FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
89
46%
Prolazak u Play off
47
24%
Grupnu fazu
58
30%

Ukupno glasova: 194

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 25 apr 2024, 13:49

Zeko87 je napisao/la:
25 apr 2024, 13:45
Pa sigurno da se klubu može zamjeriti što su iste cijene karata za članove i nečlanove. Ja da se pitam bila jedna cijena za članove, druga za one koji imaju dokaz o kupovini karte za zadnja tri domaća susreta i ove što dođu ovisno o rezultatima, klimatkim uslovima, poziciji na tabeli isl.
po tom pitanju moraju nesto uraditi. 20.000 na Kosevu a 5k clanova. Negdje je raskorak, ocito moras u tor gurati pa nam treba neki gonic :mrgreen:
Prvo derbiji i euro tekme. Clanovi da imaju benefit kupiti kartu ranije. Ne mora ni biti jeftinija ali nek bude ranije dostupna.
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

iliyaa8
Kontakt:

Post Postao/la iliyaa8 » 25 apr 2024, 14:09

Navikla raja pljuvat i tjt

Rozmana treba ostaviti, ova formacija je dobra, igra je dobra, ali su igraci limitirani i borba za evropu je maks.

Za sljedecu sezonu:
Iliev
Novi lijevi bek, durakovic, radovic vozdra, kapetanovic neka ga
Djurickovic
Celik
Novi stoper
Novi desni bek, mulalic, beganovic sinoc direktni krivac za dva gola, fulio dva zicera
Julardzija, svi seru na momka, a niko nece da kaze koliko bi imao asistencija da ima dobre napadace ispred sebe, sinoc mu 3 asistencije propale i svaki mec bar po jedna
Buljubasic, ostavit jos sezonu
Mustafic, dobar, ako ostane isti vezni red sljed sez bit ce najbolji u ligi ubjedljivo vezni red
Renan, bolji finiser od hamze, hamza ne zna s desnom
Guliashvili, kyeremeh s klupe, guliashvili ima zavrsnicu

Ekipa je dobra ali nazalost igraci su losi, par promasaja u transferima, kako ibricica kako prije njega, 352 top formacija i neka se napokon promijeni 4231.
I kada teško je i kada je dobro, uvijek ću pjevat' za BIJELE I BORDO

⚜️Republika Bosna i Hercegovina⚜️

James1987
Kontakt:

Post Postao/la James1987 » 25 apr 2024, 14:13

Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
25 apr 2024, 13:34
James1987 je napisao/la:
25 apr 2024, 13:18
MortemHz je napisao/la:
25 apr 2024, 13:10
Svi na Koševo protiv Veleža, mora nas doći što više!
Ljudi cekaju evropu ili derbi da dodju na utakmice nece oni na ove. Standardno 5-6k a i to manje ako bude lose vrijeme.
Neka cekaju. Kako bi ja zabiberio, Prednost kupovine karata imaju clanovi kluba. 7 dana prije slobodne prodaje. Pa bi vidjeli. Uz to bi jos trazio da je clan minimalno 2 mjeseca.
Dzaba kad kosevo ima 35 kapacitet a clanova 6.5.
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 25 apr 2024, 14:16

Velež bez Guliashvilia, Oreča i Iranca idu sa standardnom 4231.
Štoperi Hrkač i Zvonić, lijevi bek Domić
Ovdje se mora na brzinu riješiti utakmica, nikakvi centaršutevi niti išta slično, eventualno poluvisoke i po zemlji. Ovu bih utakimcu stavio Renana od prve. Mislim da je brži od Hamze a on i Kyeremeh mislim da bi također dobro surađivali. Krila će im vjerojatno biti Suljić i Džafić. Zatvoriti Haskića i izlaziti na šuteve mi smo gol odbranili. Kyeremeh mora pokazati brzinu protiv turbo spore odbrane Veleža.

Ako se ovako bude radilo a ne gađati Hamzu i pustiti ga da se bori sa njihovim štoperima pobjeda lakše od očekivanog.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 25 apr 2024, 14:21

iliyaa8 je napisao/la:
25 apr 2024, 14:09
Navikla raja pljuvat i tjt

Rozmana treba ostaviti, ova formacija je dobra, igra je dobra, ali su igraci limitirani i borba za evropu je maks.

Za sljedecu sezonu:
Iliev
Novi lijevi bek, durakovic, radovic vozdra, kapetanovic neka ga
Djurickovic
Celik
Novi stoper
Novi desni bek, mulalic, beganovic sinoc direktni krivac za dva gola, fulio dva zicera
Julardzija, svi seru na momka, a niko nece da kaze koliko bi imao asistencija da ima dobre napadace ispred sebe, sinoc mu 3 asistencije propale i svaki mec bar po jedna
Buljubasic, ostavit jos sezonu
Mustafic, dobar, ako ostane isti vezni red sljed sez bit ce najbolji u ligi ubjedljivo vezni red
Renan, bolji finiser od hamze, hamza ne zna s desnom
Guliashvili, kyeremeh s klupe, guliashvili ima zavrsnicu

Ekipa je dobra ali nazalost igraci su losi, par promasaja u transferima, kako ibricica kako prije njega, 352 top formacija i neka se napokon promijeni 4231.
s identicnom trojkom u vezi, tankosava. Mirza M. je idealan u nekom sistemu kada imamo rezultat i igramo defanzivnije 5-4-1. Nama treba neko ko ce kretnjom napraviti pola posla, a da ne kazem nekom loptom izmedju linija.
Tri navedena igraca su slicni, jaje jajetu.
James1987 je napisao/la:
25 apr 2024, 14:13
James1987 je napisao/la:
Ljudi cekaju evropu ili derbi da dodju na utakmice nece oni na ove. Standardno 5-6k a i to manje ako bude lose vrijeme.
Neka cekaju. Kako bi ja zabiberio, Prednost kupovine karata imaju clanovi kluba. 7 dana prije slobodne prodaje. Pa bi vidjeli. Uz to bi jos trazio da je clan minimalno 2 mjeseca.
Nesto se mora skontati
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

Istinasamo123
Kontakt:

Post Postao/la Istinasamo123 » 25 apr 2024, 14:30

Lecler je napisao/la:
25 apr 2024, 11:00
Počeli smo i poraze slaviti. Ko srbi
U 4 sezone oko sto bodovaa kasnjenja za prvakom.
New era

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 25 apr 2024, 14:31

Lecler je napisao/la:
25 apr 2024, 11:00
Počeli smo i poraze slaviti. Ko srbi
:urnebes:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 25 apr 2024, 14:33

James1987 je napisao/la:
25 apr 2024, 14:13
James1987 je napisao/la:

Da je kapacitet kao Bilino Polje imao bi 10 hiljada članova. :mrgreen:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 25 apr 2024, 14:36

scholsey je napisao/la:
25 apr 2024, 13:07
Isto kao što se pretjeruje sa pljuvanjem, pretjerujete vala i sa tim nekim mega giga dobrim drugim poluvremenom. Mislim, sve okej, realno jesmo djelovali neuporedivo bolje u nastavku, ali je to bilo i za očekivati nakon onakvog ulaska u utakmicu.

Koliko god bili poluprofesionalci, imaju i ovi naši očito neku sportsku čast. Gorilo je da nas Zrinjski opaaasno ne natambura (kao što su Bogami bili krenuli), pa su dali sve od sebe da do toga ne dođe. Prije bih rekao da je tu negdje razlog puno boljeg izdanja u drugom poluvremenu, nego što je to bio neki taktički mastermind Rožmana. Fokus analize mora biti start, ne ostatak utakmice.

Al nejse, kad se sagleda cjelokupna slika, može se dati prolazna ocjena.. bar što se mene tiče.

Nego, ono što mi je najbitnije, Iliev je baš mangupska prevara. Jedino da je bio pijan, pa da čovjek i razumije onakve reakcije. Bruka da uopšte ima opciju da negdje glumi profesionalnog golmana.

Ibričić više ne smije dovoditi igrače. Puca mi qrac šta ko misli, on pojma nema. I ovo što iole valja tipa Đuričković ili Julardžija, valja jer smo ih mi navijači opasno izvikali i zanemarili evidentne mane. Neko podsvjesno, neko namjerno, ali svi u cilju toga da se ne remeti ionako poremećena atmosfera. Tu nema ništa loše, da me ne razumijete pogrešno.

Samo treba biti realan.. momci su prosječni igrači, opasno preplaćeni, morali su se dovesti duplo bolji sa ovim uslovima, i neko to mora iskihati. Ako ne iskiše, budite sigurni da će se ponoviti apsolutno isto u sljedećim prelaznim rokovima.
Brat moj! Potpis od riječi do riječi :salut:
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 25 apr 2024, 14:51

TurkishAirlines je napisao/la:
25 apr 2024, 08:16
FoSte95 je napisao/la:
25 apr 2024, 08:05
25 apr 2024, 08:01

Vidis kako ste kvarni.

Cijelo vrijeme pokusavam da kazem sta ja mislim i uvijek pokusam cinjenice da postam.

Odlazak Rozmana ne znaci da ce doci huaref, Cala ili neko dr staro lice. Nemojte tu pricu ovse da forsirate.

FKS je prezivilo nakon huarefa, vinka, sablica, vasoskog, varesanovica, jesica, kodre, dudica, itd pa ce preziviti i Rozmana.

