Ovo je Šapina, on je trener prati dosta igraca i on ima neke veze s njim ali ga je Husara sto posto utrpao u Slobodu.MMA075 je napisao/la: Jel u mi ovaj pored onda menadzer?
Čitaj komentare po fb, cestitaju mu sto ih dovodi, a on lajka.
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Ovo je Šapina, on je trener prati dosta igraca i on ima neke veze s njim ali ga je Husara sto posto utrpao u Slobodu.MMA075 je napisao/la: Jel u mi ovaj pored onda menadzer?
ma bezveze ba ganjaju dlaku u jajetu, a iz svemira se vidi kako stvari sad stoje.ASD je napisao/la:Ovo je Šapina, on je trener prati dosta igraca i on ima neke veze s njim ali ga je Husara sto posto utrpao u Slobodu.MMA075 je napisao/la: Jel u mi ovaj pored onda menadzer?
Čitaj komentare po fb, cestitaju mu sto ih dovodi, a on lajka.
oni su bar doveli trenera, mi tim menadzera koji nas ispali prosle sezoneMMA075 je napisao/la:Zrinjski doveo nepoznatog trenera, raspadaju se.
**** zato se i mi gasimo svake godine u ovo vrijeme.Sariel1987 je napisao/la:oni su bar doveli trenera, mi tim menadzera koji nas ispali prosle sezoneMMA075 je napisao/la:Zrinjski doveo nepoznatog trenera, raspadaju se.
zrinjski ima sulentu, i koliko trofeja iza sebe, on ima i kredita i luksuza da moze mijenjat trenere ako se ne pokazu, jer ima rezultate iza sebe care moj. pokazo je da zna znanje u ovoj ligi.
u isto vrijeme ove godine za vecinu njih smo ovde govorili nek idu, ionako nisu ni zasta osim za kukanja oko plate i instagrama...MMA075 je napisao/la:U isto vrijeme prosle godine kod dolaska Hadzanovica, Adzema, Vidovica, Civica.. bila je prica sta ce oni igraci iz druge lige.
Sad otisli prica se promjenila raspadamo se odose igracine, a ono dali 20 golova u 40 utakmica.
Nek ide svaki ne zalim ni jednog od ekipe iz prosle sezone, ne pamtim losiju igru i ruzniju igru Slobode u historiji.
Polako jbt sta ljudi mogu uradit za mjesec dana u klubu koji je krs 20 godina, kad niko ne dolazi ne valja niko ne dolazi, jucer dodje 7 igraca ne valja opet.Sariel1987 je napisao/la:u isto vrijeme ove godine za vecinu njih smo ovde govorili nek idu, ionako nisu ni zasta osim za kukanja oko plate i instagrama...MMA075 je napisao/la:U isto vrijeme prosle godine kod dolaska Hadzanovica, Adzema, Vidovica, Civica.. bila je prica sta ce oni igraci iz druge lige.
Sad otisli prica se promjenila raspadamo se odose igracine, a ono dali 20 golova u 40 utakmica.
Nek ide svaki ne zalim ni jednog od ekipe iz prosle sezone, ne pamtim losiju igru i ruzniju igru Slobode u historiji.
i s onakvim igracima isluzenim, nekim smo pomogli u dizanju forme i posluzili kao usputna stanica za dalje, oni nama nisu pomogli ni u cemu. poraza pa i na tusjnu ko u prici, bodova skoro nikad manje. ne pratim statistiku, golova isto tako.
problem je sto nema sistema, nije dobro pravit reset svake godine i mijenjat komplet ekipu, pogotovu sto nemas para, pa daj sta das.
ovi i ako znaju igrat lopte dok se upoznaju i uigraju pola sezone ce proc glat.
problem je sto su ovi mozda i gori ..vrijeme ce pokazAT. sto neko rece nek nam je bog na pomoci, pa ja ne budem u pravu i budem se moro izvinjavat ovde za sumnje..
Joj druze nisi ih gledao ko mi pa ta pricas tu to neki igraci eto vam Adzem krampa jeste se usrecili, sve te sto si naveo samo je Ignjatovic odigrao korektno ostali uzeli i sakom i kapom a igrali ko mudo.prisonbreak je napisao/la:Alispahihic Husejnovix, baraban, Ignjstovic, Ivetic, Vidovic pa ti sad vidi i poredi ove igrace.MMA075 je napisao/la:U isto vrijeme prosle godine kod dolaska Hadzanovica, Adzema, Vidovica, Civica.. bila je prica sta ce oni igraci iz druge lige.
Mi smo tako prije 2-3 godine ko vi sada pa zamal nismo ispali, imali kompletan reset na zimu, nista vam ovo sad ne valja vjeruj
ko kaze da su ljudi negativni radi 2 husarina igraca?i nisu samo 2Libertad87 je napisao/la:Može li mi neko objasniti zbog čega ste toliko negativni radi 2 Husarina igrača? Jel nam to najveći problem u klubu? Pričate ko da smo maksimalno uređen klub pa kao nemojte da imamo posla s njim on je levat, ko da imamo 20 pl igrača pa kao ne treba nam od njeg niko. Nažalost u toj smo situaciji da nam dolaze igrači samo kad nemaju baš nigdje drugo da odu...
ne nego nam on dovodi igrace jer nam je klub u sranjuLibertad87 je napisao/la:Pa pišu kako je klub u sranju jer nam on dovodi igrače, pišu kako Smajloviću treba dat otkaz zbog ovih par igrača i sl.
Pa zato sam i pito jesul stvarno Husara i njegovi igrači najveći problem ? A općenito je negativna atmosfera oko kluba , nažalost ...Sariel1987 je napisao/la:ne nego nam on dovodi igrace jer nam je klub u sranjuLibertad87 je napisao/la:Pa pišu kako je klub u sranju jer nam on dovodi igrače, pišu kako Smajloviću treba dat otkaz zbog ovih par igrača i sl.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.