Istinasamo123 je napisao/la: ↑25 apr 2024, 15:58
Beli98 je napisao/la: ↑25 apr 2024, 15:50
FoSte95 je napisao/la: ↑25 apr 2024, 15:30
Ovako su i Feđu tjerali pa bi sada potpisali da se vrati u klub
Meni bas radi Fedje to tjeranje sad ne ide u mozak nikako. Msm, okej, gubli smo bodove kad nas je vodio. Svejedno meni smo na oko fino igrali. Evo i sad, Radnicki razvaljuje u Srbiji. Nema neke "svjetske" igrace ali to ide fino. Nekako uvijek kad otjeramo trenera, covjek ode negdje drugo, dokaze se i onda bismo ga mi nazad.
Poslije poraza od tuzle 1-5 trebalo ga je u zatvor poslati a ne samo otkaz dati.
Te blamaze se nece saprati i ti negativni rekordi iz new ere.
A imao je podrsku istu kao i ova slovenska ojebina.
E bas taj narativ nas kosta. Nebitno jel o Dudicu rijec ili o kome vec. Doslovno kao da smo ucesnik finala Lige prvaka svake godine. Pa ono toboze, gdje te moze ko potopiti... Nama glava u oblacima, mi neki faktor. qurac od ovce da ti ja kazem. Dok god tako nadmeni budemo bili, klima u i oko kluba ce biti ista.
Podcjenjivacka, otrovna atmosfera gdje smo mi najbolji na svijetu a uopste nije tako. Iz takvih ocekivanja dolazimo do izljeva bijesa, agresije, mijenjanja trenera svakih 5 mjeseci, i sto je jos sladje.. za iducih 5 mjeseci prizivanje istih nazad.
Definitivno nagrajisali, ne vidim drugi problem.
Nama sezona traje od utakmice do utakmice, pa jovo nanovo.
Samo procitas misljenja o igracima, kako su promjenjiva i sve ti bude jasno o nasoj realnosti..
i da dodam, uzmi u obzir ligu, sudije, zemlju.. kad sve saberes i oduzmes, pojedini jos zive u bajkama ivice i marice i kuca od cokolade.
Kaze mi imamo pare, kako nismo prvi s omjerom 30-0-0 i gol razlikom 101:3 - pa to na top elevenu neces vidjeti. Ne kontam vas, i ne ljutite se kad vas neko proziva da ste anamo oni ili kakve interesdzije, jer normalan mozak ne moze drugacije povezati. Nimalo dobronamjerni komentari, kad odgledas sudjenje Kazlagica mislim da je sve jasno. Pa da nam je u napad Ronaldo lusi nazario de lima
A iliev je za razliku od Sahe unio neku sigurnost.