hvala druze, slazem se, uvijek se druzenje, ne trebas me upoznavat, tu i u Celiku sam igrao, a u Sarajevu i faks zavrsio, pa imam sa kim izaci. pozdrav bordo naciji, koja je konacno sve brojnija i povrsinski sira, dabodga i Azijom uskoro zavladali.jurisicduska je napisao/la:Dobro keno brate hajmo fkt prestati s tim. Sve uredu. Imaš pravo na svoje mišljenje, da završimo na tu temu. Imaš pozdrav veliki. Gotova priča, rečeno sve. Bezveze će se sutra ljudi pecati i snadbjevati ovim komentarima, laku noć, dođi u Sarajevo javi se, otići ćemo skupa na tekmu, upoznat ću te sa juniorima Sarajeva i tako dalje, ako već voliš???
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
za titule prvaka se slazem, to je jasno sve.MortemHz je napisao/la:Naravno,zato sam i stavio u zagradama kupove koji iskreno a to i ti i ja znamo ne mogu u istu ruku sa titulama prvaka drzave i nikada nece biti,jesu jedini validni trofeji pored prvaka drzave i ja licno volim kup mnogo ali kazem ti to da ide u istu ''ruku'' sa prvacima drzave? jednostavno nije...a i pored toga zeljo ti nema ni jedan kup Marsala Tita (to je to sto Velež ima 2,to je jedino priznato pored prvaka drzave) Borac ima jedan ako te zanima..toga se sjecam,nekad pred pocetak rata su osvojili protiv Zvezde meni se cini(mozda 89-te?). Jeste Dalmacija to sam i ja napisao ali molim te jos jednom procitaj moj post,za Beograd nije tacno..mislim mozda i jeste ali od nas nisu vise imali,pogotovo u cijeloj Srbiji.
EDIT : Dosta toga si rekao sto nije tacno,jos jednom pogledaj moj post.
ali znam i da ces se ti slozit samnom u ovome, to 5 to mjesto nije nesto sto zadovoljava ni mene ni tebe, mi bi svi da smo prvo, znas koliko mene sad zaboli, kad vidim pored svih ovih uspjeha u funkcionisanju da jos ne haramo ovom ligom, ali nikad necu reci, **** uprava, lopovi, bola sad smo ovakvi, ali neminovno je da ce procepit, jer prvi put nakon rata smo pobjegli svima miljama, i fudbal je biznis, imas toliko VELIKIH klubova sirom svijeta koji imaju ogromna sredstva, pa im je krajnji limit grupe lige prvaka, ja kazem i nama ce to limit da bude, ne ovo sada, samo me strah da tada neko od nasih ne podje da pljuje, majku vam **** lopovi jedni, hocemo polufinale lige sampiona, Kazem Dinamo ima budzet 30 40 miliona, pa ne moze proljece u Evropi da doceka 50 godina. to je nesto slicno onim bilderima (glup primjer) za par mjeseci sa 40 kila izbacaja dodje do 100, onda mu treba pola godine da izbaci 120 i sl. mi cemo u par godina doci po meni da svake godine osvajamo ovu ligu, ako ovako nastavi, ali svako kolo u Evropi ce biti extra, i bit ce ga tesko ostvarit.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ovo sad 5. mjesto u BiH premier ligi? ma kakvi,to je neopisivo,gore od jadnog ako ikako moze biti. Ma nece pomisliti,sumnjam..pa meni je san samo grupne faze jednom da vidim to, da odem na svako gostovanje u grupi da osvojimo eto makar 1 bod i neka sve ostalo budu porazi,samo taj 1 jedini bod,znaci jednu nerijeseno na svom terenu i ja mogu miran i sretan umrijeti jer znam da mi se makar jedan san ostvario ako nece ostala 2.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
naravno da je ovo lose sad, ali ja ne sumnjam da cemo biti sampioni na kraju, a i svake sljedece sezone mislim da cemo biti sampioni, tj nadam se barem od sljedecih deset prvenstava 8 da cemo osvojit, pa svi ostali se manje vise raspadaju, posebno u onome u cemu smo mi najjaci, a to je uprava i finansije, ako smo to mogli dovest u red, i igraci i pobjede ce doci, polako samo, strpljenja, da se sistem uspostavi, pa prije smo mogli Benku Stepanova Barbarica samo na videu gledat, i kroz istoriju nismo mogli da dovodimo igrace sa strane, a sad je to sve realnije i realnije, probili smo sa milionskim transferima, prije bi nam igraci dzabe dolazili i odlazili da se vrate u zivot, danas ce ici samo planski, da danas imamo Saida, kitu bi otisao ispod po miliona eura, a prije se moralo pustat budzasto. mi poprimamo konture ozbiljnog kluba sve vise i jace svakodnevno, a mislio sam i to da smo 5 u istoriji JUge, ni to mene ne zanima, zelim da budemo najbolji da ulazimo u grupe, hocu da smo balkanski dinamo kijev, a mozemo biti pazi sta vam kazem, samo da malo pametni budeo i strpljivi, i da Tan gurne malo jace eto nas u ligi sampiona, sto posto.MortemHz je napisao/la:Ovo sad 5. mjesto u BiH premier ligi? ma kakvi,to je neopisivo,gore od jadnog ako ikako moze biti. Ma nece pomisliti,sumnjam..pa meni je san samo grupne faze jednom da vidim to, da odem na svako gostovanje u grupi da osvojimo eto makar 1 bod i neka sve ostalo budu porazi,samo taj 1 jedini bod,znaci jednu nerijeseno na svom terenu i ja mogu miran i sretan umrijeti jer znam da mi se makar jedan san ostvario ako nece ostala 2.
