FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
Sariel1987
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
nije imao. e sad ko ce snjim, grado ima li?
Kakva ekipa, Smajićevo držanje i izgled, i Gradin rejting kad se saberu ni Pivara nemore iznijet ko sponzor.Sariel1987 je napisao/la:nije imao. e sad ko ce snjim, grado ima li?
Zadnja izmjena: Penaltiky, dana/u 10 jun 2019, 11:20, ukupno mijenjano 1 put.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
-
MrtvaCarsija
- Kontakt:
**** upravi mater i **** Jasminu Imamovicu mater
-
Sariel1987
- Kontakt:
ne vrijedi se nervirat definitivno, imamo tu ideju i to, i tako 
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Već neki prodaju da mu je prošle godine senco birao igrače pa ovaj otisao nakon mjesecSariel1987 je napisao/la:znaci nije istina, kako li ce ovo pokusat prodat bas me interesuje
Nije problem sto nema licencu plati klub kaznu svaku tekmu milju i zdravo. Libo nas racku
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
Sariel1987
- Kontakt:
kako su neki ovde sencu branili, sada ce drugi branit ovog i mi tako u krug, u borbi za opstanak ..sviunapad1010 je napisao/la:Već neki prodaju da mu je prošle godine senco birao igrače pa ovaj otisao nakon mjesecSariel1987 je napisao/la:znaci nije istina, kako li ce ovo pokusat prodat bas me interesuje![]()
Nije problem sto nema licencu plati klub kaznu svaku tekmu milju i zdravo. Libo nas racku![]()
al su nas pripremili za sto godina svaka im cast, ne moraju ni onu slikovnicu izbacivat dzabe..
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Živjela idejaSariel1987 je napisao/la:kako su neki ovde sencu branili, sada ce drugi branit ovog i mi tako u krug, u borbi za opstanak ..sviunapad1010 je napisao/la:Već neki prodaju da mu je prošle godine senco birao igrače pa ovaj otisao nakon mjesecSariel1987 je napisao/la:znaci nije istina, kako li ce ovo pokusat prodat bas me interesuje![]()
Nije problem sto nema licencu plati klub kaznu svaku tekmu milju i zdravo. Libo nas racku![]()
al su nas pripremili za sto godina svaka im cast, ne moraju ni onu slikovnicu izbacivat dzabe..
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Ima profi licencuPenaltiky je napisao/la:Jel ono on nema licence?
Niko, niko, samo Sloboda
-
Sariel1987
- Kontakt:
e a kakve se ovde bajke pricale, pa to ni hans kristijan andersen ne bi maslom namazo 
Na predstavljanju novog trenera nije predstavljen novi trener

Jedan grad, jedna ljubav!
-
sviunapad1010
- Kontakt:
@probisvjet ne djeluje ona hipnoza jos u pm. De baci opet da probamo odosmo u qurac krasni 
Nema za Smajića šta da se kaže, on je svoj probni period ispucao prošle godine. Vidjeli smo da nema veze sa životom
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
-
Sariel1987
- Kontakt:
koza hipnoza je moj patent molicu lijepo.sviunapad1010 je napisao/la:@probisvjet ne djeluje ona hipnoza jos u pm. De baci opet da probamo odosmo u qurac krasni
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Ko mu je dade?katarakta je napisao/la:Ima profi licencuPenaltiky je napisao/la:Jel ono on nema licence?
Pa ako je tim menadzer, onda je sve. Samo je onda Smajlovic visak haha
Niko, niko, samo Sloboda
-
Sariel1987
- Kontakt:
nista care sad idemo u evropu sto posto, imamo tim menadzera, sace i pojacanjakatarakta je napisao/la:[url=https:......//postimg.cc/v12k1zcg][/url]
jos da nadjemo crnca da radi s igracima na terenu hehe
joj dajgle datuma poslje bijega od nas, na brzaka
Zadnja izmjena: Sariel1987, dana/u 10 jun 2019, 11:30, ukupno mijenjano 1 put.
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Ko god da je dajte opet samo da počne djelovatiSariel1987 je napisao/la:koza hipnoza je moj patent molicu lijepo.sviunapad1010 je napisao/la:@probisvjet ne djeluje ona hipnoza jos u pm. De baci opet da probamo odosmo u qurac krasni
Ma **** ce nam ovi majku. Ali hajmo bit pozitivni. Barem sto ne cure informacije 
Niko, niko, samo Sloboda
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.