nisu otjerali nestu. milan ne tjera svoje legende. nesta nije ni ovu zadnju sezonu u milanu htio igrati već ga je galliani nagovorio iako je alessandro govorio da radi zdravlja (leđa) ne može ko nekad igrati na top nivou i da je vrijeme za rastanak. pokušao je ćelo i ovo ljeto da ga nagovori ali sandro ima kuću u miamiju i tamo je svako ljeto sa familijom i gore mu je drugi dom pa se i odluči za mls.Tritolone je napisao/la:Da mi je netko reka prije par godina da ce Yepes bit jedan od glavnih obrambenih oslonaca Milana ja bi mu se puka smijat u facu. Nemogu vjerovat da su otjerali Nestu koji također ima 36 godina a ostavili Yepesa i sad sa njim krpe obranu
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Half-time: Modena-Milan 0-2. Goalscorer: Ganz Jr. 20’ and 37'.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

Lijepi,sretan rodjendan,ziv i zdrav bio i jos dugo godina ovako dobro igrao i zabijao za Milan.
I uvali jedan veceras,vrijeme je za jednu golcinu i pobjedu...
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
FT: Modena-Milan 1-5. Goalscorers: Ganz Jr. 20’ & 37' , Bryan Cristante 59’ ,Andrea Petagna 70’ & 79’.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
- muha milanez
- Kontakt:
Bajram Serif Mubarek Olsun svim rossonerima koji obiljezavaju..
a sto se tice Alegrija neka ga, ako veceras ne bude sve kako treba onda mu se stvarno treba zahvalit na svemu.. vidjet cemoo...
a sto se tice Alegrija neka ga, ako veceras ne bude sve kako treba onda mu se stvarno treba zahvalit na svemu.. vidjet cemoo...
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- IlPrincipe
- Kontakt:
MILAN: Amelia; Zapata, Bonera, Yepes; Abate, De Jong, Montolivo, Antonini; Emanuelson, Pato, El Shaarawy.
Kao što sam već obavijestio. Boateng ne igra zbog nekih bolova u koljenu.

Ko šibica sa dva-tri štapića !

Kao što sam već obavijestio. Boateng ne igra zbog nekih bolova u koljenu.

Ko šibica sa dva-tri štapića !

