Što je to problem? TO ŽEljo nije bio favrit protiv Leotara sljedeće godine? Pa i vi ste ih uzeli 3:0 čini mi se nekoliko kola ranije. Znači trebao je Željo pusiti Leotaru sljedeće godine da se ne pomisli da je ovo naštimano. Nemoj molim te. Ne kažem ja da svi namještaju nego samo odgovoram na vaše sumljive tekme i govorim da svi imaju takvih sumljivih tekmi. Slažem se da je kriv za koga se dokaže, a to da se zna ko namješta nije relevantno jer evo i ja znam da ste vi namjestili ove tekme kad ste ganjali Evropu. Isto sam tako čuo od ljudi koji su relevantni. I sad sam ja to trebao pričati ovdje i po novinama. Nigdje veze.rammstein je napisao/la:problem u vasoj utakici sa leotarom je iduća utakmica u gostima kod njih... to je ono sto istrazuje UEFA .. dakle ove dvije utakmice i jos jednu utakmicu, i ko je imalo bio upucen u sve ovo, znalo se za ovo jos u augustu prosle godinezaboljisportuBiH je napisao/la:U ovoj ligi je mnoštvo sumljivih tekmi pa evo i ova gdje je Sarajevo zijanilo od Goška. Ekipa koja se bori za Evropu ne ošuta na gol i to je kao ok a Željo i Leotar se kao ne bore pa je to dokaz ili je dokaz samo što je to zadnje kolo. Da ne govorim o ovim tekmama gdje imaju i dokazi kao što neko nabroja. Sarajevo je zadnju sezonu kad je Mirza bio trener dobilo isto Leotar dole par kola prije kraja i to napravilo niz čini mi zadnja tri kola u gostima a prije toga slabo koga da su uzeli. Niko ne kaže kako je Željo te godine mogao pustiti kome je htio pa je dobijao i Slobodu i GOška itd sve par kola prije kraja kad je imao obezbjeđenu titulu. Svako kolo se govorilo da će Željo naštimati pa nije i onda dočekali da se jednom desi i sad pletu po tome ko maksim po divizji. ISto tako i prošle godine koga god je ŽEljo dobio bilo je naštimano.
U ovoj ligi svaki klub ima sumljivih tekmi kao što je ova, ali svaki klub od prvog do posljednjeg i fakat mi ide na neku stvar stalno ponavljanja priče o Želji. Što ne kažete kako vam je Željo donio titulu svojom čestitošću? Toga se i ne sjećate.
Mislim fakat da bi i klub trebao reagovati na ove stvari jednom. Prelazi se svaka mjera. I ovdje admini isto tako. Imaju teme gdje se oko toga raspravlja. Pa trebalo bi onda i Dortmund izbaciti jer je pustio Hofenhajmu. Napravili dva penala, Ili npr Švedska - Danska odigraju 2:2 na EP i još milion primjera. Pa onaj levat iz Makedonije priznao frajer da štima tekme po Makedoniji ko od šale.
Čak i ako se desi da npr Sarajevo bude kažnjeno na osnovu ovakvih dokaza koje vi spominjete prvi ću reći da nije pošteno jer bi svi trebali biti kaženjeni. Pogotovo ovo kao Tuzlaci nas optužuju a sebe ne spominju, ne spominju Velež, ne spominju Sarajevo da je zijanilo od istog tog Goška na pola druge polusezone itd itd.
elem, nije ni bitno, sve je to na grani, ali mi smeta ovo, kao svi namjestaju bla bla.. pustite retorike komsija o ratu, svi su krivi... nije istina, kriv je onaj za koga se dokaze da je kriv, i namjesta onaj za koga se zna da se namjesta i kome se to dokaze.. e sad druga je stvar sto sjednes sa igracem ili ocem igraca koji ti kaze da je tekma namjestena al to je opet mahala i ona nije relevantna...
Ovaj što reče da smo trebali poslati juniore pa da i njemu odgvorim. Pa tek onda bi nas razapeli. Zbog toga se i vodio prvi tim dole. Navijači su bili za to da se da šansa mladima, da se kombinuje ali onda bi rekli išli sa drugim timom da neofirno izgube itd tdi. Mogli smo mi igrati sa mladima i protiv vas u TZ.
VEć sam to jednom pisao i ponovit ću. Jedini razlog logičan zbog čega bi Željo namjerno izgubio tu tekmu jeste taj da je morao ispasti Bošnjački klub što je tad bilo veoma logično zbog one frke oko sankcija. Također poklopilo se da i SLoboda zijani bez ispaljenog metka (a žrtvovani su vjerovatno jer je klub bio u haosu totalnom) i Velež i još dosta tekmi u ranijim kolima. GOšk je tu sezonu počeo igrati ko Bayern u zadnjih desetak kola. KAd sve to uzmem u obzir ovo mi je jedino logično ako se već štimalo.
EDIT: Zadnji moj post na ovu temu Aco halali