Kako mislis da su rezultati okej, zadnje tri tekme smo na dva boda? Zadnjih 6 tekmi smo na 11 bodova. na zadnjih 10 tekmi smo na 12 bodova ?FoSte95 je napisao/la: ↑25 apr 2024, 08:05Ne bih se složio da je igra tolika katastrofa a rezulalti su sasvim okej u zadnje vrijeme s obzirom kakav kriterij imamo kod sudijaTurkishAirlines je napisao/la: ↑25 apr 2024, 08:01Vidis kako ste kvarni.
Cijelo vrijeme pokusavam da kazem sta ja mislim i uvijek pokusam cinjenice da postam.
Odlazak Rozmana ne znaci da ce doci huaref, Cala ili neko dr staro lice. Nemojte tu pricu ovse da forsirate.
FKS je prezivilo nakon huarefa, vinka, sablica, vasoskog, varesanovica, jesica, kodre, dudica, itd pa ce preziviti i Rozmana.
Rozman je dobio potpunu slobodu da radi sa ekipom, kostao je klub milionske cifre samo na raskidima. Doveo je par avojih igraca, na zimu je doveo igrace i samo mu Iliv igra, a bolje da ne brani.
Igra nula bodova, rezultati katastrofa. Ekipa bezmuda.
Mi ove godine imamo pobjede protiv Igamna, Goska i TC.
Sto se tice igre, sinoc nam je bila najbolja utakmica. Protiv borca nije lose, ostalo je sve mrka kapa. Ne mozes reci da nam nije igra katastrofa ako od 10 utakmica odigras jednu i po utakmicu dobro.
Uzimajuci i kup, na 13 utakmica imamo 3 pobjede, 5 izgubljenih i 5 nerjesenih( jedna na penale otisla nama pobjeda)
Ovo nije Sarajevo, niti ce ikad biti. Postali smo prosjecan klub i klub ciji se navijaci zadovoljavaju ponekom dobrom akcijom na terenu. Luzeri smo postali.
Ako je sta tesko ispraviti, to je luzerski mentalitet.