Po TM istog menadžera imaju, kao i Krpa, ne znam ko je smrad al to treba što prije završavat.Sariel1987 je napisao/la:Sta ima za begana??katarakta je napisao/la:Zato Beganovica sad moramo prodat, inace smo ga popusili
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
-
Sariel1987
- Kontakt:
Neka te Helco uzivaj ba. Bice to sve u redu. 
Ne znam ko je lik al lagodno živi od **** Slobode.
Beganovic vjerovatno ostaje neće nigdje a i nema sad zasad neke interesantne ponude,cilj mu je inostranstvo,ne treba se pljuvati toliko muminovic momak je branio odlično i bio je korektan prema svima svo idu gdje im je bolje i vi kad bi bili na njegovom mjestu a da je ovakva situacija u klubu i vi bi pakovali kofere
FC Freedom Fans
TEBE LUDO VOLIMO!
UPRAVA NAPOLJE!
TEBE LUDO VOLIMO!
UPRAVA NAPOLJE!
-
Sariel1987
- Kontakt:
Ko kaze da bi u ovoj mocvari od lige osto a da moze otici laze..
Šta je ba bio korektan. Godinu ga trpili, godinu bio povrijeđen i sad ode.saltcrew je napisao/la:Beganovic vjerovatno ostaje neće nigdje a i nema sad zasad neke interesantne ponude,cilj mu je inostranstvo,ne treba se pljuvati toliko muminovic momak je branio odlično i bio je korektan prema svima svo idu gdje im je bolje i vi kad bi bili na njegovom mjestu a da je ovakva situacija u klubu i vi bi pakovali kofere
Ovo je biznis. Zastupnici igraca igraju veliku ulogu jer oni brinu o svom profitu prije svega. Ljubav u danasnjem svijetu fudbala treba ostavit po strani. Igrace treba gledat iskljucivo kao robu i to potrosnu 
Niko, niko, samo Sloboda
-
Sariel1987
- Kontakt:
Bas tako.
Povredio se na treningu i neće ga sigurno bacit olako tako znali su i oni da je odličan golman i da mogu zaradit na njemu zato i jesu ispali korektni prema njemu,momak hoće da ostane ali neće zasmetali su mi vjerovatno ovi ljudi u klubu i to je to.
FC Freedom Fans
TEBE LUDO VOLIMO!
UPRAVA NAPOLJE!
TEBE LUDO VOLIMO!
UPRAVA NAPOLJE!
A gdje neće ganja tamo gdje će zaradit malo bolju lovu od sadašnje i da ganja taj neki transfer u inostranstvo svi oni hoće da bježe gdje ima bolje love ne brini
FC Freedom Fans
TEBE LUDO VOLIMO!
UPRAVA NAPOLJE!
TEBE LUDO VOLIMO!
UPRAVA NAPOLJE!
@penaltiky trpili smo i Mehmedagica. Na kraju nas je tuzio jer nije dobio neku ugovornu ratu. Ali posteno, sve sto ima ugovorom pravo nek i naplati. Ali zato mi ih i nije zao. Kako su placeni i kako ce naplacivat to, nek dogovaraju sa poslodavcem kao i svi mi
Niko, niko, samo Sloboda
Slažem se. Stvari treba nazivati kakvim jesu. Uprava ko ****, nisu sposobni donijeti novac u klub, Muminović šupak, koji ima pravo da radi šta hoće.katarakta je napisao/la:@penaltiky trpili smo i Mehmedagica. Na kraju nas je tuzio jer nije dobio neku ugovornu ratu. Ali posteno, sve sto ima ugovorom pravo nek i naplati. Ali zato mi ih i nije zao. Kako su placeni i kako ce naplacivat to, nek dogovaraju sa poslodavcem kao i svi mi
Sad samo treba bit pazljiv prilikom selekcije igraca. Tacno moras znati sta zelis. Ako tu zajebes, do kraja mozes i Mourinha dovest, dzaba sve. I niposto se ne smije ekipa sastavljat iz Prve federalne i od onih koji dugo nemaju utakmica. Nadam se da je prosla sezona bila skola
Niko, niko, samo Sloboda
katarakta je napisao/la:Jedino je Rastoka dogovoren. Ovo je sve ostalo probni balon menadzera. Dizanje cijena kod pregovora. Ako s nekim pregovaraju, u startu imaju to da je na listi zelja Slobode, bla bla...
Ne carko, ima ih jos dogovorenih i ugovora produženih. Ipak ne znas sve :p
-
desperados
- Kontakt:
Ako ti ode jos jedan golman na nacin kao sto je prvi otisao, onda je stvarno problem do kluba i uprave. Ne mogu krivit ovu upravu ako se to desi, ipak kratak su period tu, imali su i previse problema nevezanih za igracki kadar da bi se tim odmah bavili. Kriv bi bio samo Senad, sto nije momku na ljeto ili zimu ponudio ugovor. Ukoliko ne htjedne produzit ako mu se ponudi, poslat ga na tribine, nema sta. I u mnogo jacim klubovima od Slobode se tako radi. Ne znam kako ce otic bez obestecenja ako mu se digne da ide, ukoliko ima ugovor?
-
desperados
- Kontakt:
Mislim da je ovo Kozlic licno.Gujarat je napisao/la:katarakta je napisao/la:Jedino je Rastoka dogovoren. Ovo je sve ostalo probni balon menadzera. Dizanje cijena kod pregovora. Ako s nekim pregovaraju, u startu imaju to da je na listi zelja Slobode, bla bla...![]()
![]()
TAKO JE ali neka se malo strpe do utorkaGujarat je napisao/la:katarakta je napisao/la:Jedino je Rastoka dogovoren. Ovo je sve ostalo probni balon menadzera. Dizanje cijena kod pregovora. Ako s nekim pregovaraju, u startu imaju to da je na listi zelja Slobode, bla bla...![]()
![]()
- tuzlak1987
- Kontakt:
Garant neki mnogo mocni igraci ko i team manager nam.
Pa taj team menager kako ga ti zoves i Ado Smajlovic su doktori fudbala za one koji su krojili "team" od propalih Husejnovica, Alispahica i "perspektivnih" igraca kao sto je "igrac" sa brojem 10 i onog malog sto mu otac hoce da bude Mesi, da ih ne nabrajam sve, ne mogu ih se ni sjetiti, vec sam ih zaboravio.tuzlak1987 je napisao/la:Garant neki mnogo mocni igraci ko i team manager nam.
Muminovic je sam trazio da ide a ne zato sto ga menadzer tjera i ne znam koliko je tačno da ce otici bez obestecenja jer se spominjalo da bi Sloboda trebala dobit oko 50 000 KM..Čokorilo je već napustio klub za one koji ne znaju...