FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Besic
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Besic » 26 okt 2015, 19:42

Prijateljska protiv FAMOSA 99%
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 26 okt 2015, 19:44

Besic je napisao/la:Prijateljska protiv FAMOSA 99%
I jesu protivnik po mjeri ovim amaterima.
SRETAN BROJ - 1725

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 26 okt 2015, 20:06

Sad sa posla i vidjoh samir se povrijedio e neka sam proklet, ikande hoceli biti spreman za slobodu?, da se ja licno pitam meni bi igrao od prve minute... ;)
04.10.2009 !!

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 26 okt 2015, 20:09

sarajlija je napisao/la:Sad sa posla i vidjoh samir se povrijedio e neka sam proklet, ikande hoceli biti spreman za slobodu?, da se ja licno pitam meni bi igrao od prve minute... ;)
Bgm rizicno da ne bi bio novi Alispahic. :x
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 26 okt 2015, 20:23

Bolanos je napisao/la:
Shooter je napisao/la:[youtube][/youtube]

:( :( :( :( :( :(
:yawn: :yawn: :plac: :plac:
Jedna od najdrazih utakmica, toliko patnje u putu i na kraju neopisivo, a totalno neplanirano slavlje...
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 26 okt 2015, 20:24

Bolanos je napisao/la:
Shooter je napisao/la:[youtube][/youtube]

:( :( :( :( :( :(
:yawn: :yawn: :plac: :plac:
:cry: :cry:
"gdje su ovi momci"... :plac:
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 26 okt 2015, 20:27

Mozda bi bilo dobro da izgubimo od Slobode , valjda bi nakon te blamaže i -9 uprava rastjerala bagru . Jednostavno mora doći do neke eksplozije.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 26 okt 2015, 20:37

Besic je napisao/la:Mozda bi bilo dobro da izgubimo od Slobode , valjda bi nakon te blamaže i -9 uprava rastjerala bagru . Jednostavno mora doći do neke eksplozije.
Ja se smijem kladiti da bi opet samo trener nastradao...
Samo Saraj'vo.

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 26 okt 2015, 20:42

PitarBordo je napisao/la:
Besic je napisao/la:Mozda bi bilo dobro da izgubimo od Slobode , valjda bi nakon te blamaže i -9 uprava rastjerala bagru . Jednostavno mora doći do neke eksplozije.
Ja se smijem kladiti da bi opet samo trener nastradao...
+ Alispahic i Ahmo.
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 26 okt 2015, 20:42

tako je, zato poraz nije opcija, i ja vjerujem da cemo pobijediti, tako oni igraju dvije-tri odigraju dobro i kad kontas evo ga usli smo u seriju idemo sad gaziti redom oni odigraju onako kao protiv Mladosti, cudno da cudnije ne moze biti, ali hajde valjda cemo nekako pregurati do kraja polusezone bez prevelikog zaostatka
Pyro is not a crime !

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 26 okt 2015, 20:52

Imat ćemo - 10 ko da gledam.

Shooter
Kontakt:

Post Postao/la Shooter » 26 okt 2015, 20:53

Vi sto prizeljkujete poraz da bi doslo do nekih rezova tako vam Boga postedite nas crnjaka.
Cuj, ne bi bilo lose da izgubimo. :stop: :stop:
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.

Safet Susic - Pape!

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 26 okt 2015, 20:59

Naravno da bi bilo lose izgubiti!
Otisli bi u rezultatsku dubiozu,a opet se ne bi nikakvi rezovi desili...uostalom nikakvi rezovi sada nisu moguci. Nista do zimske pauze.
Ovako da nam je biti u sto manjem zaostatku za vodecima do kraja polusezone.

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 26 okt 2015, 21:50

Sa ovim pristupom igri pobjediti Slobodu necemo sigurno. Ja bih najprije okrivio nasu bezidjenu vezu. Dok tu ne vratimo samopouzdanje i ne pronadjemo adekvatne igrace nista od svega. :kafa:
U novi boj ...

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 26 okt 2015, 22:19

jurisicduska je napisao/la:Što se mene Zip tiče, ne moramo biti prvi, od mene kao iskrenog navijača a mislim da se mnogi mogu poistovjetiti sa mojim stavom, nije prioritet biti prvi, naravno da bih i ja volio, zašto ne . Po meni je puno važnije urediti strukturalno klub.

Za početak na platnom spisku imamo igrača koji primaju plate ili igraju na slamku ili ne igraju. Pa bih po starom dobrom receptu 2 za 1 njih mijenjao za nekog ko će doprinijeti igri i klubu samim tim i rezultatima.

Alispahić, Barić, Kalasi, Hebibović, Purić, Kouadio, Anđušić, Kobiljar, Stepanov, Oštraković, Berberović. - EDIT: Kostić je na platnom spisku Sarajeva, vjerovali ili ne. Ovo je 11 igrača na našem platnom spisku koji nit doprinose niti imaju kakvu funkciju osim da dobijaju platu, ne ovo nije spisak mog mišljenja ko ne doprinosi nego realno stanje i ono što vidim, na neke se ne računa, neki na nas ne računaju. Sve ovo ili dati nekom jer bi doprinijeli igrama nekog drugog premijerligaša ili naći način da se ugovor raskine, npr. Hebibovića dati Veležu da im pomogne za opstanak, kao i Barića ako ga hoće, i tako dalje, ove sa posudbe otpustiti jer nikad neće igrati za Sarajevo pa nek nastave karijere tamo gdje i jesu i oni me ne interesuju ni malo. Stepanov raskid ugovora, plata ogromna, suspenduju ga, sad nađite rješenje.

