FC Bayern München
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Počet će da piše i pjesme od tuzi kako igrač nije htio da ide a morao, joj populizma i šuplje. Nisi ga doveo i to je jedina činjenica.
Ma ovo je smijurija vise s ovim Gladbachom
Opet igra za k, isto nista, ne mozes protiv mrtvog Gladbacha stvoriti priliku a istu ekipi rastavio Leverkusen na proste faktore.
Sta radi tuchel??? Otkad je tu igramo ko grupa p, bez muda, bez icega, katastrofa od igre.
I ko umjesto Goretzke? Niko nije rekao neko drugi nego DIZELAS jer je k od igraca vec par sezona.
Opet igra za k, isto nista, ne mozes protiv mrtvog Gladbacha stvoriti priliku a istu ekipi rastavio Leverkusen na proste faktore.
Sta radi tuchel??? Otkad je tu igramo ko grupa p, bez muda, bez icega, katastrofa od igre.
I ko umjesto Goretzke? Niko nije rekao neko drugi nego DIZELAS jer je k od igraca vec par sezona.
Ubacuj Gnabrya da ne gledam vise ovo smece od igraca u vidi Leroy manekena Sane-a. Idi u Bochum.
Treba u vezi mijenjati nesto, ops, nema veznjaka
Treba u vezi mijenjati nesto, ops, nema veznjaka

Sta ce Tuchel, nisu mu doveli Palinju i Kecapa. Nije on kriv
Al u kur.cu nije kriv
Al u kur.cu nije kriv
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Šta se sikirate? Ja sam svakako i prije početka utakmice upisao poraz, je je to BMG 

Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
- Centre forward
- Kontakt:
Sane je mor'o zabit' jednu od prilika. Hary nema upotrebljivih lopti, sve to tupo izgleda.
Kim je preinteligentan igrač.
Kim je preinteligentan igrač.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
- Omerbavarac
- Kontakt:
Gladbach je stvarno los ali mi smo izgleda jos gori. 
Da se utjesim, mozda je bolje poceti losije pa kasnije uhvatiti formu i sezonu privesti kraju na ljepsi nacin nego prethodnu.

Da se utjesim, mozda je bolje poceti losije pa kasnije uhvatiti formu i sezonu privesti kraju na ljepsi nacin nego prethodnu.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
- Kontakt:
Kako je ono Naggy prolazio u Gladbachu
. Busili Bayu ko ukrajinsku kuravu, a ovdje se Tuchela napada 

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Ali dajte ljudi pogledajte šta igra Kimmich.
Za Goretzku znamo da nije kreativan igrač ali da budem iskren Goretzka mi igra bolje nego Kimmich trenutno.
Ovo što Kimmich igra je katastrofa za ofanzivnu igru Bayerna.
Prvi problem vidim kod njega da kad primi loptu, ima uvijek 4-5 dodira sa loptom i kao da ne zna šta napraviti. Uvijek je predugo u njegovim nogama. Treba se brže riješavati lopte.
Drugi problem je što uvijek igra u širinu a ne okomito. Treći je da on kao vezni igrač ne radi ono što bi morao - iznositi loptu u protivničku polovicu.
Četvrti problem u sredini veznog reda Goretzka-Kimmich je taj da se niti jedan uopće ne priključuje napadu a ovi igraju bunker.
Da se razumijemo, Tuchel ima ogroman utjecaj na ovu katastrofalnu igru Bayerna ali pa ne može uvijek i vječito biti trener kriv a igrači ništa.
Igramo izuzetno sporo i bezidejno i to je svakako do Tuchela.
Za Goretzku znamo da nije kreativan igrač ali da budem iskren Goretzka mi igra bolje nego Kimmich trenutno.
Ovo što Kimmich igra je katastrofa za ofanzivnu igru Bayerna.
Prvi problem vidim kod njega da kad primi loptu, ima uvijek 4-5 dodira sa loptom i kao da ne zna šta napraviti. Uvijek je predugo u njegovim nogama. Treba se brže riješavati lopte.
Drugi problem je što uvijek igra u širinu a ne okomito. Treći je da on kao vezni igrač ne radi ono što bi morao - iznositi loptu u protivničku polovicu.
Četvrti problem u sredini veznog reda Goretzka-Kimmich je taj da se niti jedan uopće ne priključuje napadu a ovi igraju bunker.
Da se razumijemo, Tuchel ima ogroman utjecaj na ovu katastrofalnu igru Bayerna ali pa ne može uvijek i vječito biti trener kriv a igrači ništa.
Igramo izuzetno sporo i bezidejno i to je svakako do Tuchela.
Šestica 

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Teeeeeeeeeeeeeel me 

Sreca ne poslase i njega na posudbu 

Tel majstor a tako mlad. On i Musiala, uh.
- Centre forward
- Kontakt:
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
Nije bitno da li će se šta osvojit samo da njih dobijemo

Laimer na desnom beku

Marokanac je ofanzivno jako dobar igrac, defanzivno dobar ali previse je tu oscilacija za vrhunski tim kao sto je Bayern.
Tesko izborena pobjeda, 3/3, dobar pocetak u sezonu.
Igra na povremene trenutke ocajna. Neka Tuchel pokusa s 3-5-2, why not
Tesko izborena pobjeda, 3/3, dobar pocetak u sezonu.
Igra na povremene trenutke ocajna. Neka Tuchel pokusa s 3-5-2, why not
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.