Prenose pitare i prenose Olimpic. Bez prenosa iz Bijeljine.Nakamura je napisao/la:POzz ljudi ... dal neko zna koje tekme sutra moja tv prenosi osim celika ???? Hocel nas prenositi ikako
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Steta .fkzeljeznicarba je napisao/la:Prenose pitare i prenose Olimpic. Bez prenosa iz Bijeljine.Nakamura je napisao/la:POzz ljudi ... dal neko zna koje tekme sutra moja tv prenosi osim celika ???? Hocel nas prenositi ikako
Nego znas li ista oko papirologije za Dedica ? Kad bi mogao pocet igrat ?
Zeljeznicar! 1921 !
-
- Kontakt:
Spominje se da će biti nekih problema oko papira, al ine znam ništa zvanično.Format je napisao/la:Steta .fkzeljeznicarba je napisao/la:Prenose pitare i prenose Olimpic. Bez prenosa iz Bijeljine.Nakamura je napisao/la:POzz ljudi ... dal neko zna koje tekme sutra moja tv prenosi osim celika ???? Hocel nas prenositi ikako
Nego znas li ista oko papirologije za Dedica ? Kad bi mogao pocet igrat ?
Citam sad za Osmankovica.Poznajem igraca cudim se da je dosao u slaviju,al je bio povredjen i sigurno se oporavlja..dobar igrac sve govori to da ga zastupa Marko Pantelic srpski fudbaler a i njegov rodjak blizi. ima usmeni i dogovor sa grckim olimpiakosom to ljetos je trebao i ici al je imao tesku povredu lom noge.. i amar osimu je bilo bolje da je njega ostavio nego urdinova jer poznajem i osmankovica jos iz zelje i bio je jedan od najbolji lijevi bekova i ligi..peh je sa povredama i sad je oko koljena neka povreda vratio se iz inostranstva,a ako ga zaobidju samo povrede slavija ce zaraditi prave pare na njemu samo i da bude u formi ne znam sad kakav je ,al se oporavlja jos od povrede..Pappy je napisao/la:Momci, u Slaviju je dosao neki Osmankovic. Sve sto sam uspio saznati bilo je da je vas junior bio. Amer ili tako nesto ? O kakvom se igracu radi ?

to mu ga dođe sutra, k'o biva...?
Da važnije ti je šta će pitari uraditi ako ne uzmu titulu nego hoće li ti klub sutra pobjediti (stara škola). Naravno da te je strah jer ako ta titula ne dođe na Grbavicu, a dođe na Koševo onda dolazi do otkaza Đurbuzoviću, hebavanja igračima svega i svačega i davanja otkaza pojednim igračima radi neznanja i nezalaganja, postavljanja javno-otvorenih pitanja članovima uprave (izuzev Amawa jer će on tada biti na Karibima i hladiti jaj. dok se bura ne stiša) ko je kriv što se glavni sponzor nije našao, ko je kriv zašto se duguje nekim igračima (tipa Kerle),ko je kriv što se nisu dovela kvalitetnija pojačanja na polusezoni, zašto Šiljak još nije mrdnuo guz...., zašto se nije imalo para za kvalitetnije pripreme na polusezoni i gdje su onolike pare nestale.joey je napisao/la:Mene je strah ove godine radi titule. Strah me radi komsija.. sta li ce sebi uraditi od muke kad uzmemo opet titulu ?
Tolike nade polazu te Blekic, te Tan, te neki ugovori, sponzori, pojacanja. Svake godine ista prica u nasoj ligi, i svake godine isti rezultati.
Da li ce biti sutra prenos utakmice na Mojoj TV, i kako bi mogao napraviti stream ?
Nadam se da oni navijači Željezničara koji budu u gradu sutra pratili tekmu na Mojoj TV u 14:30 sati neće skakati sa stolica na svaku šansu Čelika, ipak malo kulture neće biti na odmet. Hvala

SRETAN BROJ - 1725
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
E jesi i dosadan u pm...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
kako ti nije mrsko pisati

Ljudi ja sam nešto relaksiran,nekako opušteno gledam na ovih 11 kola,znam samo da mi skoro svake godine u maju bude kao rođendan,svi mi čestitaju titulu,kup, a meni godra ..
p.s. ima i onih koji nestanu u maju,i pojave se opet pred početak sezone al ne bih o njima

p.s. ima i onih koji nestanu u maju,i pojave se opet pred početak sezone al ne bih o njima

