U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: U-21, U-19, U-17
Vodimo 

I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

Zadnja izmjena: hodzalan, dana/u 26 okt 2015, 14:38, ukupno mijenjano 1 put.
Hvala na streamu, u kakvoj li se planini ovo igraPerryFred je napisao/la:

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Sagledah malo.Znam,mladici i sve ali bilo kakva reprezentacija,pa i U 11 kad bi postojala bi morala imati vidljivu glavu i rep.Sta je ovo majko draga 

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ako budemo prvi idemo na Euro ili u baraž? 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Prva dva idu u drugi krug, a onda u drugom krugu nas očekuju jače reprezentacije, isto tako grupa od po četiri tima. Mislim da i u toj drugoj fazi prva dva idu direktno (na prvenstvo) al' nisam siguran.Unofficialpage je napisao/la:Ako budemo prvi idemo na Euro ili u baraž?
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Stvarno ne shvatam Malkocevica..nikako nije uvodio Hadzica u igru koji je ubjedljivo najbolji strijelac nase lige..
- alan_kardec
- Kontakt:
FaraonTM je napisao/la:Prva dva idu u drugi krug, a onda u drugom krugu nas očekuju jače reprezentacije, isto tako grupa od po četiri tima. Mislim da i u toj drugoj fazi prva dva idu direktno (na prvenstvo) al' nisam siguran.Unofficialpage je napisao/la:Ako budemo prvi idemo na Euro ili u baraž?
u drugoj fazi samo pobjednik grupe ide na prvenstvo.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Nemoj nam majke ti više Hadžića u reprezentaciji.BA1997 je napisao/la:Stvarno ne shvatam Malkocevica..nikako nije uvodio Hadzica u igru koji je ubjedljivo najbolji strijelac nase lige..

1992, 2006, 2009, 2011, 2015
- SuperPippo
- Kontakt:
Ma nijnije dobar u glavu ovaj malkocevic. Hadžić 5 puta bolji od ovog dadica a minute nike odigrao uz sve to Dadić u toku čitave utakmice dva puta primio loptu a i kod gola nista nije ucinio napucala ga lopta i usla u gol. Cirkus na čelu sa malkocevicem se ponavlja.BA1997 je napisao/la:Stvarno ne shvatam Malkocevica..nikako nije uvodio Hadzica u igru koji je ubjedljivo najbolji strijelac nase lige..
Hvala na ispravcialan_kardec je napisao/la:FaraonTM je napisao/la:Prva dva idu u drugi krug, a onda u drugom krugu nas očekuju jače reprezentacije, isto tako grupa od po četiri tima. Mislim da i u toj drugoj fazi prva dva idu direktno (na prvenstvo) al' nisam siguran.Unofficialpage je napisao/la:Ako budemo prvi idemo na Euro ili u baraž?
u drugoj fazi samo pobjednik grupe ide na prvenstvo.

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
NEDIM HADZIĆ JE DAO GOLOVA VIŠE NEGO SVI NAPADAĆI ZAJEDNO KOJI SU POZVANI TOMAS,SMAJIĆ,HAJDAREVIĆ I MEHULJIĆ
kriminal u mladjim selekcijama nije nikad nestao
uprkos losim rezultatim, niko ne poziva na odgovornost ili smjenu selektora koji nas brukaju iz cikluca u ciklus (sakib, karacic, ...nesterovic)
begica i ostale glavesine treba pritisnut zbog nemara u mladim selekcijama...previse su se opustili
uprkos losim rezultatim, niko ne poziva na odgovornost ili smjenu selektora koji nas brukaju iz cikluca u ciklus (sakib, karacic, ...nesterovic)
begica i ostale glavesine treba pritisnut zbog nemara u mladim selekcijama...previse su se opustili
scouti Herthe boravili na Bilinom Polju i Tušnju, pratili Kenana Pirića, a kako brani ove sezone, imaju šta i da vide
trebao je na početku sezone potpisat' za Club Brugge, al' transfer je propao zbog obeštećenja
trebao je na početku sezone potpisat' za Club Brugge, al' transfer je propao zbog obeštećenja
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.