Najveca greska je raditi pripreme u toku sezone. to je samoubistvo za svakog igraca.
Ono sto treba igracima je svjezina, a ne umor u nogama od jakih treninga.
Na pripremama im dusu izvadis
Ono sto treba igracima je svjezina, a ne umor u nogama od jakih treninga.
Na pripremama im dusu izvadis
Nek srce stane, kad sjever plane. VOLIMO TE
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
Ovim nasim manekenima ne trebaju batine..
Neg brate, upratit ih.. Vidjeti sta ko voza.. Pa jedno jutro gume isjeci. Coek ode i da 300 KM za nove..
Pa sljedece jutro mu ono slucajno far pukne, ako je skupo auto onda je skup i far.
Pa onda ono slucajno neko zagrebao auto.
Pa sofersajba malo pukla, mora da je grad padao..
itd
itd
Ako nece uprava da ih po djepu pukne, hoce "prirodna katastrofa"
Neg brate, upratit ih.. Vidjeti sta ko voza.. Pa jedno jutro gume isjeci. Coek ode i da 300 KM za nove..
Pa sljedece jutro mu ono slucajno far pukne, ako je skupo auto onda je skup i far.
itd
itd
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Jesi spreman ti lično da takvo nešto uradiš?Zip je napisao/la:Ovim nasim manekenima ne trebaju batine..
itd
itd
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Matej Delač
Nikada ne bih pribjegavao takvim metodama. Volio bih recimo da su im u ugovore ugradjene nekakve klauzule tipa ako manje igras manja plata... Onda, tribine do kraja ugovora a redovna ta manja plata da ne moze na arbitrazu i odvedes ga ravno u propast. Tako kad par igraca zavrsi, naredni koji dolaze ce znati kako se ponasati. Onda, ako je u pitanju recimo Krste, posliej nas nek ide u Teteks, ako je u pitanju Barbaric nek poslije nas ide u Segestu, ako je u pitanju Radovac nek ide poslije nas u Travnik ili Olimpik itd.Zip je napisao/la:Ovim nasim manekenima ne trebaju batine..
itd
itd
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Naravno da nisam spreman da unistavam neciju imovinu. Neko je spreman za to, neko ne. Ja nisam od tog posla
Ovde pricamo kako nas igraci ne yebu ni5%. Ne osjecaju strah od navijaca, postali su toliko hladni da ni glavu ne spustaju kad izlaze s terena.
Nesta se mora promjeniti.
Najradije bi volio da se otjeraju svi igraci i dovede novih 20 igraca koji imaju karakter.
Ovi igraci su bezobrazni i bez karaktera. Nemaju postovanja prema FKS i navijacima.
Ovde pricamo kako nas igraci ne yebu ni5%. Ne osjecaju strah od navijaca, postali su toliko hladni da ni glavu ne spustaju kad izlaze s terena.
Nesta se mora promjeniti.
Najradije bi volio da se otjeraju svi igraci i dovede novih 20 igraca koji imaju karakter.
Ovi igraci su bezobrazni i bez karaktera. Nemaju postovanja prema FKS i navijacima.
Jel sad u srijedu kup.?
Treba im jasnim transparentima poručiti šta mislimo o njima i njihovoj igri i zvižducima ih dočekati i ispratiti sa terena. Što se mene tiče ja sa tim počinjem već od slijedeće utakmice i u tu svrhu ću emigrirati sa zapada ponovo na istok.
A ako neko zna raspored treninga vilio bi da mi javi kad i gdje,treba ih na treninzima što više posjećivati.
A ako neko zna raspored treninga vilio bi da mi javi kad i gdje,treba ih na treninzima što više posjećivati.
