Svi znamo da ce biti tesko igrati na ovim katastrofalnim terenima.Adviser je napisao/la:"Šteta što nismo dobili. Bili smo bolji, ali lopta jednostavno nije htjela u gol", kazao je Hodžić, objasnivši sve prilike koje je imao u Bijeljini:
"Prvo sam glavom šutirao iz mrtvog ugla, nakon toga sam prošao igrača i u trenutku kada sam loptu trebao pospremiti u mrežu, ona je odskočila i loše sam ju zahvatio, a u trećoj prilici malo sam zakasnio na ubacivanje Stanića i šutirao sam vrhom kopačke. Nije alibi, ali teren je zaista bio u katastrofalnom stanju. Jednostavno, nismo mogli kontrolisati loptu, koja se odbijala u koljena..."
Sto se tice narednog perioda mi bi trebali uzet ove dvije kuci protiv glavnih konkurenata, makar po 1-0.Jer obje ekipe su izuzetno kvalitetne.Kada bi Zrinju uzeli kuci i bod Slaviji (makar) protiv Sirokog bi i Grbavicu mogli napunit.I to bi bio veliki + za nas, a mozda i prekretnica za nastavak prvenstva.
Sve u svemu idemo polako dalje, sta god da bude mi moramo ostat vjerni jer imamo dobru konkurenciju, i ova titula bi nam bila sigurno jedna od najdrazi