FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
ovo je k'o onaj x na grbavici protiv olimpica kad smo uzeli duplu krunu.
nažalost glavni konkurent za titulu nije kiksao.
Široki sutra igra ako si na njega mislio.ChWilla je napisao/la:ovo je k'o onaj x na grbavici protiv olimpica kad smo uzeli duplu krunu.
Vjeruj da treba takva akcijaFormat je napisao/la:Hahahaha pametno,ali sta bi bilo kuronja sa perikama hahahaMrRiccoli je napisao/la:Idemo sad zrinjski savladati hajmo nafurajmo se maksimalno trebamo im sada kao nikad nadajmo da nas ovaj x poremeti. Hajde upravo besplatan ulaz za dame za 8.mart hajmo nekih akcija
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
Ma nebi bilo lose ili 2 za 1 ono jos bolje,da bude barem 5000 ljudi,da se da podrska momcima,nece biti lahko,ima funu ekipu Zrinski a mi tesko kuci igramo .. Barem smo igrali.
Zeljeznicar! 1921 !
- champions1921
Ma i sa akcijajama i bez njih ako nas ne bude 5-6 milja protiv Zrinjskog karine smo od navijača i tačka.
BUDI ŽELJO !!!
otprilike. prvi smo, a bila je najduža pauza na svijetu, protivnik atraktivan za naše uslove...champions1921 je napisao/la:Ma i sa akcijajama i bez njih ako nas ne bude 5-6 milja protiv Zrinjskog karine smo od navijača i tačka.
Zavisit ce i od vremena,nekim ce i povjetarac smetat a kisu da ne spominjem
Daj Boze kakve ljepote u subuotu 

Zeljeznicar! 1921 !
-
- Kontakt:
razbicemo zrinjskog 1-0
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
ma ne mislim druze radi posjete nego onako eto cisto lijep gest od kluba ili nesto... a svakako ocekujem dobru posjetu jbg pogotovo da smo dobili fkt smo kiksali glupo al hajd makar je jedno gostovanje zavrseno a povecali smo prednost za bod...Format je napisao/la:Ma nebi bilo lose ili 2 za 1 ono jos bolje,da bude barem 5000 ljudi,da se da podrska momcima,nece biti lahko,ima funu ekipu Zrinski a mi tesko kuci igramo .. Barem smo igrali.
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
Objektivno več dugo nismo imali skromniji fond igrača, naročitio sada kada imamo i veči broj povrijeđenih. Možda današnji remi i jeste veliki kiks, ali je i veliko upozorenje za nas navijače. Ostalo je još 10 kola do kraja, a kod kuće igramo četiri izuzetno teške utakmice (Zrinjski, Široki, Čelik, Sarajevo). Dovoljan je samo još jedan kiks i da izgubimo pravo na popravni. Po meni nova titula trenutno mnogo više zavisi od nas navijača nego od igrača koji su takvi kakvi su. Pošto znamo da nema odlaska navijača na gostovanja (sva sreča pa tu imamo dosta lakši raspored), ovom prilikom molim sve navijače Želje (pogotovo one koji u zadnje vrijeme i nisu tako česti posjetioci Grbavice) da barem u ove četiri ključne utakmice nađu vremena i sredstava i da dođu na Grbavicu i ako aBd Željo ponovo uzme titulu neka budu sigurni da je ona kao nikada do sada njihova zasluga-
PS. A one "redovne" molim do kraja prvenstva utakmice prođu bez i jedne baklje ili bilo kakvog incidenta. Hvala.
PS. A one "redovne" molim do kraja prvenstva utakmice prođu bez i jedne baklje ili bilo kakvog incidenta. Hvala.
- BolanBolan
- Kontakt:
Jamak na Otoci bio...master44 je napisao/la:Aco ili neko sta je s Jamakom ? Jedan forumas napisa neki dan da mozda nece igrati do kraja sezone,a prijeko potreban nam je.
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."
bez pola tima bod dobar, opet se ponavlja prica kao i u prvom dijelu sto se tice realizacije, fulimo nekoliko 100 % i onda u drugom dijelu utakmice sami sebi zakomplikujemo situaciju, sad svi na grbavicu i nastaviti niz ...
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Zna li se hoce li Tomic biti spreman za zrinjski ?
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
sljedecu moramo dobiti Zrinjskog, nasi konkurenti nisu kiksali a mi smo bezveze ispustili 2 boda. Ovo nam se vise ne smije desavati ako zelimo odbraniti titulu
ŠAMPIONI: *1946, *1972, *1998, *2001, *2002, *2010, *2012, *2013...
KUP BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 ...
SUPER KUP: 1998, 2000, 2001
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972, POLUFINALE 1984/1985.
KUP BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 ...
SUPER KUP: 1998, 2000, 2001
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972, POLUFINALE 1984/1985.
Led te **** izgubi Borac od Obarske 
Sta Dino kaze nije bilo Kerle,onaj danas stavi bio Kerla koga prave budalama vise,jel igro il je povrijedjen ?
Sta Jamak bi u Olipic sad ?
Nebi me cudilo

Sta Dino kaze nije bilo Kerle,onaj danas stavi bio Kerla koga prave budalama vise,jel igro il je povrijedjen ?
Sta Jamak bi u Olipic sad ?

Zeljeznicar! 1921 !
nasluti sejo promjene na tabeli, još ako široki dobije, i crta za evropu će biti iznad glava.
Nek neko ko zna sigurno sta je bilo,nek napise zasto Jamaka nije bilo ? Mislim da se polahko sve izdvaja,sljedece dvije domace su nam bitne,tu su nam pobjede prijeko potrebne..Uz Tomica i Jamaka,mislim da ce realizacija biti puno bolja,jer puno vise sansi se pravi s njima dvojicom u veznom redu 

vjeran samo Tebi i za sve Ti hvalaa
Ne znam zbog čega nismo zadovoljni ovim rezultatom. Pa kad pogledate da nam je povrijeđeno pola ekipe, da nismo doveli neka extra pojačanja, ja sam i više nego zadovoljan. Najbitnije je da kući ne kiksamo ni jednu, a s strane bod po bod.
Kažu nemoj vode vruć, kod nas propuh ubija
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.
- IlProfessore
- Kontakt:
Pa eto, najvjerniji su i danas pregazili kilometre da gledaju svoju ljubav u bnValter je napisao/la:Pošto znamo da nema odlaska navijača na gostovanja

“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
Trenutno korisnika/ca: NeSamSafetee, Sarun i 24 gosta.