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
I da ima najgori dan u karijeri bio bi za klasu bolji od ovog trenutnog hamelja (nemam goru riječ za trenutne nositelje nase odbrane. a zasluzuju je).baresi#6 je napisao/la:nisu otjerali nestu. milan ne tjera svoje legende. nesta nije ni ovu zadnju sezonu u milanu htio igrati već ga je galliani nagovorio iako je alessandro govorio da radi zdravlja (leđa) ne može ko nekad igrati na top nivou i da je vrijeme za rastanak. pokušao je ćelo i ovo ljeto da ga nagovori ali sandro ima kuću u miamiju i tamo je svako ljeto sa familijom i gore mu je drugi dom pa se i odluči za mls.Tritolone je napisao/la:Da mi je netko reka prije par godina da ce Yepes bit jedan od glavnih obrambenih oslonaca Milana ja bi mu se puka smijat u facu. Nemogu vjerovat da su otjerali Nestu koji također ima 36 godina a ostavili Yepesa i sad sa njim krpe obranu
Heeej pa Pippo da igra koliko je kratkovidni Pazzini igrao vec bi imao 5-6 golova. A jesmo se ponadali da smo zajebali inter...a Cass im glavni igrač. Tragikomično!
Ovo Anttonini od sramote nece vise da igra... svasta goreg beka u zivotu nisam vidio!!
- IlPrincipe
- Kontakt:
Allaha mi isto ku'rac igra.
Antonini glumi napadača. Pa ništa nije uradio na utakmici. Volio bih da znam praviti video da svaki njegov kontakt sa loptom ubacim u jedan video i pokazem svijetu. NEMA POJMA !
Pa u BiH Premijer Ligi čovjek ne bi mogao igrati. Gledam mu nogice isto u djeteta.
Utakmica očaj, jedan šut i to glavom
još preko gola
Antonini glumi napadača. Pa ništa nije uradio na utakmici. Volio bih da znam praviti video da svaki njegov kontakt sa loptom ubacim u jedan video i pokazem svijetu. NEMA POJMA !
Pa u BiH Premijer Ligi čovjek ne bi mogao igrati. Gledam mu nogice isto u djeteta.
Utakmica očaj, jedan šut i to glavom
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
znaci rapsodija se nastavlja, ovo je ocaj zivi zao mi jedino sto malom Gabrielu nije dao priliku da stane na gol, vidi se da je mister alegriu prpa samo setka pored terena a igraci su velika nula osima Saravija svaka cast momku paklen ce to igrac biti...
sezona je haman pa vec propala, zalosno na sta je gigant spao
sezona je haman pa vec propala, zalosno na sta je gigant spao
Je li ovo Antonini izasao zbog one ogrebotine ?
Constant usao
Po meni za lose igre najvecu krivicu nose treneri,ali kad vidim kakve igrace,a tek klupu ima, nekako ga i shvatam sto smo u ovakvoj situaciju
Montolivo,Abate i Saravi trenutno najbolji ,Pato je imao par dobrih poteza,ali nista konkretno nije uradio na terenu.Igra se popravila,dobro to sve izgleda i mislim da bi veceras napokon mogli osvojiti 3 boda,samo da neko vec jednom zabije taj gol.Ako ne pobjedimo protiv ovakve Genoe,mogu slobodno odmah u seriu b,ni ne zasluzuju bolje
Constant usao
Po meni za lose igre najvecu krivicu nose treneri,ali kad vidim kakve igrace,a tek klupu ima, nekako ga i shvatam sto smo u ovakvoj situaciju
Montolivo,Abate i Saravi trenutno najbolji ,Pato je imao par dobrih poteza,ali nista konkretno nije uradio na terenu.Igra se popravila,dobro to sve izgleda i mislim da bi veceras napokon mogli osvojiti 3 boda,samo da neko vec jednom zabije taj gol.Ako ne pobjedimo protiv ovakve Genoe,mogu slobodno odmah u seriu b,ni ne zasluzuju bolje
Zadnja izmjena: rope11, dana/u 27 okt 2012, 21:49, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
pato i šaraf nisu toliko loši. montolivko nešto pokušava bit će gutavo 
Il club più titolato al mondo.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- alan ford 26
- Kontakt:
Sta bi od velikog Milana jbt, ovo je ocajno, jednostavno imam osjecaj da ne mogu nikoga pobijediti, nazalost.
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"
Odavno nisam gledao Milan u Seriji A,kontam neka prolazna kriza sve,ali ovo sto sam veceras bio je stvarno dno.Verovatno da mi nisu samo oni na tiketu ne bi ni "uzeo" da gledam ovu utakmicu,ali to me nateralo,tesko da cu da se odlucim za Milan ubrzo ponovo ako ovako nastave. 
edit:Evo ga konacno...
edit:Evo ga konacno...
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
TANTI AUGURI IL FARAONE !!!
Koja gospoda, da go za rodjendan i opet se ne raduje iz postovanja prema klubu u kojem je igrao za razliku od nekih drugih poluigraca i poluljudi.
Koja gospoda, da go za rodjendan i opet se ne raduje iz postovanja prema klubu u kojem je igrao za razliku od nekih drugih poluigraca i poluljudi.
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Važna pobjeda za Milan. Faraon iz utakmice u utakmicu potvrđuje da će biti veliki igrač i stvarno je lijepo vidjeti da jedan mladi igrač ovoliko znači u jednoj velikoj ekipi.
Vjerovatno ofsajd Abatea kod gola, ali hajde, dešava se...
Uglavnom, igru briši, bodove piši.
Vjerovatno ofsajd Abatea kod gola, ali hajde, dešava se...
Uglavnom, igru briši, bodove piši.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
Bravo junacino nasa,zasluzio je ovaj gol i to na rodjendan...
I svidjelo mi se sto nije slavio iz postovanja prema bivsem klubu,mali nije samo igracina vec je prije svega covjek.Respekt.
Moram priznati da mi je pao kamen sa srca poslije ove pobjede,poceli smo napredovati sa aspetka igre i rezultata.Kako god,vazna je pobjeda i 3 boda,nadam se da napokon izlazimo iz ove crne serije
I svidjelo mi se sto nije slavio iz postovanja prema bivsem klubu,mali nije samo igracina vec je prije svega covjek.Respekt.
Moram priznati da mi je pao kamen sa srca poslije ove pobjede,poceli smo napredovati sa aspetka igre i rezultata.Kako god,vazna je pobjeda i 3 boda,nadam se da napokon izlazimo iz ove crne serije
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- IlPrincipe
- Kontakt:
ove sezone klub bi trebo promjeniti ime u AC El Sharawy 
- muha milanez
- Kontakt:
Vazna 3 boda za samopouzdanje i jos jedna stvar po meni pozitivna, to je povreda Antoninija. Stvarno mislim da momak ne zasluzuje da nosi dres Milana.. Kad u ekipi budu Robinho i Boateng bice tu bolja igra sigurno, trebamo podrzat momke u nastavku.. A i zasluzuju vecu posjetu, nekako mi je to crna mrlja na ionako tesko situaciju.. Bice bolje aBd..
Forza Milan

Forza Milan
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.