Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- superFrankie
- Kontakt:
Re: Formula 1
Hulkenberg je danasnji vozac dana definitivno
Nije ni Hulkenberg daleko od driver of the day.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Hulken vozač dana, sa kantom tako visoko.
Realno, kad bi ocekivali Hulka na petom, sestom mjestu u faking Sauberu?

Leclerc se uvijek vrti pri vrhu, nije sad da je bas trece mjesto neko iznenadjenje.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ecuj max se trebao skloniti lecleru, pa max je isao racno, a lecler se pomakao lijevo i udario u maxa.... Sta pišu i gledaju ovi bolesni likovi to je za nepovjerovati.
Druga stvar, russel je isto tako bio iza maxa i natjerao ga sa staze, i ? Gdje je kazna, istraga, bilo sta?
Max je zasluzio kaznu za ono pustanje i to stoji ali ova dvojica ne da su prosla bez kazne nego i bez istrage... Bukvalno šilje ku.r na maxu.
Druga stvar, russel je isto tako bio iza maxa i natjerao ga sa staze, i ? Gdje je kazna, istraga, bilo sta?
Max je zasluzio kaznu za ono pustanje i to stoji ali ova dvojica ne da su prosla bez kazne nego i bez istrage... Bukvalno šilje ku.r na maxu.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Zanimljiva promjena narativa, za sve što su maxtardi prije branili Verstappena, sad za to napadaju druge 

- superFrankie
- Kontakt:
Ma Max treba da bude sretan sto nije dobio crnu zastavicu zbog rugla koje je napravio na kraju
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Najjači su ovi izađu iz jazbina svojih samo da bi nešto negativno o GOAT-u napisali, za koga li navijaju da mi je znati?
I Rasel tobe došao, zna ko je GOAT
I Rasel tobe došao, zna ko je GOAT
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Max je govedo realno. Ljigo. Steta sto u F1 danas nema nekog ala Schumi da ode do boxova da ga bije.
A zamisli par krugova ranije ljude naziva idiotima sto se nisu pomjerali po njegovoj volji, a onda se namjerno zapuca u čovjeka.
A zamisli par krugova ranije ljude naziva idiotima sto se nisu pomjerali po njegovoj volji, a onda se namjerno zapuca u čovjeka.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Pa da povuci iz duela sto isti ne zna ...nego lik sebi bira najbolju putanju za ulazak u krivinu iako je daleko iza ...tako je i u imoli dobio prvo mjesto na startu kasnim kocenjem i ne povlacenjem iz duela ...i ovdje je vjerovatno htio ostati na idealnoj putanji i kasno kociti ...samo sto se i Lec malo uskurcio pa sad Maxu svako smeta ko je agresivan isto kao onPantelija je napisao/la: ↑01 jun 2025, 17:16Ecuj max se trebao skloniti lecleru, pa max je isao racno, a lecler se pomakao lijevo i udario u maxa.... Sta pišu i gledaju ovi bolesni likovi to je za nepovjerovati.
Jedno je drzati pravac a drugo na pravcu okrenuti volan u tuđi bolid.jelle je napisao/la: ↑01 jun 2025, 17:33Pa da povuci iz duela sto isti ne zna ...nego lik sebi bira najbolju putanju za ulazak u krivinu iako je daleko iza ...tako je i u imoli dobio prvo mjesto na startu kasnim kocenjem i ne povlacenjem iz duela ...i ovdje je vjerovatno htio ostati na idealnoj putanji i kasno kociti ...samo sto se i Lec malo uskurcio pa sad Maxu svako smeta ko je agresivan isto kao onPantelija je napisao/la: ↑01 jun 2025, 17:16Ecuj max se trebao skloniti lecleru, pa max je isao racno, a lecler se pomakao lijevo i udario u maxa.... Sta pišu i gledaju ovi bolesni likovi to je za nepovjerovati.
Za isto to je max dobio kaznu sa raselom.
Lec se samo vracao na idelnu putanju za ulazak u krivinu ocekujuci vjerovatno da ce se Max povuci iz duela i bjezati u lijevo jer je kontakt bio minimalan skoro i neprimjetan golim okomPantelija je napisao/la: ↑01 jun 2025, 17:35Jedno je drzati pravac a drugo na pravcu okrenuti volan u tuđi bolid.jelle je napisao/la: ↑01 jun 2025, 17:33Pa da povuci iz duela sto isti ne zna ...nego lik sebi bira najbolju putanju za ulazak u krivinu iako je daleko iza ...tako je i u imoli dobio prvo mjesto na startu kasnim kocenjem i ne povlacenjem iz duela ...i ovdje je vjerovatno htio ostati na idealnoj putanji i kasno kociti ...samo sto se i Lec malo uskurcio pa sad Maxu svako smeta ko je agresivan isto kao onPantelija je napisao/la: ↑01 jun 2025, 17:16Ecuj max se trebao skloniti lecleru, pa max je isao racno, a lecler se pomakao lijevo i udario u maxa.... Sta pišu i gledaju ovi bolesni likovi to je za nepovjerovati.
Naziva ih idiotima, a puno više problema su napravili par sekundi ranije Norrisu nego njemu.
Uskhurčio se dečko, nafurali ga da je neki GOAT
Pa ne mozes se vracati kroz tuđi bolid.
I max sw vracao nakon pustanja rassela u idealnu putanju
Sto dobi kaznu?
I max sw vracao nakon pustanja rassela u idealnu putanju
Sto dobi kaznu?
-
- Kontakt:
Nema tu sta da se prica, cisto vozacki je sve bilo. Nije mu niko kriv sto je imao ocajan izlazak iz krivine i ulazak na startno ciljni pravac gdje je izletio vani i zamalo se izvrtio. Ne kontam, sta je Leclerc trebao prikociti i pustiti da ovaj pobjegne pa rizikovati svoju poziciju. Jeste bilo dodira, ali sve je to dio utrkivanja.jelle je napisao/la: ↑01 jun 2025, 17:37Lec se samo vracao na idelnu putanju za ulazak u krivinu ocekujuci vjerovatno da ce se Max povuci iz duela i bjezati u lijevo jer je kontakt bio minimalan skoro i neprimjetan golim okomPantelija je napisao/la: ↑01 jun 2025, 17:35Jedno je drzati pravac a drugo na pravcu okrenuti volan u tuđi bolid.jelle je napisao/la: ↑01 jun 2025, 17:33
Pa da povuci iz duela sto isti ne zna ...nego lik sebi bira najbolju putanju za ulazak u krivinu iako je daleko iza ...tako je i u imoli dobio prvo mjesto na startu kasnim kocenjem i ne povlacenjem iz duela ...i ovdje je vjerovatno htio ostati na idealnoj putanji i kasno kociti ...samo sto se i Lec malo uskurcio pa sad Maxu svako smeta ko je agresivan isto kao on
Dalo bi se diskutovati u duelu sa Russelom jer ga je ovaj vidno izgurao sa staze i po meni je trebao biti kaznjen. Ali FIA stiti britance to je jasno kao dan.

- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Debeli Zek Braun bi se sad odrekao i Oskara i Lnada za Maksa u 2026.
Toto bi sa jahte u Monaku bacio Rasela i Antonelija ajkulama kada bi mu Maks namignuo da dolazi
To je razlika između GOAT-a i ovih teletabisa
MANIJACI JUG 1987
Max je izludio ovu trku.Vozio je brutalno dobro ali ona izmjena na hard nije jasna nikome na Svijetu.Bilo sta drugo da su stavili pa i koristeno 10 krugova bolje bi bilo.Jednostavno neshvatljiv RB.
Kazna za Maxa opravdana,ono je cisti bezobrazluk.Ali jos jedna stvar je prethodila tome a to je pustanje Rusela,za kojeg ne znam zasto ga je morao pustiti a i Lecler je trebao biti kaznjen jer je gurao Maxa na travu.Bilo kako bilo,Mclaren ultra dominantan.Max brutalno vozi ali fali kuveta tu.Dok su gume bara-bara na kvalitet se drzi tu,Mclaren kad krene u nepostojeci nivo degradacije,osjetna razlika se vidi.
Koliko je Max nivo za sebe vidis kroz ovim vozacima ala Tsunoda,Lawson koji kubure na zacelju.Mislim da RB ima solidan bolid i vanserijskog vozaca,stoga i neku nadu za postolja.
Piastri skoluje Norisa,sto mi je izuzetno drago.
Lec samara Hamiltona,to je i ocekivano.
Kazna za Maxa opravdana,ono je cisti bezobrazluk.Ali jos jedna stvar je prethodila tome a to je pustanje Rusela,za kojeg ne znam zasto ga je morao pustiti a i Lecler je trebao biti kaznjen jer je gurao Maxa na travu.Bilo kako bilo,Mclaren ultra dominantan.Max brutalno vozi ali fali kuveta tu.Dok su gume bara-bara na kvalitet se drzi tu,Mclaren kad krene u nepostojeci nivo degradacije,osjetna razlika se vidi.
Koliko je Max nivo za sebe vidis kroz ovim vozacima ala Tsunoda,Lawson koji kubure na zacelju.Mislim da RB ima solidan bolid i vanserijskog vozaca,stoga i neku nadu za postolja.
Piastri skoluje Norisa,sto mi je izuzetno drago.
Lec samara Hamiltona,to je i ocekivano.
Mozes ako si s vise od pola bolida ispred ...ne mozes ako si metar iza pa hoces ovog ispred da izguras ...nauci razliku ...manje ljubavi i emocija
To se nije desilo pred skretanje nego malo ispod sredine pravca. Imao je Lecler jos dosta da stekne prednost pa da bira putanju i nije on bio pola bolida ispred nego jedva trecinu. Ko ce kad da koči je lična odluka, mogao je i lec da ne koči?
Dakle, bespotrebno pravdas nesto sto se ne moze opravdati, bukvalno se na pravcu zabio u maxa bez ikakve potrebe. Po tebi je mogao izgurati maxa i imao bi pravo jel?
I sta je sa raselom koji nije bio ni blizu pola bolida pa prodje kao i lec bez istrage.
Kakva zaslijepljenist, ni u jednom trenutku niko nije rekao da je max trrbao proci bez kazne sa russelom, ali su i ova dva morala makar biti pod istragom. Cirkus.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.