meni je tebe iskreno žao, ali realnost je da su takvi kap u moru onih kojima je jednostavno mrsko.Žvaka je napisao/la:Bankrotirani Borac upali reflektore ali našima je to mrsko, *ebo ih programske šeme, valjda je cilj da raja dođe na tekmu a ne da uzmu milju dvije za jadni prijenos. Ja radim do 4 subotom i tako već više od 15 godina, kad su popravili reflektore ja sam bio najsretniji na svijetu jer sam opet mogao pratiti Želju. Ne mogu zamjeniti ni u slučaju dženaze a kamoli tekme. Ko da živimo u različitim zemljama, doduše pripisat ću to generacijskoj razlici koja je kadkad enormna na ovom forumu.
Svak ko može mora na tekmu ali to da "svak može ako hoće" zadržite za sebe očiju vam omladino
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Pustite sad prepucavanja oko termina.Razumijem covjeka kojem ne odgovara termin, ali mislim da trebamo svi probati naći način da budemo u subotu na Grbavici.
Bio sam juce na BP u Zenici.Ono je pravi primjer koliko publika moze pomoci svojoj ekipi ds pobjedi. Posebno sada, u situaciji kad nema gostujućih navijača.
Pitpuno se slazem sa svima koji potenciraju našu ulogu u predstojecim domacim utakmicama (ovdje ubrajam i otoku i lukavicu).
Nemojte da zalimo za propuštenim šansama, vrijeme je ds sr pokažemo u najboljem mogucem svijetlu. Kako? Doci na stadion, , povesti sa sobom sve sto se moze povesti i navijati do zadnje minute.
Bio sam juce na BP u Zenici.Ono je pravi primjer koliko publika moze pomoci svojoj ekipi ds pobjedi. Posebno sada, u situaciji kad nema gostujućih navijača.
Pitpuno se slazem sa svima koji potenciraju našu ulogu u predstojecim domacim utakmicama (ovdje ubrajam i otoku i lukavicu).
Nemojte da zalimo za propuštenim šansama, vrijeme je ds sr pokažemo u najboljem mogucem svijetlu. Kako? Doci na stadion, , povesti sa sobom sve sto se moze povesti i navijati do zadnje minute.
Nisam u mogucnosti doci sad za vikend na tekmu, nisam u Sarajevu, ali ovako gledajuci termin je uzasan i ja ne znam ko odredjuje te termine i ima li ikako mozga. Pa sta je problem stavit termin u 17:00 bila to subota il nedjelja, ili iza, al bas sada kad nam je svaki navijac potreban, znaci i onaj koji najmanje ide na tekme mozda mu bas taj termin bude izgovor. Ima ljudi koje je malo teze nagovoriti na utakmici iz dosta razloga da ne nabrajam sada, al cijelokupna situacija u drzavi se prenosi i na drustvo pa smo takvi kakvi smo, al de nek se poradi na toj sitnici bar kad je termin u pitanju.
Jer ovako gledajuci, utakmice sa najvise gledalaca smo imali pod reflektorima tj nocni termin, izuzev mozda proslave titule i derbi, a sve ostalo nocni termin je privukao vise ljudi.
Jer ovako gledajuci, utakmice sa najvise gledalaca smo imali pod reflektorima tj nocni termin, izuzev mozda proslave titule i derbi, a sve ostalo nocni termin je privukao vise ljudi.
A jeb ga brate, 3 mjeseca isčekuješ raduješ se i onda se sjebeš. Al hajd, to su još 2-3 kola i onda valjda ide večernji termin, e tada negoduju samo miševi ili raja sa strane ali oni s pravom.ChWilla je napisao/la:meni je tebe iskreno žao, ali realnost je da su takvi kap u moru onih kojima je jednostavno mrsko.Žvaka je napisao/la:Bankrotirani Borac upali reflektore ali našima je to mrsko, *ebo ih programske šeme, valjda je cilj da raja dođe na tekmu a ne da uzmu milju dvije za jadni prijenos. Ja radim do 4 subotom i tako već više od 15 godina, kad su popravili reflektore ja sam bio najsretniji na svijetu jer sam opet mogao pratiti Želju. Ne mogu zamjeniti ni u slučaju dženaze a kamoli tekme. Ko da živimo u različitim zemljama, doduše pripisat ću to generacijskoj razlici koja je kadkad enormna na ovom forumu.
Svak ko može mora na tekmu ali to da "svak može ako hoće" zadržite za sebe očiju vam omladino
Nije ovo ništa novo u prvim kolima na proljeće, na večer bude i hladno pa donekle i razumijem ali poželio sam šta ću

