEFA vodi istragu o tome i moze se malo diskutovatiSjećam se jednog naslov iz novina sličnog kvaliteta.
kad je objavila ? daj link..
blic vise ni srbi ne citaju..

" Prvo sam rekao Željo pa tek onda mama i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo ! "
Novinarkama!gio10 je napisao/la:Novinarima blica, svršimo na lica
Meni niko ne odgovori prosle hefte, pa moram ponovo pitati 
Hoce li oni koji nisu clanovi moci uzeti polugodisnju ulaznicu ?
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Hoće.anonimni je napisao/la:Meni niko ne odgovori prosle hefte, pa moram ponovo pitati
Kažu nemoj vode vruć, kod nas propuh ubija
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.
Re: Re: FK Željezničar
Super, hvala 

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.