FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
e jbg
I onda se pojedinci namjerno ne trude, ne pomazu igracu do sebe a klade se protiv FKS. Vrlo profitabilna rabota.ElCartel11 je napisao/la:I onda se ja cudim zasto su kvote protiv Travnika, Slavije i Mladosti na nas bile oko 2, dok protiv slicnih timova bude ispod 1.40![]()
E moje Sarajevo sta ti rade pojedinci
Samo "nesretan slucaj" u mraku moze ovo dovesti u red. Inace ljudi potpisali ugovore koji ih stite ko' medvjede i sta ih briga. Nista im se ne moze desiti. Valjda je uprava naucila vaznost kvalitete teksta ugovora sa igracima sa ovih prostora. To je uzrok izivljavanja grupe igraca nad klubom.
Uprava ih ne smije dirati jer nam oni mogu napraviti da ni u Evropu ne odemo a onda gubimo i sa sponzorima i ostalo. Zato sa novim ugovorima napokon PAMET U GLAVU.
visokohz je napisao/la:otkazana proslava,slo li BozeShooter je napisao/la:Danas izgubili a veceras proslava u Elementu u organizaciji kluba.
Yebem im svima sve.
Nije otkazana proslava u elementu. Bio je i Dženo košuljaš stari glavnu riječ vodi.
Jel trening danas u 14 u hrasnici ili butmiru i idelineko od vas
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Poslije Slobodeamypitar je napisao/la:Jel sad u srijedu kup.?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ja sam cuo da je u Hrasnici u 14h, planiram otici, pa ako ne bude tu onda idem do kampa.ShofaII je napisao/la:Jel trening danas u 14 u hrasnici ili butmiru i idelineko od vas

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Hvala biraz potrazit cu i ja pa et mozda zajedno dobacimo kojujoker90 je napisao/la:Ja sam cuo da je u Hrasnici u 14h, planiram otici, pa ako ne bude tu onda idem do kampa.ShofaII je napisao/la:Jel trening danas u 14 u hrasnici ili butmiru i idelineko od vasNegdje moram naci nase curice da im dobacim koju.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
sjećam se da je neko pisao da bi protiv slobode trebao bit večernji termin, al evo izgleda ništa od toga
ja sam nekako opušten u vezi svega, šta će željezničar kad osvoji titulu, ispast odma u 2. pretkolu, i opet se vraćaju na staro, vraćanje dugova, pomlađivanje prvog tima... šta će zrinjski kad hdz skonta da ima i drugih jeftinijih načina da dobiju glasove , i tako dalje i tako bliže...
jedina 2 ozbiljna kluba za sad u pl od kojih možemo očekivati taj iskorak u europi, i on će se vrlo vjerovatno ubrzo desiti, su sarajevo i sloboda. te priče
oko onog da ima dosta ljudi u klubu koji su preko štele dobili poso objesite mačku o rep, eto tan će nekom iz zaebancije dat 10 miliona eura, napravit kamp, plaćat benke, stepanove, a da taj zapošljava svoju porodicu u klubu, jašta će, eto on pare na cesti našo..
polako, ubrzo će debili poput krste, tatka, puzya na fin način bit otjerani iz kluba, pa ćemo aBd imat 11 delača, stepanova, cimirota i benkih(čitaj pravih profesionalaca) na terenu, pa ćemo aBd bit prvi klub iz BiH koji će igrat grupnu fazu ELa, samo polako, ništa preko noći.

ja sam nekako opušten u vezi svega, šta će željezničar kad osvoji titulu, ispast odma u 2. pretkolu, i opet se vraćaju na staro, vraćanje dugova, pomlađivanje prvog tima... šta će zrinjski kad hdz skonta da ima i drugih jeftinijih načina da dobiju glasove , i tako dalje i tako bliže...
jedina 2 ozbiljna kluba za sad u pl od kojih možemo očekivati taj iskorak u europi, i on će se vrlo vjerovatno ubrzo desiti, su sarajevo i sloboda. te priče
oko onog da ima dosta ljudi u klubu koji su preko štele dobili poso objesite mačku o rep, eto tan će nekom iz zaebancije dat 10 miliona eura, napravit kamp, plaćat benke, stepanove, a da taj zapošljava svoju porodicu u klubu, jašta će, eto on pare na cesti našo..
polako, ubrzo će debili poput krste, tatka, puzya na fin način bit otjerani iz kluba, pa ćemo aBd imat 11 delača, stepanova, cimirota i benkih(čitaj pravih profesionalaca) na terenu, pa ćemo aBd bit prvi klub iz BiH koji će igrat grupnu fazu ELa, samo polako, ništa preko noći.