Ma ljudi ja i dalje tvrdim da ih treba zaganjati po gradu **** motkama ali sve do jednog igraca ne ovaj je dobar sve do jednog pustiti akademce igraju bar cu da vidim momke koje se bore,a kao sto rekao jedan moj prijatelj fubaler ove nase posrane lige,avaka ekipa koja izadje na teren da se bori da ide na svaku loptu maximalno borbeno gotovo nikakve su sanse da izgube e sad treba da vam bude jasno kako nasi manekeni igraju nasa 2 igraca imaju plate kao cijela ekipa mladosti
Samo Sarajevo
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Zašto ne @Bolanos? Kad već nema to što ti kažeš onda daj udari drugačije, nek' znaju da se ne trebaju zayebavati sa svetinjom! Treba im pokazati da moraju igrati najbolje što mogu i pokazati šta ih čeka ako ne igraju tako, nije problem u ovih 5 poraza, problem je u njihovom pristupu igri a svaki je bio nula. Čak i kad smo pobijeđivali nije to bilo iz neke fine igre.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Matej Delač
Matej Delač
Koji brate "akademci"?Pa nisu u stanju da se izbore u prvih 11 Travnika, a da igraju u Sarajevu.Pa poslije prvog kiksa i tepanja sa tribina, mogli bi k.urcu sviratikanarinac je napisao/la:Ma ljudi ja i dalje tvrdim da ih treba zaganjati po gradu **** motkama ali sve do jednog igraca ne ovaj je dobar sve do jednog pustiti akademce igraju bar cu da vidim momke koje se bore,a kao sto rekao jedan moj prijatelj fubaler ove nase posrane lige,avaka ekipa koja izadje na teren da se bori da ide na svaku loptu maximalno borbeno gotovo nikakve su sanse da izgube e sad treba da vam bude jasno kako nasi manekeni igraju nasa 2 igraca imaju plate kao cijela ekipa mladosti
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
ma neka sviraju kurcu nek samo izadju neka se bore brate igraj ti ako ces ostaviti svaki dio sebe na terenu samo da ne gledam vise one placenike,nemogu i nezelim,ljudi uzimaju lovu uzivaju a mi bolujemo zbog njih oni su dosli tu u klub i imaju dobru lovu i misle za nas da smo klosari i da su oni vec od nas navijaca i od naseg kluba ljudi to mene boliAdo76 je napisao/la:Koji brate "akademci"?Pa nisu u stanju da se izbore u prvih 11 Travnika, a da igraju u Sarajevu.Pa poslije prvog kiksa i tepanja sa tribina, mogli bi k.urcu sviratikanarinac je napisao/la:Ma ljudi ja i dalje tvrdim da ih treba zaganjati po gradu **** motkama ali sve do jednog igraca ne ovaj je dobar sve do jednog pustiti akademce igraju bar cu da vidim momke koje se bore,a kao sto rekao jedan moj prijatelj fubaler ove nase posrane lige,avaka ekipa koja izadje na teren da se bori da ide na svaku loptu maximalno borbeno gotovo nikakve su sanse da izgube e sad treba da vam bude jasno kako nasi manekeni igraju nasa 2 igraca imaju plate kao cijela ekipa mladosti
Samo Sarajevo
Ja bi njih snjurom od usisavaca udarao 

Slažem se i s tim brate.Neka i izgube ali da vidim borbu, zalaganje, mokar dres...kanarinac je napisao/la:ma neka sviraju kurcu nek samo izadju neka se bore brate igraj ti ako ces ostaviti svaki dio sebe na terenu samo da ne gledam vise one placenike,nemogu i nezelim,ljudi uzimaju lovu uzivaju a mi bolujemo zbog njih oni su dosli tu u klub i imaju dobru lovu i misle za nas da smo klosari i da su oni vec od nas navijaca i od naseg kluba ljudi to mene boliAdo76 je napisao/la:Koji brate "akademci"?Pa nisu u stanju da se izbore u prvih 11 Travnika, a da igraju u Sarajevu.Pa poslije prvog kiksa i tepanja sa tribina, mogli bi k.urcu sviratikanarinac je napisao/la:Ma ljudi ja i dalje tvrdim da ih treba zaganjati po gradu **** motkama ali sve do jednog igraca ne ovaj je dobar sve do jednog pustiti akademce igraju bar cu da vidim momke koje se bore,a kao sto rekao jedan moj prijatelj fubaler ove nase posrane lige,avaka ekipa koja izadje na teren da se bori da ide na svaku loptu maximalno borbeno gotovo nikakve su sanse da izgube e sad treba da vam bude jasno kako nasi manekeni igraju nasa 2 igraca imaju plate kao cijela ekipa mladosti
Svi u napad jedan je Hase!!
Zna li se tacan termin utakmice sa tuzlacima, da planiram ranije?
U nedelju u 13h, najvjerovatnije