Hrasno uvalim ti krasno
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Čudi me da je Skretnica opet morala dici kredit...
Najavljivase silnu lovu od transfera Džeke, Visce, Zakarica...
Đe ba to zapelo...?
Kredit na kredit, transferi...NO...
Đe ba to zapelo...?
Pravimo krov na istoku.
UEFA/FIFA vam pravi hoš reći?Tekashi je napisao/la:Pravimo krov na istoku.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
belosevic28
- Kontakt:
Je li Adzem jos uvijek direktor zeljeznicarove akademije, koja je drugacija nego ostale (nevidljiva)?
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
poskupile sudijeVanja8 je napisao/la:Čudi me da je Skretnica opet morala dici kredit...
Đe ba to zapelo...?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ma ja kont'o, treba za onu komisiju koja je jos u maju izasla da pregleda najbolje lokacije za trening kamp...Denchi je napisao/la:poskupile sudijeVanja8 je napisao/la:Čudi me da je Skretnica opet morala dici kredit...
Đe ba to zapelo...?
Kredit na kredit, transferi...NO...![]()
![]()
Zadnje informacije su bile da gledaju neko Zemljiste na Madagasakaru, pa rekoh sigurno im se nije svidjelu pa krenuli prema Ekvatoru...
samo vrh im je ova furka sa istim avatarom, uđeš im na pdf isto ko da jedan lik sam sa sobom se svađa 
Drustvo Jednog Lica...Denchi je napisao/la:samo vrh im je ova furka sa istim avatarom, uđeš im na pdf isto ko da jedan lik sam sa sobom se svađa
- Unproforumas
- Kontakt:
Roditelji pionira nk hrvatske zeljeznice sa gwbavce sovali djeci fk glasinac muslimansku mater 
-
belosevic28
- Kontakt:
Pa i nije daleko od toga. Celavi kelner je bar na 3 takva profila...Denchi je napisao/la:samo vrh im je ova furka sa istim avatarom, uđeš im na pdf isto ko da jedan lik sam sa sobom se svađa
Kae Stanić da će slaviti ako zabije u Mostaru...
- Robijas007
- Kontakt:
Vidi papcicu, prvo popisam ti se na tu furku sa kompleksima (prvo seljacicu nauci sta je kompleks od necega, pa onda pisi o tome). Ni sam ne znas sta je kompleks od bilo cega, a evo vec 10 godina vam prica o nekakvom kompleksu. Zaboli mene cunda.ra za tvoje Sarajevo, i kao grad, i kao klub. Drugo, ne znas ni gdje zivim degenu, ali znas eto kao da imam kompleks od "velegrada"Denchi je napisao/la:pa super 34 godine vas neko siluje i vi šutite, znači taj neko vam se sviđa jbgRobijas007 je napisao/la: Nije to samo bilo ovaj put, ali dobro, ta vasa propaganda je takva da ste uvijek upravu. Bilo je situacija kada smo vodili 2:0 pa sudija nas ukopa, sa 2 penala za Sarajevo, pa jos igraci Sarajeva i treci traze.
Pitaj me kada je bilo, vjerovatno se ne sjecas, jer si tada igrao klikera, ako i toTako i ovaj put, ocigledna pljacka, a ti nadjes da pricas o tome koliko godina nismo pobijedili. Evo vec unaprijed vam znam pricu kada se to i desi, tj. kad vas dobijemo na Kosevu, prica ce vam biti, raduju se nakon toliko godina, 34 godine nisu pobjedili, bla bla, i tada ce te naci nacina da skrenete paznju sa bitnih stvari kao i do sada. A ako cemo pobijediti na ovakav nacin kao vi u petak, mene sto se tice ne moramo jos 34
logično....
koja propaganda kralju? koje saopštenje je moj klub napisao? pišem ja i drugi navijači Sarajeva na ovom forumu i umiru od šege privatno a to je daleko od propagande ti mali zbunjeni iskompleksirani od velegrada seljane???
nećete pobjediti ba, jer imate mentalitet žrtve, ko i ostale male ekipe, kad se pođu valjat,plakat i protestvovat...kad to promjenite i dovedete igrače koji su vrijedni tog travnjaka koji imate nekim talom i marifetlukom pod nosom...onda možete očekivati neko fudbalsko nadmetanje i umijeće....imali ste tonu šansi i niste zabili, to nema veze sa sudijom...i mi smo imali svakakvo suđenje godinama a posebno u hercegovini pa nekad iskoristiš šanse i uzmeš a nekad ne....sudija imao grešaka, koji nije? Colina griješio jbt dan! niko vam nije napao igrače,sš,navijače, ubacivao u teren....znači par faula vam nije dodijelio i to je bilo dovoljno da padnete ko kula od karata? pa ništa istupite iz lige odmah....naravno da kad neko nakon dugo godina pobijedi da će biti "evo napokon pobjedili" šta drugo reći?
NAJBOLJE SVOJE GODINE,DAO SAM ZA TEBE,I NIMALO JA NEĆU ŽALITI,LJUBAVI JEDINA,JER TI SE ZOVEŠ ČELIK ZENICA,ČELIK ZENICA!!
KANTU NAM DAJ!!
KANTU NAM DAJ!!
nije propaganda ako je istinaRobijas007 je napisao/la: samo da se ne prica o otvorenom stimanju. Pa de bolan pogledaj realno, sta se sve desavalo.
hajde , kako vas je oštetio "ubica"?
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 21 okt 2019, 19:24, ukupno mijenjano 1 put.
- svrakino1921
- Kontakt:
SVRAKINO SELO ZA ZIVOT CIJELI
-
belosevic28
- Kontakt:
Nista milankovici?svrakino1921 je napisao/la:SVRAKINO SELO ZA ZIVOT CIJELI
a Grbavica ništa jel? aaaa e sad te se Tifa odrek'osvrakino1921 je napisao/la:SVRAKINO SELO ZA ZIVOT CIJELI
- svrakino1921
- Kontakt:
Ejbelosevic28 je napisao/la:Nista milankovici?svrakino1921 je napisao/la:SVRAKINO SELO ZA ZIVOT CIJELI
Koje bio najaktivniji na ceradama kamiona koji su prolazili za Tuzlu u Milankovicima
-
belosevic28
- Kontakt:
Dalko i ekipa.
Avdo, Meho, Dalko... Prva dva se penjali i skidali robu, a Dalko posto je debeo on nosio robu, nije se mogao penjati jbg.
Sto je Dalko batalio biznis?
Avdo, Meho, Dalko... Prva dva se penjali i skidali robu, a Dalko posto je debeo on nosio robu, nije se mogao penjati jbg.
Sto je Dalko batalio biznis?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.