FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Nisam se trebao zezati.. Kazna stiže.. 
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
IZDRZI GIHO IZDRZIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
Gihoooooon ole, nasa pjesma ori seeeeee, Sporting Gihon dominiraaaaaaa, i nek tako ostaneeeeeeeeeeeeeee...
Gihoooooon ole, nasa pjesma ori seeeeee, Sporting Gihon dominiraaaaaaa, i nek tako ostaneeeeeeeeeeeeeee...
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Portillo je napisao/la:NijeRaul_64 je napisao/la:RAno si se ukljucio..Sexmachineboy je napisao/la:Ko je dao gol? KAsno sam se uključio..![]()
Ma onaj Perciado toliko mrzi Real da cu sam uci na teren i zabiti autogol
fina atmosfera
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
0:1.
El Molinon u transu. Vruća atmosfera od početka, što i ne čudi, ipak se igra u Asturiji.
Znam da je lako biti general poslije bitke, ali sam od početka bio mišljenja da se mora istrčati sa što jačom postavom, a Pep ubaci u igru Milita koji ove sezone igra loše, i to još na ovakvom vrućem gostovanju
Betis mu je trebao biti bezbolno iskustvo, a izgleda da on nije ništa nije naučio, bez obzira što u srijedu čeka Arsenal.
El Molinon u transu. Vruća atmosfera od početka, što i ne čudi, ipak se igra u Asturiji.
Znam da je lako biti general poslije bitke, ali sam od početka bio mišljenja da se mora istrčati sa što jačom postavom, a Pep ubaci u igru Milita koji ove sezone igra loše, i to još na ovakvom vrućem gostovanju
EL MEJOR CLUB DEL SIGLO XXI FUTBOL CLUB BARCELONA.
HISTORIA CONTINUA...
HISTORIA CONTINUA...
- DAVID VILLA
- Kontakt:
da je Pep ubacio Pedrita sad bi mozda dali gol,ali idemo dalje... 
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Momci ginu
<3 Gihon.
ustvari ne volim, na nou campu su igrali bez 9 prvotimaca, picke.
<3 Gihon.
ustvari ne volim, na nou campu su igrali bez 9 prvotimaca, picke.
Zadnja izmjena: EdinTM87, dana/u 12 feb 2011, 20:29, ukupno mijenjano 1 put.
Trce ove iz Gijona opako, žestoko se igra.
Kreten sebicni :S
joj milita sto me nervira,,neke duge lopte salje ccc,,gubi se ko fs3
,,vidi se razlika izmedju abidala puyola i milita al drama
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
- DAVID VILLA
- Kontakt:
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
koja glupost svaki napad na maxvela ide a on bez ikakve ideje i tako propada nam svaki napad
maskerano-bus sto prije zamjena
maskerano-bus sto prije zamjena
...veoma lose poluvrijeme...
...jednostavno nemamo rjesenja za odlicno postavljeni sporting...
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Zabili gol , udarili bunker , pokrivaju svaki metar prostora i nema prolaza.
Afellay desno i Maxwell lijevo ne mogu probiti stranu...tu je Sporting udario nitnu i nema prolaza, niti su ovi u stanju to uraditi sami...mora se Pedro ubacivati u igru, a nebi bilo loše probati i Adriana umjesto Maxwella...bice teško ovo probiti.
Afellay desno i Maxwell lijevo ne mogu probiti stranu...tu je Sporting udario nitnu i nema prolaza, niti su ovi u stanju to uraditi sami...mora se Pedro ubacivati u igru, a nebi bilo loše probati i Adriana umjesto Maxwella...bice teško ovo probiti.
Zadnja izmjena: Mandrak, dana/u 12 feb 2011, 20:51, ukupno mijenjano 1 put.
- -Barcelona-
- Kontakt:
neznam da sam gledao losiju utakmicu barce u posljednje 2 sezone kako sto ova danas
znalo se da ce gostovanje biti jako tesko i mozda je trebalo igrati sa najjacim sastavom,affelaj je dosad izgubio previse lopti,messija nema ni mapi,jedino iniesta nesto pokusava,valjda cemo u drugom dijelu gledati pravu barcu i doci do preokreta.....AMIN 
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
Sve rezerve koje igraju Milito,Afelay i Mascerano su zakazale....Nista nisu pokazali...Bit ce gusto u drugom...Mozda i bod dosta. 
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".
- DAVID VILLA
- Kontakt:
slazem se,1 prilika za gol i njima i nama pa iz jedne prilike dali nam gol,to je za smijat se...enobarca je napisao/la:...veoma lose poluvrijeme......jednostavno nemamo rjesenja za odlicno postavljeni sporting...
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Nema tečnosti u igri.
Nadao sam se da ćemo barem izjednačiti do poluvremena, a na kraju smo mogli primiti još jedan gol. Biti će teško dobiti ovu utakmicu, Sporting nošen navijačima. Biti ću zadovoljan i s bodom kako stvari izgledaju, a i bod zna nekada biti jako važan.
Nadao sam se da ćemo barem izjednačiti do poluvremena, a na kraju smo mogli primiti još jedan gol. Biti će teško dobiti ovu utakmicu, Sporting nošen navijačima. Biti ću zadovoljan i s bodom kako stvari izgledaju, a i bod zna nekada biti jako važan.
EL MEJOR CLUB DEL SIGLO XXI FUTBOL CLUB BARCELONA.
HISTORIA CONTINUA...
HISTORIA CONTINUA...
...ma neka ubaci barem pedra,jer afellay je veceras zakazao...ali mozda bude bolji u drugom poluvremenu...i moram reci da je affelay mnogo losiji u barci nego sto je bio u psv-u...tamo je igrao odlicno,a sad izgleda nekako trom......DAVID VILLA je napisao/la:slazem se,1 prilika za gol i njima i nama pa iz jedne prilike dali nam gol,to je za smijat se...enobarca je napisao/la:...veoma lose poluvrijeme......jednostavno nemamo rjesenja za odlicno postavljeni sporting...
nevalja gubit bodove trebali bismo se cuvati za teza gostovanja..veoma je lose prvo poluvrijeme,nadam se da ce Pep ubaciti Pedra i Abidala u drugom poluvremenu i da cemo dati 2 gola...
![]()