FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
http://www.fsks.ba/index.php/novosti/it ... ni%C4%8Dar
Nisam baš upućen u ovo... Šta znači kad neko potpiše "Amaterski ugovor" i koje su razlike između profesionalnog? Hvala!
Nisam baš upućen u ovo... Šta znači kad neko potpiše "Amaterski ugovor" i koje su razlike između profesionalnog? Hvala!
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.
-
zaboljisportuBiH
- Kontakt:
Znači da ne moraš platiti naknadu za treniranje Kalesiji dok ne potpiše profesionalni tj dok ne budemo sigurni da je igrač za Želju.Adviser je napisao/la:http://www.fsks.ba/index.php/novosti/it ... ni%C4%8Dar
- zlatniljiljan89
- Kontakt:
Psuje glavni grad i pjeva himna SrbijePL BiH -1 je napisao/la:U Tuzli se na utakmicama mlade repke psuje glavni grad.
Re: Odg: Re: FK Željezničar
Ali takodjer igrac moze napustiti klub bez odstete, koliko ja znam...zaboljisportuBiH je napisao/la:Znači da ne moraš platiti naknadu za treniranje Kalesiji dok ne potpiše profesionalni tj dok ne budemo sigurni da je igrač za Želju.Adviser je napisao/la:http://www.fsks.ba/index.php/novosti/it ... ni%C4%8Dar
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Ne pisi nebulozezlatniljiljan89 je napisao/la:Psuje glavni grad i pjeva himna SrbijePL BiH -1 je napisao/la:U Tuzli se na utakmicama mlade repke psuje glavni grad.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Nije se pjevala al je dobila gromoglasni aplauz u cemu razlika.
Re: Odg: Re: FK Željezničar
može, ali onda koliko znam i nama ide jedan dio naknade za treniranje.anonimni je napisao/la:Ali takodjer igrac moze napustiti klub bez odstete, koliko ja znam...zaboljisportuBiH je napisao/la:Znači da ne moraš platiti naknadu za treniranje Kalesiji dok ne potpiše profesionalni tj dok ne budemo sigurni da je igrač za Želju.Adviser je napisao/la:http://www.fsks.ba/index.php/novosti/it ... ni%C4%8Dar
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
mislim da kad napuni 21 godinu, onda može potpisati profesionalni ugovor da ne plaćamo naknadu za treniranje.
-
RiverPlate
- Kontakt:
Braćo prestanite se raspravljati sa ovima što su se nakotili na temi kao štakori, pa samo provociraju!Jesu li bitni?Nisu, ko ih šiša, idemo pisati o utakmici protiv Radnika i naše voljenom klubu!Dušmana je bilo i uvijek će biti, ali samo mogu da se gicaju u svojoj nemoći, zna se ko je šampion!
Grbavica naš je Hram!!!
Skandirala se!
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
popustite ba boli nas qrac i za jufkice i za tuzlu, naravno da su svi zavisni, uvijek je tako bilo da se nemocni pravdaju necim, ko ih yebe 
ps. jufkice su provaljene za pravljenje ovih clanaka, mogo ste jadni
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
samo objasni na koji nacin i kakve veze ima FKS sa BLICOM?fedeltafrotta je napisao/la:popustite ba boli nas qrac i za jufkice i za tuzlu, naravno da su svi zavisni, uvijek je tako bilo da se nemocni pravdaju necim, ko ih yebe
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
samo ih tužiti to je izgleda jedini način sa njima, hvala im u svakom slučaju što nas porede sa juventusom
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
Nema se sta pisati. Prosle pripreme, prosli odlasci i dolasci, sve proslo. Cekaj vikend onda ce biti veselo.
Zna li iko jel Olimpic izmiro dugovanja prema nama, jer ako nije, nema igranja za vikend?
Nije Zeljo neprijateljski orijentisan. I ako nisu nece im se praviti smetnje. Veci je fazon kad uzmes titulu pa im onda sve naplatis. I tugu, i bol i pare.bhsport je napisao/la:Zna li iko jel Olimpic izmiro dugovanja prema nama, jer ako nije, nema igranja za vikend?
Mislim da je to regulisano pravilnikom nekim, da nema veze Zeljo sa tim?PL BiH -1 je napisao/la:Nije Zeljo neprijateljski orijentisan. I ako nisu nece im se praviti smetnje. Veci je fazon kad uzmes titulu pa im onda sve naplatis. I tugu, i bol i pare.bhsport je napisao/la:Zna li iko jel Olimpic izmiro dugovanja prema nama, jer ako nije, nema igranja za vikend?
znam da nije vezano za temu FK Zeljeznicar... jel ti stari mozda isao na taj fax pa zna ili sta vec???jug-onostalgicar je napisao/la:ovaj sto je magistrirao na odbrani i sigurnosti... nisam dovoljno star al znam da mi je stari pricao da je to bio fakultet kao sto je danas filozofija dakle padalo se samo niz stepenice
za ove optuzbe nemam komentara jer dok se ne dokaze neduzni smo , ali... ko god je aktivirao to(smatram da su komsije) mogao bi se gadno iznenaditi kada mu se to obije o glavu i kada se istraga prosiri na 90% klubova nase lige...
i naravno nebi bilo prvi put da se koplja prelamaju preko želje dok ostali rezimski klubovi prolaze nekaznjeno
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
- KosevskoHill
- Kontakt:
- DukeOfWellington
- Kontakt:
FK Željezničar
Može li se ovo "Re:" izbacit' iz naslova teme?aleksandar_veliki je napisao/la:Još jednom ću zamoliti da sva prica oko namjestanja ide ovdje http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=3&t=4331" onclick="window.open(this.href);return false;.
Ukoliko opet budem ofirno ignorisan, biće banova. Hvala!!!