Minute | TOP 10
Leon Benko 1068
Krste Velkoski 984
Ivan Tatomirović 967'
Samir Radovac 937'
Sevko Okic 836'
Bojan Puzigaća 829
Matej Delač 810
Haris Duljević 714
Edin Rustemović 599
Anel Hebibović 488
Leon Benko 1068
Krste Velkoski 984
Ivan Tatomirović 967'
Samir Radovac 937'
Sevko Okic 836'
Bojan Puzigaća 829
Matej Delač 810
Haris Duljević 714
Edin Rustemović 599
Anel Hebibović 488
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Ako ko posjeti trening neka nam prenese kakva je atmosfera bilo,molio bih. Ja nažalost ne mogu radi posla,ali ako bude neki noćni termin treninga volio bi da znam.
Novo mazanje ociju
Galatasaray gostuje na Kosevu
Na Olimpijskom stadionu Asim Ferhatović Hase u Sarajevu 14. novembra ove godine mogao bi gostovati velikan turskog, ali i evropskog fudbala, tim Galatasaraya.
"Postoji mogućnost za odigravanjem prijateljske utakmice između fudbalskih klubova Sarajevo i Galatasaray", istakli su iz oba kluba za Anadolu Agency (AA).
Ipak, do realizacije odigravanja meča još uvijek je dug put, prvenstveno, jer "crveno-žuti" iz Istanbula imaju još jednu ponudu.
"Ništa još nije konkretizirano. Osim gostovanja u Sarajevu u novembru kod aktuelnog prvaka Bosne i Hercegovine imamo ponudu i turskog drugoligaša Göztepe iz Izmira, koji nas u istom terminu želi ugostiti i s našim prvim timom odigrati prijateljsku utakmicu. U svakom slučaju bliže bi nam bilo gostovati u Turskoj, u Izmiru. Narednih dana čelnici kluba u saradnji sa stručnim štabom donijet će odluku gdje ćemo igrati test susret 14. novembra", kazali su za AA u Galati.
Dino Selimović, direktor FK Sarajevo, naveo je da uprava "bordo" tima pokušava iznaći rješenje da Galatasaray, ipak, dođe na Koševo, kako bi se sportskim spektaklom simbolično obilježio 69. rođendan jednog od najrenomiranijih sportskih kolektiva u BiH.
Inače, dođe li u konačnici do dogovora, utakmica bi se igrala u prvenstvenim pauzama, u terminu odigravanja susreta baraža za EURO 2016, odnosno FIFA terminu za prijateljske mečeve. Nacionalni tim BiH će 13. novembra igrati prvu utakmicu baraža za EP protiv Irske u Zenici (revanš tri dana kasnije u Dublinu), dok će reprezentacija Turske, koja je osigurala direktan plasman na EURO 2016, istog dana u prijateljskom susretu u Dohi biti gost Katara.
Galatasaray gostuje na Kosevu
Na Olimpijskom stadionu Asim Ferhatović Hase u Sarajevu 14. novembra ove godine mogao bi gostovati velikan turskog, ali i evropskog fudbala, tim Galatasaraya.
"Postoji mogućnost za odigravanjem prijateljske utakmice između fudbalskih klubova Sarajevo i Galatasaray", istakli su iz oba kluba za Anadolu Agency (AA).
Ipak, do realizacije odigravanja meča još uvijek je dug put, prvenstveno, jer "crveno-žuti" iz Istanbula imaju još jednu ponudu.
"Ništa još nije konkretizirano. Osim gostovanja u Sarajevu u novembru kod aktuelnog prvaka Bosne i Hercegovine imamo ponudu i turskog drugoligaša Göztepe iz Izmira, koji nas u istom terminu želi ugostiti i s našim prvim timom odigrati prijateljsku utakmicu. U svakom slučaju bliže bi nam bilo gostovati u Turskoj, u Izmiru. Narednih dana čelnici kluba u saradnji sa stručnim štabom donijet će odluku gdje ćemo igrati test susret 14. novembra", kazali su za AA u Galati.
Dino Selimović, direktor FK Sarajevo, naveo je da uprava "bordo" tima pokušava iznaći rješenje da Galatasaray, ipak, dođe na Koševo, kako bi se sportskim spektaklom simbolično obilježio 69. rođendan jednog od najrenomiranijih sportskih kolektiva u BiH.
Inače, dođe li u konačnici do dogovora, utakmica bi se igrala u prvenstvenim pauzama, u terminu odigravanja susreta baraža za EURO 2016, odnosno FIFA terminu za prijateljske mečeve. Nacionalni tim BiH će 13. novembra igrati prvu utakmicu baraža za EP protiv Irske u Zenici (revanš tri dana kasnije u Dublinu), dok će reprezentacija Turske, koja je osigurala direktan plasman na EURO 2016, istog dana u prijateljskom susretu u Dohi biti gost Katara.
Bazirajmo se mi na Mladost, Travnik, Slaviju... Manimo se Galate.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
kada god navijači po.pizde objavi se ovako neka eskluziva
ma boli me više K...C kada bi i Real doveli!!!
kad nas mlati nekakva mladost,slavija,travnik...
ma boli me više K...C kada bi i Real doveli!!!
kad nas mlati nekakva mladost,slavija,travnik...
Pozdrav bordo braćo...pratim forum duže vrijeme ali nikako da se registrujem i napišem koju. Danas razmišljam možda nam krene na bolje ako se priključim pa evo da se tuspasim prije nego počnem pisati išta 