Rozman je dobio potpunu slobodu da radi sa ekipom, kostao je klub milionske cifre samo na raskidima. Doveo je par avojih igraca, na zimu je doveo igrace i samo mu Iliv igra, a bolje da ne brani.

Igra nula bodova, rezultati katastrofa. Ekipa bezmuda.
Ne bih se složio da je igra tolika katastrofa a rezulalti su sasvim okej u zadnje vrijeme s obzirom kakav kriterij imamo kod sudija
Kako mislis da su rezultati okej, zadnje tri tekme smo na dva boda? Zadnjih 6 tekmi smo na 11 bodova. na zadnjih 10 tekmi smo na 12 bodova ?

Mi ove godine imamo pobjede protiv Igamna, Goska i TC.
Sto se tice igre, sinoc nam je bila najbolja utakmica. Protiv borca nije lose, ostalo je sve mrka kapa. Ne mozes reci da nam nije igra katastrofa ako od 10 utakmica odigras jednu i po utakmicu dobro.

Uzimajuci i kup, na 13 utakmica imamo 3 pobjede, 5 izgubljenih i 5 nerjesenih( jedna na penale otisla nama pobjeda)

Ovo nije Sarajevo, niti ce ikad biti. Postali smo prosjecan klub i klub ciji se navijaci zadovoljavaju ponekom dobrom akcijom na terenu. Luzeri smo postali.
Ako je sta tesko ispraviti, to je luzerski mentalitet.
Ocemu ti pricas. Koje najavio osvajanje lige, kad gdje postavi to

3 utakmice protiv borca bili bolji u nastavku prvenstva sudjeno nam 115 faula. Sudija te izbacio iz kupa.

Zvjezda sudija dao pobjedu cist offside

Nepostojeci penal IGMANU.

Crveni karton na grbavici nad OLVEIROM

PENAL CIST SINOC NESVIRA ZA NAS

I UZETA 3 boda radi prekida 2 minute utakmice

Lolo sa ovim bidivika ki bi biki na -3 za drugim

Da nepricam o kradji u bl

Jedina utakmica u nastavku gdje smo slabi bili je na grbavici sb zvjezda

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 25 apr 2024, 14:55

MaroonBjelave je napisao/la:
25 apr 2024, 14:36
scholsey je napisao/la:
25 apr 2024, 13:07
Isto kao što se pretjeruje sa pljuvanjem, pretjerujete vala i sa tim nekim mega giga dobrim drugim poluvremenom. Mislim, sve okej, realno jesmo djelovali neuporedivo bolje u nastavku, ali je to bilo i za očekivati nakon onakvog ulaska u utakmicu.

Koliko god bili poluprofesionalci, imaju i ovi naši očito neku sportsku čast. Gorilo je da nas Zrinjski opaaasno ne natambura (kao što su Bogami bili krenuli), pa su dali sve od sebe da do toga ne dođe. Prije bih rekao da je tu negdje razlog puno boljeg izdanja u drugom poluvremenu, nego što je to bio neki taktički mastermind Rožmana. Fokus analize mora biti start, ne ostatak utakmice.

Al nejse, kad se sagleda cjelokupna slika, može se dati prolazna ocjena.. bar što se mene tiče.

Nego, ono što mi je najbitnije, Iliev je baš mangupska prevara. Jedino da je bio pijan, pa da čovjek i razumije onakve reakcije. Bruka da uopšte ima opciju da negdje glumi profesionalnog golmana.

Ibričić više ne smije dovoditi igrače. Puca mi qrac šta ko misli, on pojma nema. I ovo što iole valja tipa Đuričković ili Julardžija, valja jer smo ih mi navijači opasno izvikali i zanemarili evidentne mane. Neko podsvjesno, neko namjerno, ali svi u cilju toga da se ne remeti ionako poremećena atmosfera. Tu nema ništa loše, da me ne razumijete pogrešno.

Samo treba biti realan.. momci su prosječni igrači, opasno preplaćeni, morali su se dovesti duplo bolji sa ovim uslovima, i neko to mora iskihati. Ako ne iskiše, budite sigurni da će se ponoviti apsolutno isto u sljedećim prelaznim rokovima.
Brat moj! Potpis od riječi do riječi :salut:
Drago mi je što su moji postovi internacionalno cijenjeni. :mrgreen:

Ljubi te brat! :salut:
The saddest thing in life is wasted talent.

GalileoGalilei
Kontakt:

Post Postao/la GalileoGalilei » 25 apr 2024, 14:56

Šte je Iliev kriv, može li mi neko objasniti? Možda je mogao skinuti drugi gol, ali ni za taj gol nije direktan krivac. Kod prvog gola poklon lopta ostala, kod drugog isto tako, kod trećeg odbrana ispala kao iz trole.

