30.06 mu se brisu 2 boda, tako da vjerovatno da nece, godina dana vrijedw kazneni bodovi, godina se broje od dana kad ga dobijes i koliko i iduce godine tog datuma ti se brisusuperFrankie je napisao/la: ↑01 jun 2025, 18:32
Znaci gotovo sigurno da ce Max do kraja sezone propustiti jednu utrku
Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
-
- Kontakt:
Hamilton je GOAT samo retardima i neznalicama. Vidi se i dan danas na sta je sposoban taj covjek. Niko nije Schumacheru ni do koljena. Ferrari i Schumi - najbolja kombinacija ikada.Rivaldinho je napisao/la: ↑01 jun 2025, 18:43Tako sto im je pun **** psihopate i to je jasno stavljeno do znanja, da agresivno ponašanja iz pretohodnih godina mu niko vise neće tolerisat još na početku ove sezone.
Max je jako los gubitnik, dečko bez karizme i momak kojem je prva titula poklonjena Tj ukradena od momka koji je najbolji vozač svih vremena, samo je crn…

-
- Kontakt:
Morat će naviknut na miris urina jebga, That’s a life
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
U pravu je i Toto ako mogu kroz telemetriju dokazati da se namjerno zabio u Rasela treba dobiti kaznu jedne utrke
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
-
- Kontakt:
TommyHilfiger je napisao/la: ↑01 jun 2025, 18:47Hamilton je GOAT samo retardima i neznalicama. Vidi se i dan danas na sta je sposoban taj covjek. Niko nije Schumacheru ni do koljena. Ferrari i Schumi - najbolja kombinacija ikada.Rivaldinho je napisao/la: ↑01 jun 2025, 18:43Tako sto im je pun **** psihopate i to je jasno stavljeno do znanja, da agresivno ponašanja iz pretohodnih godina mu niko vise neće tolerisat još na početku ove sezone.
Max je jako los gubitnik, dečko bez karizme i momak kojem je prva titula poklonjena Tj ukradena od momka koji je najbolji vozač svih vremena, samo je crn…![]()
Nisam retard, a još manje neznalica.
Hamilton je najveći vozač ere od nakon sumahera iako je njega isto tako šamarao - ali nije usporedivo.
Formulu i moto pratim, aktivno od doba mladog šampiona Valentina rosija i sumahera u benetonu.
Vjerujem da nemaš pojma o čemu pričam
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Evo i ovom Rivaldinju pustili napokon internet u selu, bježi eto Hulkenberga
MANIJACI JUG 1987
-
- Kontakt:
Budalice, šaljem ti maksuz sliku iz maxovog boxa sa majcom Oracle red bull 02 ili 03.08, vjerovatno i sliku sa maxom - malsuz tebi u pp.BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑01 jun 2025, 18:52Evo i ovom Rivaldinju pustili napokon internet u selu, bježi eto Hulkenberga
A zovem te 05-07.12 ( karte od mene imaš) da odgledamo utrku u mom selu, na mjestu najveće kradje u modernom sportu.
Ko izda pizda i to javno ovdje, jel posteno?
-
- Kontakt:
Izgleda da si neki pacenik kad moras svima pokazati da si odgledao utrku F1. Ali to ne znaci da znas nesto o ovome sportu.Rivaldinho je napisao/la: ↑01 jun 2025, 19:03Budalice, šaljem ti maksuz sliku iz maxovog boxa sa majcom Oracle red bull 02 ili 03.08, vjerovatno i sliku sa maxom - malsuz tebi u pp.BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑01 jun 2025, 18:52Evo i ovom Rivaldinju pustili napokon internet u selu, bježi eto Hulkenberga
A zovem te 05-07.12 ( karte od mene imaš) da odgledamo utrku u mom selu, na mjestu najveće kradje u modernom sportu.

- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Imaš sliku s GOAT-om i sereš po njemuRivaldinho je napisao/la: ↑01 jun 2025, 19:03Budalice, šaljem ti maksuz sliku iz maxovog boxa sa majcom Oracle red bull 02 ili 03.08, vjerovatno i sliku sa maxom - malsuz tebi u pp.BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑01 jun 2025, 18:52Evo i ovom Rivaldinju pustili napokon internet u selu, bježi eto Hulkenberga

