Arsenal - LIVE praćenje utakmica
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - LIVE praćenje utakmica
Nismo ni losi toliko,
mislim, nebitna utakmica, ali Xhaka svejedno uzasan
mislim, nebitna utakmica, ali Xhaka svejedno uzasan
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
Ova djeca su trebala dobijati puno vise prilike tokom sezone.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Xhaka kapiten HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAH
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Da hoće dobiti crveni ovaj šiptar ali da mu se prenese na ligu europe
Mamu yebo svoju retardiranu, najgori igrac
Mamu yebo svoju retardiranu, najgori igrac
Daj Auba sutni je sta je peglas,
nisu losi ovi mladi, treba im se sistemski dozirat minutaza i bit ce nesto od njih.
nisu losi ovi mladi, treba im se sistemski dozirat minutaza i bit ce nesto od njih.
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
Meni je sega kako je nasih 10 igraca bilo a junajtedovih trojica i dali su gol
Komedija od odbrane
Komedija od odbrane
Ova stozina Mavropanos djeluje ko pravi igrac.Jack je napisao/la:Daj Auba sutni je sta je peglas,
Ne vjerujem dok Seamen ne potvrdi.bega_afc je napisao/la:Ova stozina Mavropanos djeluje ko pravi igrac.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Beljerin.

Ma yebes mu mater, trebalo se momku dati minuta i utakmica. Umjesto toga gledali smo kako nas Mustafi i Koss iz kola u kolo odvode u kanal.bega_afc je napisao/la:Ova stozina Mavropanos djeluje ko pravi igrac.Jack je napisao/la:Daj Auba sutni je sta je peglas,
Kakav prijem Bellerina

Bellerinove noge rade stvari koje on još nije naučio 

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Prije svega, Kos je odigrao kriminalnu sezonu, totalno u skladu sa Vengerom. Mustafi je imao odlicnih partija i nije toliko los igrac kakvim ga se zeli predstaviti. Pogotovo kad uzmes u obzir kakav je Beljerin ove sezone i kakve je partnere imao u odbrani.Jack je napisao/la:Ma yebes mu mater, trebalo se momku dati minuta i utakmica. Umjesto toga gledali smo kako nas Mustafi i Koss iz kola u kolo odvode u kanal.bega_afc je napisao/la:Ova stozina Mavropanos djeluje ko pravi igrac.Jack je napisao/la:Daj Auba sutni je sta je peglas,
Kakav prijem Bellerina
Izbacis Iwobija ubacis anella i preokrenuli bismo.
Ne mogu yebe me nesto kicma.VGS je napisao/la:Izbacis Iwobija ubacis anella i preokrenuli bismo.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Jel ko vidio ovo trčkaranje Xhake za igračemu polukontri Mančestera? hahahha, e ne vjerujem
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Pa cijelu sezonu to gledamo.Brokula je napisao/la:Jel ko vidio ovo trčkaranje Xhake za igračemu polukontri Mančestera? hahahha, e ne vjerujem
Mavropanos je u svakom slucaju bolji od Mustafija, ovo je poluvrijeme bilo dovoljno za taj zakljucak.
Bellerin bi sigurno uz pravilan razvoj bio top bek. Zapravo, kada bi mu i mozak jos mogli transplantirati. Ima i u Liverpoolu jedan slican.
Bellerin bi sigurno uz pravilan razvoj bio top bek. Zapravo, kada bi mu i mozak jos mogli transplantirati. Ima i u Liverpoolu jedan slican.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Mkhtarian dobar za sad valjda pocne protiv Atletika.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Ne mogu da vjerujem sta ovaj Xhaka radi, najjgori igrac na terenu i jedini koji je odigrao sve utakmice u ligi 
Miki dobar

Miki dobar
Pa **** udjite u 16 metara neće vam sama lopta ući u njihovu mrežu yebo vas otac
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.