Grešaka ima i na puno većem nivou, puno bolji treneri griješe. Svaki taj trener dobije vrijeme, minimalno dvije godine. Ako se vidi da ne ide nigdje, onda ide promjena.Vanja8 je napisao/la: ↑26 apr 2024, 19:54Vidi, nasa igra je varirala,bilo je gresaka u formaciji,odabiru igraca, nekakvim eksperimentima sa izborom mjesta za igrace...tabba77 je napisao/la: ↑26 apr 2024, 19:44Ma ne stavih pod navodnike pa si me možda pogrešno skontao. Uglavnom kako god okreneš, ova sezona je odlučena i prije nego što je počela a raja se ljuti što nismo u borbi za titulu. Puše priču o nikad većem budžetu (što jeste istina jednim dijelom) a koji isto tako ništa puno ne odskače od Zrinjskog i Borca. Kao takvi smo trebali biti prvi… pa možda bi i bio da je sve regularno.Vanja8 je napisao/la: ↑26 apr 2024, 17:44
Ma o kakvoj regularnosti pricas...
Pa Predsjednik im u Septembru izjavi da je Borac Sampion BiH...
De mi navedi primjer gdje je to neko uradio...
Pogledaj im posjetu, malo popricaj sa pravim banjalucanima pa ces cuti sta misle o ovom cirkusu od kluba...
Klub, osvaja Prvenstvo, a oni sklapaju dogovore sa Osnovnim skolama da djecu dovedu na utakmicu kako ne bi na stadionu bilo 170 gledalaca...
Pogledaj parole Lesinara i prozivanje ljudi zasto ne dolaze na tekme...
O kojoj regularnosti mi pricamo, a suprotno svim propisima i UEFA- e i FIFA-e, njima aktuelni politicari vode klub, Vlada RS javno objavi kako je sanirala dug Borca od 3 milke maraka...
To regularno ?
I neko moze reci Borac je dokazao da je...
Ljudi moji oni u Prvoj ligi RS ne bi bili najbolji...
Samo u proljetnom dijelu su nas oštetili za minimalno 7 bodova. Ne mogu sad da se vraćam na jesen, nemam živaca za to.
Svi su rekli da je ove godine cilj UCL i to ćemo kako stvari stoje ispuniti.
99% navijača je bilo za to da se trener istrpi kako god bude, jer je svima pun qrac promjena svako 6 mjeseci. Prvi problemi, daj odmah tjeraj sve redom. A ove godine, da smo Messija i Ronalda u prajmu doveli, ne bi nam titulu donijeli.
Nas najveci problem i jeste sto mi nikoga ne mozemo istrpiti, sto svaki trener sto dodje, ne nosi carobni stapic vec neku svoju viziju...
U nas igraci vise i ne kontaju ozbiljnost takticke pripreme, vec su navikli da se to za par mjeseci opet mijenja...
Da smo mi navijaci Manchester U., hajde posteno reci koliko bi trajao Ten Hag... Smijesno...
Ali, poenta je da trenutno sad Barcelona igra PL BiH, ne bi pored Borca mogla biti prvak
Ono što je sigurno a tu se pretpostavljam slažemo je da se sistem gradi bar godinu dana, tek naredne godine se vidi na čemu si. Upratio sam da si i ti pisao da juniori moraju igrati kao i prvi tim, upravo radi lakše adaptacije prilikom ulaska u prvi tim.
Igrom slučaja, kad već spominješ Manchester, njihov sam simpatizer i mislim da trenutno stanje koje imaju, nije trenerova krivica. Neću puno o njima, nije mjesto za to.

Treba dati podršku i ekipi i treneru do kraja sezone jer je prijeko potrebna, ne zbog igrača, ne zbog trenera, već zbog Sarajeva. Nakon sezone vidjeti šta i kako dalje.