Postao/la Brcanskamalta » 10 jun 2019, 19:14
tuzlak1987 je napisao/la:Sariel1987 je napisao/la:Husara ti je odveo pirica u zrinjski .
Husara ti je pljuvo mujkana kojeg si branio do zadnjeg dana.a mujkan ti je guro sestrica na racun ekipe.
Ko je tu lud?
Nema veze?kakav zaokret? Jel to direktiva stigla sad je i dobar? Ahahaha doduse nisi ti ni za direktive

Rekao sam ti boli me ona stvar za faktore raznorazne, bitno mi je da Sloboda dobije solidne igrace. Isto me ne interesuju relacije izmedju ljudi. Mujkanoviceva stvar kako ce raditi, Kozliceva stvar kako ce raditi. Neko treci ce na neki novi nacin, podrzati cu ih sve jer su predsjednici Slobode.
Sto se tice odlazaka svake godine neko odvede igraca, nije ih Husara sve odveo. Napravi ugovor i sprijeci to inace tu nema razlike Husara ili neko treci, igrac ce otici.
Koliko kontradikcije u jednom postu....
Pa je li ti podrzavas Slobodu,ili predsjednike
Cuj napravi ugovore,pa ko pravi ugovore,ti ili ja ili uprava Slobode...
Nema tu napretka dok ti ne zavezes igraca na 3-4 godine..
Pa jbt duguje se i u Spaniji,Italiji pa igraci ne mogu otici zbog kasnjenja jedne plate .samo kod nas ima...Dobiju raskid kako hoce(u cjeloj BiH).
Nemojte se licno vrijedjati ba....Sariel i ja ga ne volim ali neka ba..
Zadnja izmjena:
Brcanskamalta, dana/u 10 jun 2019, 19:15, ukupno mijenjano 1 put.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic