AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

ahmad_tz
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la ahmad_tz » 24 okt 2012, 23:03

Nema ba smisla imamo poraza ko za cijelu proslu sezonu. Ok nije trener kriv, al mora se mijenjat ne moze se samo govorit treba vremena itd. Eto ne mora Guardiola nek bude makar Tassoti, Pipo, Maldini bilo ko jbt.

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 24 okt 2012, 23:10

ahmad_tz je napisao/la:Nema ba smisla imamo poraza ko za cijelu proslu sezonu. Ok nije trener kriv, al mora se mijenjat ne moze se samo govorit treba vremena itd. Eto ne mora Guardiola nek bude makar Tassoti, Pipo, Maldini bilo ko jbt.
Trener je kriv jarane,jer ne zna da napravi udarnu postavu ekipe i da izvuce maximum iz ovoga,svaku utakmicu razlicita zadnja linija,i stoperski par,to tako ne ide.......

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 24 okt 2012, 23:11

anton 1983 je napisao/la:Svaki vaš komentar prije utakmice je rekao da će milan ovu utakmicu itgubiti i da se NADATE dobrom rezultatu, ali da če to biti jako teško. I sada Milan popuši i vi ste svi kao iznenađeni! :lol:
Sve smo se pitali gdje si :roll: .
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 24 okt 2012, 23:15

Warrick je napisao/la:
ahmad_tz je napisao/la:Nema ba smisla imamo poraza ko za cijelu proslu sezonu. Ok nije trener kriv, al mora se mijenjat ne moze se samo govorit treba vremena itd. Eto ne mora Guardiola nek bude makar Tassoti, Pipo, Maldini bilo ko jbt.
Trener je kriv jarane,jer ne zna da napravi udarnu postavu ekipe i da izvuce maximum iz ovoga,svaku utakmicu razlicita zadnja linija,i stoperski par,to tako ne ide.......
Znam ja care da je kriv ali on ima podrsku od Galiania a kako i ne bi kad se maltene nije uopste zalio na prodaju Zlatana i TS-a. I Celo stalno ponavlja nije do Aleegria, ima podrsku od uprave itd.

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 24 okt 2012, 23:18

ahmad_tz je napisao/la:
Warrick je napisao/la:
Znam ja care da je kriv ali on ima podrsku od Galiania a kako i ne bi kad se maltene nije uopste zalio na prodaju Zlatana i TS-a. I Celo stalno ponavlja nije do Aleegria, ima podrsku od uprave itd.
Ma naravno da ce imati podrsku ne buni se nista,ne trazi nove igrace,svaki ozbiljniji trener da dodje donese spisak od minimalno 4 igraca koja mu trebaju,a ovaj Allegri fol ne napusta brod koji tone,pa ne bi ni ja da sam jedan od najplacenijih trenera u italiji ha ya
Edit
Eo vec se spekulise da ce ga Rijkaard zamijeniti.

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 24 okt 2012, 23:25

Ma potencijala u ovoj ekipi ima to je sigurno. Boateng nije zaboravio igrat, morat ce se kad tad vratiti u formu. Pa tu je i Pato i El Shaarawy u napadu. Montolivo je siguran sam iznadprosjecan igrac, ne mozda kalibar Milana ali sigurno da moze igrati na nekom vecem nivou nego sada. De Jong klasni zadnji vezni. Odbrana je malo retardirana ali i tu se nazire De Sciglio, a od stopera tu je jedino Mexes koji bi mogao da igra neku ulogu kad bi ova ekipa odlucila da bude ozbiljna. Uz 4 pojacanja ovo bi bila respektabilna ekipa, jer sticem dojam da fale igraci na klucnim pozicijama a to su ofanzivni vezni i srce odbrane.

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 24 okt 2012, 23:26

ahmad_tz je napisao/la:Ma potencijala u ovoj ekipi ima to je sigurno. Boateng nije zaboravio igrat, morat ce se kad tad vratiti u formu. Pa tu je i Pato i El Shaarawy u napadu. Montolivo je siguran sam iznadprosjecan igrac, ne mozda kalibar Milana ali sigurno da moze igrati na nekom vecem nivou nego sada. De Jong klasni zadnji vezni. Odbrana je malo retardirana ali i tu se nazire De Sciglio, a od stopera tu je jedino Mexes koji bi mogao da igra neku ulogu kad bi ova ekipa odlucila da bude ozbiljna. Uz 4 pojacanja ovo bi bila respektabilna ekipa, jer sticem dojam da fale igraci na klucnim pozicijama a to su ofanzivni vezni i srce odbrane.
slika
-RIVALDO-

betton
Kontakt:

Post Postao/la betton » 24 okt 2012, 23:28

Kako prenosi 7Gold Frank Rijkaard će zamijeniti Allegria na klupi AC Milana.
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..

Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 24 okt 2012, 23:39

betton je napisao/la:Kako prenosi 7Gold Frank Rijkaard će zamijeniti Allegria na klupi AC Milana.
Cak sta vise tvrde i da je vec potpisao ugovor sa Milanom,i da je Berlusconi vec prije meca sa Malagom odlucio da otpusti Allegrija.

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 24 okt 2012, 23:47

daj bogdom da je to istina. dosta mi vise ovog alegrija. pa makar nek nas vodi i bulend biscevic
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 24 okt 2012, 23:51

jbt ako dođe rijkaard ovo će biti mila majka. pa taj lik veze nema kakav on i trener. on je kalibra za fenerbahce ili galatu.
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 24 okt 2012, 23:53

Nikad gora situacija :oops: ne pamtim otkad znam za sebe da smo ovako ocajni bili. kaze Alegri da nece da ide, kazu Boatenga da prodaju pa da Pjanica dovedu, pa sad i Rajkarda spominju.. ma ko ce im znat vise.. sramota da nismo dali gola jednoj Malagi, kako je Shalke dao Arsenalu 2 jednostavna gola, na onaj nacin su se trebale neke akcije zavrsavat veceras.. al :roll:
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 24 okt 2012, 23:53

Pedulla: Berlo odlucio, Allegri napusta Milan
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 24 okt 2012, 23:55

Andrej je napisao/la:Pedulla: Berlo odlucio, Allegri napusta Milan
Napokon vrijeme mu davno bilo.

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 24 okt 2012, 23:56

muha milanez je napisao/la:Nikad gora situacija :oops: ne pamtim otkad znam za sebe da smo ovako ocajni bili. kaze Alegri da nece da ide, kazu Boatenga da prodaju pa da Pjanica dovedu, pa sad i Rajkarda spominju.. ma ko ce im znat vise.. sramota da nismo dali gola jednoj Malagi, kako je Shalke dao Arsenalu 2 jednostavna gola, na onaj nacin su se trebale neke akcije zavrsavat veceras.. al :roll:
onaj huntelaar koji nije mogo onda klupu grijati sad mi milanu legao ko budali šamar :cry:
ne znam šta da kažem i ako se trener zamijeni ništa bolje bitnije neće biti. bio 16. ili 6. isti qrc. žao mi allegrija pod velikim je pritiskom ali gubi se zadnje vrijeme.
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 25 okt 2012, 00:03

odo na spavanac a sutra kad ustanem nadam se da ce biti kakvih pozitivnih vijesti....
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Klare

Post Postao/la Klare » 25 okt 2012, 00:03

Huntellar je sama krema svjetskih napadača, a što u Milanu nisu znali s njim, nisu dali pravu šansu, a pritom i konkurencija velika, no šta da s e radi.

Holanđanin ne samo da bi legao ovom Milanu, nego bilo kojoj ekipi na dunjaluku.

Milan slab, nije ni do trenera, yebayi ga, koliko je pred sezonu igrača napustilo ovaj tim, Sedorf, Nesta, Silva, Ibrahimović, no svejedno Gatuso, Pipo..., zamjene katastrofalne, Milan kao da je i u financijskoj krizi, ovim potezima su dokazali svoju slabost, crno razdoblje je pred njima, jedino čemu se možete nadati jeste neki veliki novac sa strane...

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 25 okt 2012, 00:09

Ma jasta je, kriza udarila sa svih strana.. prodaja Ibre i Silve najbolji pokazatelj, a nije se trosilo na pojacanja, ma haus!!
Ne nadam se vala nekim pozitivnim vijestima, bar do januara i prelaznog roka.. a to sto ce mozda Rajkard postat novi trener ne znaci puno, pa i da Gvardiola dodje ne bi mogao puno napravit sa ovakvom ekipom.. Zao mi je pojedinih igraca, oni ovo je zasluzuju, ne zasluzuju ni navijaci.. Bice bolje nekad.. :(
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 25 okt 2012, 09:06

Ocjene za sinoćnji poraz na LaRosaledi ;)

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

sef_mafije
Kontakt:

Post Postao/la sef_mafije » 25 okt 2012, 09:20

Allegri: Hoću li ostati trener Milana? Pitajte klub

http://www.klix.ba/sport/nogomet/allegr ... /121025016
FK Buducnost - Ljumani - Banovici.net
Eno dole u kuglani, moji drugovi, vino piju i pjevaju mene cekaju...

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.