GangEvil
Kontakt:

Post Postao/la GangEvil » 25 apr 2024, 15:01

Kriv je zato sto na proljece ko god je opucao na go, bio je go. Lik nista nije odbranio. Jedino je na centarsutevima korektan. Ovo ostalo, odron. Rogic i on u paketu su za Famosa.

GangEvil
Kontakt:

Post Postao/la GangEvil » 25 apr 2024, 15:06

Pitar6785 je napisao/la:
25 apr 2024, 14:51
25 apr 2024, 08:16
FoSte95 je napisao/la:
25 apr 2024, 08:05

Ne bih se složio da je igra tolika katastrofa a rezulalti su sasvim okej u zadnje vrijeme s obzirom kakav kriterij imamo kod sudija
Kako mislis da su rezultati okej, zadnje tri tekme smo na dva boda? Zadnjih 6 tekmi smo na 11 bodova. na zadnjih 10 tekmi smo na 12 bodova ?

Mi ove godine imamo pobjede protiv Igamna, Goska i TC.
Sto se tice igre, sinoc nam je bila najbolja utakmica. Protiv borca nije lose, ostalo je sve mrka kapa. Ne mozes reci da nam nije igra katastrofa ako od 10 utakmica odigras jednu i po utakmicu dobro.

Uzimajuci i kup, na 13 utakmica imamo 3 pobjede, 5 izgubljenih i 5 nerjesenih( jedna na penale otisla nama pobjeda)

Ovo nije Sarajevo, niti ce ikad biti. Postali smo prosjecan klub i klub ciji se navijaci zadovoljavaju ponekom dobrom akcijom na terenu. Luzeri smo postali.
Ako je sta tesko ispraviti, to je luzerski mentalitet.
Ocemu ti pricas. Koje najavio osvajanje lige, kad gdje postavi to

3 utakmice protiv borca bili bolji u nastavku prvenstva sudjeno nam 115 faula. Sudija te izbacio iz kupa.

Zvjezda sudija dao pobjedu cist offside

Nepostojeci penal IGMANU.

Crveni karton na grbavici nad OLVEIROM

PENAL CIST SINOC NESVIRA ZA NAS

I UZETA 3 boda radi prekida 2 minute utakmice

Lolo sa ovim bidivika ki bi biki na -3 za drugim

Da nepricam o kradji u bl

Jedina utakmica u nastavku gdje smo slabi bili je na grbavici sb zvjezda
Sta je bilo kad si se probudio?

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 25 apr 2024, 15:12

Drugi gol lopta prošla KROZ njega, još frajer šutao svojom slabijom nogom. Treći gol sramotno loš refleks, razumljivo jedino ako je bio pijan na utakmici. Mrzi me da dublje analiziram.

Ovakve predstave mu mogu proći u Igmanu. Inače, toplo mu savjetujem da otvori školu za golmane u Makedoniji, dok mu je još ostalo nešto od te šatro reputacije "igrao u Arsenalu". Iduća stanica njegove karijere je Kuvajt, ili neka druga zemlja u kojoj još uvijek puše te neke priče o reputaciji.
The saddest thing in life is wasted talent.

GalileoGalilei
Kontakt:

Post Postao/la GalileoGalilei » 25 apr 2024, 15:16

Jedina njegova greška je protiv gurbeta na Grbavici. Dobar golman. Ne spominjemo da je odbranio zicer protiv lištice na Koševu..

JVVVST
Kontakt:

Post Postao/la JVVVST » 25 apr 2024, 15:23

napoleon72 je napisao/la:
25 apr 2024, 07:25
Hasic se izjasnio da se definitivno vraca u Besiktas i ne znam sto ikako vise dobija priliku? Jedino ako je tom posudbom definisano da mora igrat (a sumnjam da je), sta uigravas igraca koji nece bit tu za mjesec dana?
Uigravalo se oko polusezone, sad se igra za bodove. Da ti sad neko ponudi Ronalda na 5 utakmica, nije da bi ga klupirao jer nece bit tu sljedece godine.

Hasic nije Ronaldo al princip je isti :D
Ja volim volim volim samo tebe...

BŽKŠ

luckystrike
Kontakt:

Post Postao/la luckystrike » 25 apr 2024, 15:25

Hasketu je preko glave sranja i dešavanja u Ligi, zavolio je Klub i sve oko njega. Momak se trudio i vrlo profesionalno odradio sve do sad, s tim da ponekad pelja i forsira kao sinoć ali to mu se ne može uzeti za zlo. Hvala na vrlo dobrom doprinosu i sretno dalje!

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 25 apr 2024, 15:30

Ovako su i Feđu tjerali pa bi sada potpisali da se vrati u klub

Istinasamo123
Kontakt:

Post Postao/la Istinasamo123 » 25 apr 2024, 15:50

Fanimo je za keremeha foden.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bejker, bordobijeli, Hajdeee, Proximic, Tarapi, VolimoSarajevo i 108 gostiju.