Sta je jos zanimljvije da je Arena u ovom slucaju skakala za Borcem da se tako kaze,Arena trazila da ovi igraju u pola 3 zbog prenosa jel njima tako odgovara,ljudi iz Borca bili doslijedni ostavili takmicu u 17 i ovi nisu imali drugog izbora nego se prilagoditi njimaŽvaka je napisao/la:Bankrotirani Borac upali reflektore ali našima je to mrsko, *ebo ih programske šeme, valjda je cilj da raja dođe na tekmu a ne da uzmu milju dvije za jadni prijenos.
Nadovezah se na ovo sa ovom pricom cisto da se dokaze da se moze i kontra televizija a opet biti dobar da se tako izrazim
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
svaka cast...super je napisao/la:evo maloprije sam bio sa direktorom,sugerisao sam mu(procitao sam od nekog ovdje prijedlog) i on odmah prihvatio,bit ce slobodan ulaz za sve pripadnice naseg kluba sledecu utakmicu protiv zrinjskog
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Imamo li mi kakav procenat od eventualnog transfera Visce? Ne mislim u smislu one naknade za treniranje, nego ugovorene odstete kada je prelazio iz Zelje?
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
-
- Kontakt:
Sjajna vijestsuper je napisao/la:evo maloprije sam bio sa direktorom,sugerisao sam mu(procitao sam od nekog ovdje prijedlog) i on odmah prihvatio,bit ce slobodan ulaz za sve pripadnice naseg kluba sledecu utakmicu protiv zrinjskog

A sto se tice termina tako je kako je, nekome odgovara ovako nekome onako, neko ce naci razlog da ne dodje a neko nece tako je to kod nas. Treba sad sto vise raje nagovarati, zvati da dodju na utakmicu jer je to zaista najvaznija utakmica sezone. Nismo mi ni protiv borca kuci bili nesto bolji, ali uspjeli smo pobjediti. Nadam se da ce biti bar nekih 7k. Ja svog prijatelja koji nije dosao na Grbavicu 4 godine nagovaram na sve nacine da ide sa mnom, on kaze ma bjezi hebo te nasa liga i ja se ponudim da mu platim kartu i ako dobijemo zrinjski da nastavi dolaziti

Mi smo Željini, Željo je naš!
u svakom terminu ima onih koji stvarno ne mogu doći na utakmicu. ali neuporedivo više je onih kojima je mrsko.
Dzaba se prepucavate oko termina.Tacan termin ce se znati polovinom sedmice.
-
- Kontakt:
mislim 20% od sljedeceg transfera ali nisam siguranBaja_Zvjerka je napisao/la:Imamo li mi kakav procenat od eventualnog transfera Visce? Ne mislim u smislu one naknade za treniranje, nego ugovorene odstete kada je prelazio iz Zelje?
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- Ultras1921
- Kontakt:
-
- Kontakt:
4.3Ultras1921 je napisao/la:Kada je izvlačenje za kup?
nadam se Mladosti aBd...fedeltafrotta je napisao/la:4.3Ultras1921 je napisao/la:Kada je izvlačenje za kup?
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
Adilović za 0:1 i vođstvo Samsunspora nakon prvog poluvremena
jedva čekam tekmu sa zrinjskim, nakon toga bi trebali znati gdje smo u ovome trenutku. moglo bi to biti jako interesantno!
do tada pogled na tabelu liječi rane
do tada pogled na tabelu liječi rane

eldin već 10 golova. svaka čast.
- bistrikboy
- Kontakt:
Veceras opet dvostruki strijelac!Nadam se da ce slijedece sezone igrati najjaci rang u Turskoj.ChWilla je napisao/la:eldin već 10 golova. svaka čast.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
-
- Kontakt:
ma sta ce on sigurno ima nekog igraca ko sto je zeba koji mu servira lopte