FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ellaxaz
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ellaxaz » 28 feb 2014, 20:19

boccaccio je napisao/la:
ZZtop10 je napisao/la:znaci pocelo je .
Traje ovo vec dugo,al sad je bas vrhunac !
Ma samo opusteno.
Jedno vrijeme je bio onaj UPS, ovo su vjerovatno neke nove verzije istog.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

BLU SKY

Post Postao/la BLU SKY » 28 feb 2014, 20:28

Ja neznam stvarno sta ovi pitari misle brate idite na svoju temu ili temu celika pa pisite gluposti usput eno zenicani vec pricaju da je ibrakovic dogovorio sa upravom celika
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 28 feb 2014, 20:31

BLU SKY je napisao/la:Ja neznam stvarno sta ovi pitari misle brate idite na svoju temu ili temu celika pa pisite gluposti usput eno zenicani vec pricaju da je ibrakovic dogovorio sa upravom celika
vidis, odi na nasu temu pa vidi sta vasi navijaci pisu, a ja oovdje ako pisem pism normalno i normalno diskutujem... ovi sto provociraju i spamaju su ... ma necu nista reci... a onda u istom postu pises mahalske o nekakvoom namjestanju Sarajeva i ocekujes da niko to ne prokomentarise :)
ja kad vidim da tamo neko vas pomene meni muka .. jer znam da slijedi 30 postova prepirke u nivou djece od 12 godina

sretno i da borba za titulu bude fer , sportska i POŠTENA !

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 28 feb 2014, 20:34

ellaxaz je napisao/la:
boccaccio je napisao/la:
ZZtop10 je napisao/la:znaci pocelo je .
Traje ovo vec dugo,al sad je bas vrhunac !
Ma samo opusteno.
Jedno vrijeme je bio onaj UPS, ovo su vjerovatno neke nove verzije istog.
Suština je da je istraga završena i obustavljena prije 4 (četiri) mjeseca, naravno bez ikakvog dokaza o sumnjama. Pitanje je, ko li je' :?: i što li je :?: baš sve tempirano da se vijest plasira baš u trenutku kada se nastavlja prvenstvo :lol:
Sada ćeme optužiti za teoriju zavjere - teoretičari zavjere.

Sutra bih volio da pobjedimo na način, kako je to uspjelo komšijama u prvom dijelu u Bijeljini. Biće teško, ali se nadam pobjedi.

Sretno Željo, sretno Institucijo :mrgreen:
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Grokok
Kontakt:

Post Postao/la Grokok » 28 feb 2014, 20:37

Pa valjda vam je logično ko je plasirao ovu vijesti i zbog čega i to još na ovom portalu pred početak sezone.
Kažu nemoj vode vruć, kod nas propuh ubija
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 28 feb 2014, 20:39

Minhi je napisao/la:Dok god je pitama Amar - Amaw, za mene je Jarni - Jajni...
:lol: :lol:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 28 feb 2014, 21:34

Trebamo biti optimisti. Bolji smo od Radnika koji je poprilično slabiji nego u prvom dijelu sezone, još uvijek su u finansijskim problemima, tako da trebamo prihvatiti ulogu favorita.

Sutra lagano na +4 ;)
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 28 feb 2014, 21:35

Minhi je napisao/la:Dok god je pitama Amar - Amaw, za mene je Jarni - Jajni...
Ipak nismo spali na tako djetinjasto prepucavanje i ponižavanje. Mi dijelimo šamare argumentima, a ne djetinjastim forama i fazonima.

Protiv Radnika očekujem pobjedu, i tako ostanak na vrhu tabele. Sretno našim momcima, ako ništa, da se vrate iz Bijeljine bez nekih povreda.

Hajde Željo pobjeeeeeeeedi, bodove doneeeeeeeesi
Ja te volim, volim Željo..

uvijekuztebe1921
Kontakt:

Post Postao/la uvijekuztebe1921 » 28 feb 2014, 21:50

" onclick="window.open(this.href);return false; VTŽ :!:
Mi smo Željini, Željo je naš!

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 28 feb 2014, 22:05

Cickoo je napisao/la:Malo prije sjedim s curom u piceriji, kad na vrata Amar Osim i trener Radnika Bajić.
Jedva sam curi objasnio ko je, ja se začudih kad ne zna HAHAHA
I Amar, plati sve.. Ko zna.. Možda je neka kompenzacija za sutra :P Sutra ako padnem na dvicu, makar cu znati razlog ahahh
Jel stvarno ocekujes da neko povjeruje u ovo, ja bi se sam banovo posto poslije ovoga niko te ence ozbiljno shvatati. Mlad si ti jos za cure.

Cickoo
Kontakt:

Post Postao/la Cickoo » 28 feb 2014, 22:09

terabajt je napisao/la:
Cickoo je napisao/la:Malo prije sjedim s curom u piceriji, kad na vrata Amar Osim i trener Radnika Bajić.
Jedva sam curi objasnio ko je, ja se začudih kad ne zna HAHAHA
I Amar, plati sve.. Ko zna.. Možda je neka kompenzacija za sutra :P Sutra ako padnem na dvicu, makar cu znati razlog ahahh
Jel stvarno ocekujes da neko povjeruje u ovo, ja bi se sam banovo posto poslije ovoga niko te ence ozbiljno shvatati. Mlad si ti jos za cure.
hahah sve je kako ti kažeš. Tvoje je da vjeruješ ili ne vjeruješ, ja sam samo rekao što je bilo večeras.
003871312

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 28 feb 2014, 22:11

Ma utakmice se sređuju u piceriji, mislim bosna je ovo nista cudno :s.