Druga grupa igrači koji "doprinose" ali kvalitetom nisu za Sarajevo ili im je dosadno igrati u Sarajevu a imaju kvalitet : Puzigaća, Tatomirović, Okić, Velkoski

Grupa mladih igrača od kojih se ne može očekivati da nose igru Sarajeva i obavezno neke od njih preseliti na klupu i dozirati: Amer Bekić, Kovačević, Radovac, Rustemović, Kadušić, Plakalo.

Grupa igrača oko koje treba graditi ekipu: Barbarić, Ikande, Benko, Duljević

I Almir Bekić kojeg ne mogu da svrstam jer ima nešto u njemu je.Bem li ga a nikako da shvatim šta a opet nije toliko loš da mogu reći da mi nije za Sarajevo.

Kao što vidimo prva grupa ima isto igrača kao i tri ostale, a ne doprinose ničim kolektivu, tako da tu leži problem, previše ljudi na platnom spisku premalo igrača. Ove grupe su trenutno stanje, mogu igrači oscilirati iz jedne u drugu ali mislim da je to to otprilike.

Treba rastjerati što iz prve što iz druge grupe po najmanje 75% igrača da bi Sarajevo prodisalo, u grupu mladih igrača pridodati još kojeg tipa Hadžić, tipa Veladžić

U grupu oko koje treba graditi tim očigledno ti treba štoper, bek/ovi, vezni, krilo. To su 5-6 igrača, s obzirom da imamo 10-15 neupotrebljivih igrača onda lako dođemo do spoznaje da se mogu top igrači dovesti za te pare, ne polovnjaci i ne neprovjereno.

Tako da bi zaokružili jednu grupu od ili do 23 igrača, koje znaju ko su igrači a ko rezerve, ko se nametnuti treba ko je tu zbog igre, ko kosi ko vodu nosi.

Dobiješ izbalansiranu i dobro posloženu ekipu sa 2 golmana,5 top igrača generalno , 5 top za naše uslove, 5 solidnih i 6 mladih i ambicioznih. I doviđenja.

2 golmana, 2 desna beka, 2 lijeva beka, 4 štopera od kojih jedan može odigrati beka, 2 zadnja 2 centralna 2 prednja vezna, 4 krila, 3 špica.

To se zove selekcija igrača i pravilno raspoređene snage, plate i resursi i to se zove uređen igrački kadar, sad ću vam reći šta mi imamo.
Pola golmana, 4 desna beka, 1 Lijevi bek, 6 štopera, 1 zadnjeg, 2 centralna, 0 prednjih, 5 krila, 1 špic. 10 potrošenih, indisponiranih i povrijeđenih igrača, te po koji suspendovan.

To nek urede sad za sad a titula će doći sama po sebi, titulama ne treba težiti, težiš sam sebi e kad sam sebi valjaš onda titula dođe, titula se ne osvaja nego napravi, do titule je lako ali korak po korak, ****.š ti titulu ako ćemo ovako izgledati.

I dalje mislim da smo najkvalitetniji imenima ali ekipa nam nema balans i nema vođe i nema čar. Ne volim ih, gade mi se i sve bi ih otjerao osim 3 igrača. Tako da zasukati rukave pa napraviti vojsku koja gine za svoje navijače a to ćeš postići pravilnom selekcijom i rješavanjem škarta. Kad svaki igrač bude znao svoju ulogu u timu onda će se i on bolje osjećati, kad bude okružen profesionalcima a ne kockarima onda će o on silom prilika biti potegnut naprijed. Izvinite na dužem postu.
Brate stoji sve sto si napis'o. Tim putem bi se trebalo ici. Ali problem je sto se ne mozemo odma u Januaru rijesiti 75% igraca. Treba nam 2-3 godine dok se ocistimo od sljama, a do tada ce ovi nama da jebu zivce. :S

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 26 okt 2015, 22:24

Može bolan sve se riješiti za dan. Ne budite naivni. Nije ovo Španija i ugovori sa realom, može se sve otjerati u **** materinu za 100.000 KM. Daš im po cenera nek se nogom dupe udaraju. I mrš iz kluba, nego niko ne smije to brate.

Melunović je otjeran za 3 minute. Sve se može kad ima volje.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 26 okt 2015, 22:32

Sve ovo što duska napisa je realno od A do Ž ali ono što ja ne kontam je kako ''nisu mogli'' ili ''ne mogu'' sprovesti u djelo barem pola stvari sad ?
® GONGASHI POWERHOUSE ®

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 26 okt 2015, 22:37

Derdiyok je napisao/la:Sve ovo što duska napisa je realno od A do Ž ali ono što ja ne kontam je kako ''nisu mogli'' ili ''ne mogu'' sprovesti u djelo barem pola stvari sad ?
Nemaju damu brate! A i mi smo ih nahvalili, svaki dobar potez smo ih dizali u nebesa pa su se sad umislili da mogu raditi šta hoće jer su nakupili dovoljno kredita.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 26 okt 2015, 22:46

Pa ako vec nemaju muda nek ih goni Tan, nije badava ulagao pare.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 26 okt 2015, 22:47

OsmanhodzicBuco je napisao/la:Pa ako vec nemaju muda nek ih goni Tan, nije badava ulagao pare.
Njemu nisu prioritet trofeji kao nama,on je ovdje poslovno i zanima ga stancanje i promovisanje igraca i to je broj 1 pa sve ostalo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: benko21, Dave, edgarallanpoe04, Posejdon, Sarun, ubipara i 50 gostiju.