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
A vi ste doveli WC igrace u pm,delac ne moze biti rezerva u Chelsea pa su kupili covjeka koji je malo mladji od mog oca ,Jajalo je WC veznjak koji je sjedio pola sezone na tribinama i klupi u cvajti ,otisao vam je najbolji igrac kluba doveli ste pojacanje iz Makedinije i dicis se nesto,ti znas sta je Siljak uradio,ko ce dobit otkaz itd,pa moli Boga da Dino ne dobije otkaz ,valjda opet gledat Amara pored aut linije .pitic je napisao/la:Da važnije ti je šta će pitari uraditi ako ne uzmu titulu nego hoće li ti klub sutra pobjediti (stara škola). Naravno da te je strah jer ako ta titula ne dođe na Grbavicu, a dođe na Koševo onda dolazi do otkaza Đurbuzoviću, hebavanja igračima svega i svačega i davanja otkaza pojednim igračima radi neznanja i nezalaganja, postavljanja javno-otvorenih pitanja članovima uprave (izuzev Amawa jer će on tada biti na Karibima i hladiti jaj. dok se bura ne stiša) ko je kriv što se glavni sponzor nije našao, ko je kriv zašto se duguje nekim igračima (tipa Kerle),ko je kriv što se nisu dovela kvalitetnija pojačanja na polusezoni, zašto Šiljak još nije mrdnuo guz...., zašto se nije imalo para za kvalitetnije pripreme na polusezoni i gdje su onolike pare nestale.joey je napisao/la:Mene je strah ove godine radi titule. Strah me radi komsija.. sta li ce sebi uraditi od muke kad uzmemo opet titulu ?
Tolike nade polazu te Blekic, te Tan, te neki ugovori, sponzori, pojacanja. Svake godine ista prica u nasoj ligi, i svake godine isti rezultati.
Da li ce biti sutra prenos utakmice na Mojoj TV, i kako bi mogao napraviti stream ?
Nadam se da oni navijači Željezničara koji budu u gradu sutra pratili tekmu na Mojoj TV u 14:30 sati neće skakati sa stolica na svaku šansu Čelika, ipak malo kulture neće biti na odmet. Hvala
S neba pa u rebra,tako bi vi komsije . Nedamo !!!
Zeljeznicar! 1921 !
Polako sa njim, treba se i pitica za trku imati! Pitic ima izduzeno lice!
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Šiljak da je nešto uradio ozbiljno do sada i vi i ja bi to znali odmah tako nemoj beze serendati. Ako FKS uzme titulu Đurbuzović će dobiti otkaz jer Amaw (kao veoma namazana osoba) će želiti da se vrati po treći put na klupu Željezničara kao spasioc kluba da bi još nakupio bodova na kontu svoje ličnosti.Format je napisao/la:A vi ste doveli WC igrace u pm,delac ne moze biti rezerva u Chelsea pa su kupili covjeka koji je malo mladji od mog oca ,Jajalo je WC veznjak koji je sjedio pola sezone na tribinama i klupi u cvajti ,otisao vam je najbolji igrac kluba doveli ste pojacanje iz Makedinije i dicis se nesto,ti znas sta je Siljak uradio,ko ce dobit otkaz itd,pa moli Boga da Dino ne dobije otkaz ,valjda opet gledat Amara pored aut linije .pitic je napisao/la:Da važnije ti je šta će pitari uraditi ako ne uzmu titulu nego hoće li ti klub sutra pobjediti (stara škola). Naravno da te je strah jer ako ta titula ne dođe na Grbavicu, a dođe na Koševo onda dolazi do otkaza Đurbuzoviću, hebavanja igračima svega i svačega i davanja otkaza pojednim igračima radi neznanja i nezalaganja, postavljanja javno-otvorenih pitanja članovima uprave (izuzev Amawa jer će on tada biti na Karibima i hladiti jaj. dok se bura ne stiša) ko je kriv što se glavni sponzor nije našao, ko je kriv zašto se duguje nekim igračima (tipa Kerle),ko je kriv što se nisu dovela kvalitetnija pojačanja na polusezoni, zašto Šiljak još nije mrdnuo guz...., zašto se nije imalo para za kvalitetnije pripreme na polusezoni i gdje su onolike pare nestale.joey je napisao/la:Mene je strah ove godine radi titule. Strah me radi komsija.. sta li ce sebi uraditi od muke kad uzmemo opet titulu ?
S neba pa u rebra,tako bi vi komsije . Nedamo !!!

SRETAN BROJ - 1725
-
- Kontakt:
dobro ba reko si nam nema potrebe da se ponavljas 

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Aha,a ako Zeljo uzme titulu,Jarni ce dobit otkaz i dolazi Ole Gunnar Solskjaer kao i Bellamy,mozda i Zahu posalju iz Uniteda na kaljenje,daj ba odrasti i pusti suplje,sta treba da tebi i meni polazu racune sta su uradili a sta nisu.
Btw : Zasto bi Amar to radio kad ima vise titula nego Sarajevo,pametnom dosta !
Btw : Zasto bi Amar to radio kad ima vise titula nego Sarajevo,pametnom dosta !
Zeljeznicar! 1921 !
koja je to zamjena teza i komedija karaktera, biće neuspjeh i havarija ako mi koji (navodno) ništa ne radimo, ništa ne ulažemo, ništa ne plaćamo, nemamo za vode...ne uzmemo titulu. a neće biti havarija ako je ne uzmu milioneri koji ne znaju šta će od para, najorganizovaniji su klub u sunčevom sistemu i okolini i dovode super pojačanja na posudbu od šest mjeseci - vjerovatno zato što gledaju dugoročno i što im nimalo nije stalo do ove titule...
- corleone87
- Kontakt:
Ignorisite lika sta se raspravljate bezveze..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Malo prije sjedim s curom u piceriji, kad na vrata Amar Osim i trener Radnika Bajić.
Jedva sam curi objasnio ko je, ja se začudih kad ne zna HAHAHA
I Amar, plati sve.. Ko zna.. Možda je neka kompenzacija za sutra
Sutra ako padnem na dvicu, makar cu znati razlog ahahh
Jedva sam curi objasnio ko je, ja se začudih kad ne zna HAHAHA
I Amar, plati sve.. Ko zna.. Možda je neka kompenzacija za sutra

003871312
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.