- MojGradMojKlub
- Kontakt:
Haj ultras sjaši više matere ti, pa više si ti puta mene spomenuo u par sati nego ja sjever za cijelu svoju karijeru forumanjamiden je napisao/la:Koje vođe, misliš na one sa tribine? Prvi si ih ti ismijao kada su poslali onu poruku upravi, pa onda standardno pljuvac sjevera i veliki dio vas se kao pobunio i ismijao.FrancescoTotti je napisao/la:Ja ocekujem da nesto prepukne unutar kluba. Mislim da su i nase vodje shvatile da ovako ne ide. Kao sto se vecina nas slaze, na ovom sportskom planu se neke stvari moraju mjenjati iz temelja!!!

Kažete, neće ove pizde od igrača da dolaze pred tribinu, pa kako su prije dolazili poslije svake utakmice, a znamo kakvih je fudbalskih anti-talenata protutnjalo kroz FK Sarajevo. Slažem se da igrači trebaju da dolaze ispred tribine, ali kako očekuješ da ti dođu nakon poraza da slušaju uvrede i hebavanje majki od nekakvih polupismenih likova pred tribinu koja im je nakon prošle utakmice koju su pobjedili 4-1 skandirala igrajte p...e? Ako hoćeš da ti dođu nakon poraza izgradi određeni odnos sa njima, trebaju da dođu ispred sjevera nakon svake utakmice kao nekad, a ne samo nakon pobjeda ili samo nakon poraza.
Evo ti ispod klip kako je to nekad izgledalo protiv Borca, a snimke sa recimo ovogodišnjeg meča na Koševu protiv Borca je bolje da ne postavljam i onu bruku sa salvom topovskih i "čuvajte se svi lopovi iz kluba" svega nekoliko dana nakon što lopovi vratiše i zadnju marku duga FK Sarajevo.
[youtube][/youtube]
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Objasnili smo ti ko su ti ''lopovi'' iz kluba ali ti opet po starom,nisu oni vracali sigurno. Skandiralo se otprilike 2.5 sekunde pa smo rekli nemoj sad ovo ono a on kaze i sad oni dobri jer su jednu pobijedili? i bio je upravu kao sto smo vidjeli neki dan
- MojGradMojKlub
- Kontakt:
Ko su lopovi? Svemogući Ibrak? 

- BosnianKingdom
- Kontakt:
Prije 15 min prodjo pored stadiona neka djeca bila čisto sumnjam da ce ovi dolazitiBolanos je napisao/la:Je li se ko zaputio prema Vogosci?
..
Sabrine mi moje!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Protiv Ibraka se skandiralo kao i protiv raznih menadjera kao sto je Husara naprimer,sve smo ti ovo rekli..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.