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 28 feb 2014, 22:17

terabajt je napisao/la:Ma utakmice se sređuju u piceriji, mislim bosna je ovo nista cudno :s.
ne znam stvarno što se tako pališ na gluposti,ljudi kad dođu ovamo mi njih lijepo docekamo,kad mi odemo tamo oni nas lijepo docekaju i to je to..svi igrači u našoj ligi se skoro druže jer zarađuju isti hljeb,pa to ne znači ako vidiš dva igrača ili trenera protivničkih ekipa zajedno da se nešto namješta..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

mrsd
Kontakt:

Post Postao/la mrsd » 28 feb 2014, 22:18

slika

NAJAVA !
1921 💙

Grokok
Kontakt:

Post Postao/la Grokok » 28 feb 2014, 22:31

Željooooo je napisao/la:
terabajt je napisao/la:Ma utakmice se sređuju u piceriji, mislim bosna je ovo nista cudno :s.
ne znam stvarno što se tako pališ na gluposti,ljudi kad dođu ovamo mi njih lijepo docekamo,kad mi odemo tamo oni nas lijepo docekaju i to je to..svi igrači u našoj ligi se skoro druže jer zarađuju isti hljeb,pa to ne znači ako vidiš dva igrača ili trenera protivničkih ekipa zajedno da se nešto namješta..
Tačno tako. Amar i Husref su dobri prijatelji i do sad su ih zajedno mogli vidjeti bezbroj puta..

Edit: Ovaj što je napisao ovu glupost, ne znam šta da čovjek pomisli više. Platio mu picu i to je kompenzacija 15KM :lol: Ovaj ide još u predškolsko :D
Zadnja izmjena: Grokok, dana/u 28 feb 2014, 22:34, ukupno mijenjano 1 put.

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 28 feb 2014, 22:33

Samo neka se sutra pobjedi, bilo kako al nek se dobije, da se malo ova pitarska propagandna hobotnica smiri

Cickoo
Kontakt:

Post Postao/la Cickoo » 28 feb 2014, 22:40

Grokok je napisao/la:
Željooooo je napisao/la:
Tačno tako. Amar i Husref su dobri prijatelji i do sad su ih zajedno mogli vidjeti bezbroj puta..

Edit: Ovaj što je napisao ovu glupost, ne znam šta da čovjek pomisli više. Platio mu picu i to je kompenzacija 15KM :lol: Ovaj ide još u predškolsko :D
Pročitaj post još jednom, bezveze sam rekao, kakva kompenzacija, a to što vas pogađa , to je vaša stvar.
Bilo mi je čudno samo što ono ništa ne očekuješ i upada Amar Osim, a to što je bio sa trenerom Radnika, to nije nimalo bitno.. Svi su oni kolege.
Ne znam šta se uzbuđujete, kad ćete ih sutra nakantat, Radnik nema pola tima.
003871312

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 28 feb 2014, 22:46

Pročitaj post još jednom, bezveze sam rekao, kakva kompenzacija, a to što vas pogađa , to je vaša stvar.
Bilo mi je čudno samo što ono ništa ne očekuješ i upada Amar Osim, a to što je bio sa trenerom Radnika, to nije nimalo bitno.. Svi su oni kolege.
Ne znam šta se uzbuđujete, kad ćete ih sutra nakantat, Radnik nema pola tima.[/quote]

Cicko bolan opusti se i uživaj,pola njih na ovom forumu uopšte ne izvodi cure na picu pa im je malo krivo što si ti to spomenuo,de nam opiši šta ste poslije pice radili,jesi li je smotao ? vjeruj mi kad neko od članova foruma zabija "golove" kao da svi zabijamo, tako smo solidarni.. :lol: :mrgreen:
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

Cickoo
Kontakt:

Post Postao/la Cickoo » 28 feb 2014, 22:52

Željooooo je napisao/la:Pročitaj post još jednom, bezveze sam rekao, kakva kompenzacija, a to što vas pogađa , to je vaša stvar.
Ne znam šta se uzbuđujete, kad ćete ih sutra nakantat, Radnik nema pola tima.
Cicko bolan opusti se i uživaj,pola njih na ovom forumu uopšte ne izvodi cure na picu pa im je malo krivo što si ti to spomenuo,de nam opiši šta ste poslije pice radili,jesi li je smotao ? vjeruj mi kad neko od članova foruma zabija "golove" kao da svi zabijamo, tako smo solidarni.. :lol: :mrgreen:[/quote]

obavezno, stan ima u full-u, kida maca :D
003871312

Grokok
Kontakt:

Post Postao/la Grokok » 28 feb 2014, 22:55

Rekoh ja predškolsko, ali je ovo prvačić ipak.. ;)

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.