FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Jamak nije uopšte povrijeđen već neće da trenira i samo se zeza zato što nije plata bila, ako će se tako ponašati nadam se da mu Amar neće više dati ni marke.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
- Kontakt:
Kada neko "objavi rat kriminalu i korupciji" tek nakon sto izgubi svoju utakmici koja mu je jako bitna.
Kada neko 4-5 godina "MAHALA" o tome da ZELJEZNICAR kupuje utakmice i titule s tim da za tu tvrdnju ne predoce ni jedan jedini valjani dokaz.
Kada nek na ocigled svih u drzavi pokazuje komplekse koje mu je nabio ZELJEZNICAR.
Kada neko prije razmislja o uspjesima ZEJEZNICARA nego o svojim neuspjesima.
Kada neko ZELJEZNICAR zeli da obori sa trona svim raspolozivim sredstvima, a to mu nikako ne polazi za rukom.
ONNDA TO ZNACI HDA TAJ NEKO ZELJEZNICAR OBOZAVA. DA SU TOME NEKOME USPJESI ZELJEZNICARA MOTIV, ALI I DA SE TAJ NEKO SVAKIM SVOJIM "MAHALANJEM" O TOME DA ZELJEZNICAR KUPUJE UTAKMICE I TITULE, POSTAJE PREDMET SALE I ISMIJAVANJA.
Kada neko 4-5 godina "MAHALA" o tome da ZELJEZNICAR kupuje utakmice i titule s tim da za tu tvrdnju ne predoce ni jedan jedini valjani dokaz.
Kada nek na ocigled svih u drzavi pokazuje komplekse koje mu je nabio ZELJEZNICAR.
Kada neko prije razmislja o uspjesima ZEJEZNICARA nego o svojim neuspjesima.
Kada neko ZELJEZNICAR zeli da obori sa trona svim raspolozivim sredstvima, a to mu nikako ne polazi za rukom.
ONNDA TO ZNACI HDA TAJ NEKO ZELJEZNICAR OBOZAVA. DA SU TOME NEKOME USPJESI ZELJEZNICARA MOTIV, ALI I DA SE TAJ NEKO SVAKIM SVOJIM "MAHALANJEM" O TOME DA ZELJEZNICAR KUPUJE UTAKMICE I TITULE, POSTAJE PREDMET SALE I ISMIJAVANJA.
Od sinoc citam portale vezane za ovaj "rat" sto povedose komsije protiv vjetrenjaca. Maloprije neko rece da je klub cim se Ramic vratio registrovao ga i sve zavrsio sto se tice klubskih obaveza pa reko da malo mastam: Zamislite da Savez donese odluku da je bilo neregularnosti u Bijeljini (slucaj Ramic) i da na osnovu toga sto je gresku napravio savez, odluce da se utakmica ponovi
E u tom bi slucaju volio vidjeti lice gosp. Dine i Ibrakovica
Napominjem, da je ovo samo masta jer pojma nemam kakva je procedura i slicno !

E u tom bi slucaju volio vidjeti lice gosp. Dine i Ibrakovica

-
- Kontakt:
hahahahahaha evo i ja sad zamisljam i svidilo mi se praavo hahahagaleb je napisao/la:Od sinoc citam portale vezane za ovaj "rat" sto povedose komsije protiv vjetrenjaca. Maloprije neko rece da je klub cim se Ramic vratio registrovao ga i sve zavrsio sto se tice klubskih obaveza pa reko da malo mastam: Zamislite da Savez donese odluku da je bilo neregularnosti u Bijeljini (slucaj Ramic) i da na osnovu toga sto je gresku napravio savez, odluce da se utakmica ponovi![]()
![]()
E u tom bi slucaju volio vidjeti lice gosp. Dine i Ibrakovica![]()
![]()
gio10 je napisao/la:Pustite ba jufkice, nego zagrijavajte se za subotu i svi u Dolinu Ćupova, potrebniji smo Želji više nego ikad.
zagrijavamo se mi evo vec 3 mjeseca

[youtube][/youtube]
" Prvo sam rekao Željo pa tek onda mama i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo ! "
-
- Kontakt:
Ako je tako nek se pokupi i nek ide tj nek mu spucaju kazne i da ne dobije nijednu platu više a nek sjedi na klupi. Indijanac pravi. U državi u kojoj plate kasne i budžetarima on se nešto trsi jer mu kasni plata p...a mu ma....na.AdamSmith je napisao/la:Jamak nije uopšte povrijeđen već neće da trenira i samo se zeza zato što nije plata bila, ako će se tako ponašati nadam se da mu Amar neće više dati ni marke.
-
- Kontakt:
Ja koliko znam, Jamak normalno radi, ne buni se na treningu. Pred Bijeljinu je imao problema sa mišićem i zbog toga nije igrao.
To je to ostalo je ubleha...fkzeljeznicarba je napisao/la:Ja koliko znam, Jamak normalno radi, ne buni se na treningu. Pred Bijeljinu je imao problema sa mišićem i zbog toga nije igrao.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- diplomatija
- Kontakt:
Ko ima dodira s ljudima u klubu trebao bi im provuci da se obrati paznja na sigurnost u subotu, lavordjije sta rade u poslednje vrijeme vjerujem da su spremni poslati kakvu ekipicu da napravi sranje ili pojedinca da ne daj boze uleti u teren ili tako nesto slicno..
Dodjosmo mi do toga da je siroki nama najozbiljni konkurent za titulu, nadam se da izguramo ovo do kraja kako treba!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
- Kontakt:
Evo da znate gdje izvest žene za 8. mart. Za njih je ulaz slobodan 