Gledaj s onim što je izgubio 2021 u bržem bolidu
MANIJACI JUG 1987
-
- Kontakt:
TommyHilfiger je napisao/la: ↑01 jun 2025, 19:06Izgleda da si neki pacenik kad moras svima pokazati da si odgledao utrku F1. Ali to ne znaci da znas nesto o ovome sportu.Rivaldinho je napisao/la: ↑01 jun 2025, 19:03Budalice, šaljem ti maksuz sliku iz maxovog boxa sa majcom Oracle red bull 02 ili 03.08, vjerovatno i sliku sa maxom - malsuz tebi u pp.BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑01 jun 2025, 18:52Evo i ovom Rivaldinju pustili napokon internet u selu, bježi eto Hulkenberga
Ko izda pizda i to javno ovdje, jel posteno?![]()
Jok pratim formulu čitav život a nebitno je koliko puta sam gledao, već mi merak sa hejterima hamiltona se zajebavat
Ne odgovaraj debilu Goretzki. Ovo mu je hiljadu i neki profil. Lik je bolestan.Rivaldinho je napisao/la: ↑01 jun 2025, 18:51TommyHilfiger je napisao/la: ↑01 jun 2025, 18:47Hamilton je GOAT samo retardima i neznalicama. Vidi se i dan danas na sta je sposoban taj covjek. Niko nije Schumacheru ni do koljena. Ferrari i Schumi - najbolja kombinacija ikada.Rivaldinho je napisao/la: ↑01 jun 2025, 18:43
Tako sto im je pun **** psihopate i to je jasno stavljeno do znanja, da agresivno ponašanja iz pretohodnih godina mu niko vise neće tolerisat još na početku ove sezone.
Max je jako los gubitnik, dečko bez karizme i momak kojem je prva titula poklonjena Tj ukradena od momka koji je najbolji vozač svih vremena, samo je crn…![]()
Nisam retard, a još manje neznalica.
Hamilton je najveći vozač ere od nakon sumahera iako je njega isto tako šamarao - ali nije usporedivo.
Formulu i moto pratim, aktivno od doba mladog šampiona Valentina rosija i sumahera u benetonu.
Vjerujem da nemaš pojma o čemu pričam
I prošle sedmice sam hvala Bogu.
Meni je najbitnije da Mercedesovi agregati dominiraju.
Kakvo jadno i pateticno izvinjenje od strane Maxa "eto, nije se smjelo to desiti".
Najlosiji gubitnik u istpriji sporta.
Dok ga drasticno ne kazne, on se nece smiriti.
Ovih 10 sekundi juce je bila presmjesna kazna. Ok, bodovno nije nista dobio, ali ga se trebalo jace kazniti, da vec jednom nauci lekciju. Daj mu vec jednom crnu zastavu, nije prvi put da ovo radi.
Svaka cast njemu na vozackom umijecu, broj 1 ove generacije bez premca, ali ja ga nikad ne bih sebi u ekipu doveo. Pogotovo ne da sam na mjestu Mercedesa. Ako su vec sigurni u svoj projekat slijedece godine, sta ce ti onda ovaj ego manijak koji terorise sve oko sebe? Neka ostane da truhne u raspalom Red Bullu, koji ce se slijedece sezone ocito boriti za po koji bod.
Plus, ono kmecanje juce. Kako vise sam sebi ne dosadi?
Najlosiji gubitnik u istpriji sporta.
Dok ga drasticno ne kazne, on se nece smiriti.
Ovih 10 sekundi juce je bila presmjesna kazna. Ok, bodovno nije nista dobio, ali ga se trebalo jace kazniti, da vec jednom nauci lekciju. Daj mu vec jednom crnu zastavu, nije prvi put da ovo radi.
Svaka cast njemu na vozackom umijecu, broj 1 ove generacije bez premca, ali ja ga nikad ne bih sebi u ekipu doveo. Pogotovo ne da sam na mjestu Mercedesa. Ako su vec sigurni u svoj projekat slijedece godine, sta ce ti onda ovaj ego manijak koji terorise sve oko sebe? Neka ostane da truhne u raspalom Red Bullu, koji ce se slijedece sezone ocito boriti za po koji bod.
Plus, ono kmecanje juce. Kako vise sam sebi ne dosadi?
- AshburtonG
- Kontakt:
Kad se sjetim delegata i postova o sporom Oscaru. Naucio je i pazit na gume, pa se odmah osjeti i na race pace.
Bio za vikend u Barci i mogu reci da sam ostao iznenadjen brojem navijaca McLarena. Usudio bih se reci da ih ima vise i od zabara.
Strasan experience.

Bio za vikend u Barci i mogu reci da sam ostao iznenadjen brojem navijaca McLarena. Usudio bih se reci da ih ima vise i od zabara.
Strasan experience.
U Hrvatskoj od naredne sezone F1 na RTL-u.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
I u velikom dijelu BiH znači

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Samo je znaci moja tv zakinuta dugorocno, i dalje za f1.
Pa do naredne sezone će sve biti na Arenama shodno tome i na Mojoj TV
Nama rekose da ce pocetkom maja biti gotovo sa prenosom sa SK na Arenu, ali izgleda da se ta kupovina Telemaha od strane BH telekoma nikako da desi, a ko zna i da li ce i kad ce. Ne bi me cudilo da slijedecw sezone jedina opcija u BiH nam bude da kupimo F1TV pass.
- superFrankie
- Kontakt:
IPTV je cudo, IPTV je spas
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.