I u tom "golubarniku" mi se i dalje borimo, bez nekih posebnih uslova, ratnici plavog srca, na terenu, na tribini, punog glasa, pjevamo i osvajamo trofeje, praznih dzepova i plave krvi, dok odozgo, sa plavog neba odobrava jedan velikan tribine,
-
- Kontakt:
Plave dame besplatno na utakmicu
http://fkzeljeznicar.ba/plave-dame-besp ... micu/8116/" onclick="window.open(this.href);return false;
#PlavoProljece #NapunimoGrbavicu
http://fkzeljeznicar.ba/plave-dame-besp ... micu/8116/" onclick="window.open(this.href);return false;
#PlavoProljece #NapunimoGrbavicu
Trebamo se lagano okretati utakmici protiv Zrinjskog.Bice teško, Zr.je dobra ekipa,u psih.su prednosti i odigrace dobrj tekmu.Na nama je da napunimo Grbavicu i poguramo ekipu do pobjede.
Sto se tice povreda, Jamak ce biti u konkurenciji ako se okrene svom poslu kao svi ostali igrači. Nije tacno da je problem plata, plate su isplaćene.
Problem je u Jamakovoj glavi. Na pripremama nije radio kako se od njega očekivalo, strucni stab nije zadovoljan.Jamak ne trči ni blizu kao jesenas, na pripremnim utakmicama je nsjvise primjedbi bilo na njegovu trku.To se nastavilo i ovdje na treninzima. Ne promjeni li ponašanje, siguran sam da nece vidjeti prve ekipe.
Nece nu Tomo biti spreman za Zr., vjerovatno ce isti sastav ici kao u Bjeljini, stim da Dedic počinje sigurmo, ukoliko se završi oko radne dozvole. I Ramic ce umjesto Baje poceti.Sto se tice Ramiceve registracije, sve je čisto,uredno je registriran, ovjerena reg.
i prateca dokumentacija. Problem je bio oko ažuriranja sistema evidencije u nog.savezu kantkna Sa., ali to je isključivo njihov problem i nema nikakve veze sa reg.igraca.
Sto se tice povreda, Jamak ce biti u konkurenciji ako se okrene svom poslu kao svi ostali igrači. Nije tacno da je problem plata, plate su isplaćene.
Problem je u Jamakovoj glavi. Na pripremama nije radio kako se od njega očekivalo, strucni stab nije zadovoljan.Jamak ne trči ni blizu kao jesenas, na pripremnim utakmicama je nsjvise primjedbi bilo na njegovu trku.To se nastavilo i ovdje na treninzima. Ne promjeni li ponašanje, siguran sam da nece vidjeti prve ekipe.
Nece nu Tomo biti spreman za Zr., vjerovatno ce isti sastav ici kao u Bjeljini, stim da Dedic počinje sigurmo, ukoliko se završi oko radne dozvole. I Ramic ce umjesto Baje poceti.Sto se tice Ramiceve registracije, sve je čisto,uredno je registriran, ovjerena reg.
i prateca dokumentacija. Problem je bio oko ažuriranja sistema evidencije u nog.savezu kantkna Sa., ali to je isključivo njihov problem i nema nikakve veze sa reg.igraca.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Jamak danas sasvim normalno trenirao... Tomic lagano trckarao... Zola i Hodzic nisu trenirali, za Zolu i nisam toliko siguran ali Hodzic je dosao tek na kraju treninga...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Ja sam bio na jutrosnjem treningu..Hodzic je na popodnevnom izasao kad su svi dosli i odvezao se u nepoznatom pravcuBaja_Zvjerka je napisao/la:Jamak danas sasvim normalno trenirao... Tomic lagano trckarao... Zola i Hodzic nisu trenirali, za Zolu i nisam toliko siguran ali Hodzic je dosao tek na kraju treninga...

vjeran samo Tebi i za sve Ti hvalaa
-
- Kontakt:
@FKZ1921 hvala kralju. @Baja trenira li mali Dado. On mi je nekako bio na Jamakovoj poziciji glavni prošle polusezone.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ova "druga" ekipa i povrijedjeni su trenirali na drugom kraju terena, posto se Dado osisao, nisam siguran jesam li ga vidio... 
Nisam evo siguran ni da li je Bogdanovic trenirao, Kerla jeste sigurno, Kvesic, Colic isto tako...

Nisam evo siguran ni da li je Bogdanovic trenirao, Kerla jeste sigurno, Kvesic, Colic isto tako...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
-
- Kontakt:
raja od danas nista vise nije isto, pazite sta radite, bog je na njihovoj strani 

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
-
- Kontakt:
Slavit ćemo tvoje ime dok u nama srce bije živio nam Osim dragi gospodaru familije!!!
Ma vi stvarno niste normalni !!!
Unal se termin utakmice ?