filip13 je napisao/la:
Reprezentacija BiH na EP 2015
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Re: Reprezentacija BiH na EP 2015
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Nzm za vas al ja sam optimista pred današnju tekmu, imam neki osjećaj da ćemo ih uzet i da će Kikan konačno proigrat 
Ne ocekujem nista, ali se nadam potajno nekom podvigu. U ovoj situaciji u kojoj smo mi je svaka pobjeda podvig. 
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
I ja isto imam neki dobar predosjećaj, pogotovo za Kikana vrijeme je da i on proradi + Gordić i Stipanović te da krene još bar nekoga za tri poena Šutala ili Miloševića i možemo se nadati dobrom rezultatu.Brezovac je napisao/la:Nzm za vas al ja sam optimista pred današnju tekmu, imam neki osjećaj da ćemo ih uzet i da će Kikan konačno proigrat
Naravno, odbrana isto mora dosta bolje.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
U ove zadnje tri utakmice postoji nekakva manja sansa za pobjedu. Dobro je sto su Stipanovic, Kikanovic i Gordic odigrali po 20 minuta. To je jedini logican potez koji je mogao selektor da uradi u onoj poziciji. A sada svaku utakmicu na full i na pobjedu. Nema vise odmaranja igraca pa i po cijenu povrede. Idemo momci

-
boomerang5
- Kontakt:
nije mi jasno zasto nasi nepismeni novinari navode da je danas zadnja sansa i da ako danas izgubimo ispadamo
pa ima cak sanse i to realne da i sa jednom pobjedom mozemo dalje ...
Nije zadnja šansa jer poslje izraela ima finska i na kraju rusija koja do tada može izgubiti svu nadu i onda postoji velika šansa za dalje pogotovo kada bi bili u krugu sa Fincimaboomerang5 je napisao/la:nije mi jasno zasto nasi nepismeni novinari navode da je danas zadnja sansa i da ako danas izgubimo ispadamopa ima cak sanse i to realne da i sa jednom pobjedom mozemo dalje ...
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
- Omerbavarac
- Kontakt:
Uzimamo lopatom.
Samo forsirati Amerikanca i na konju smo, Gordic je jedino dobar kao zamjena, nikako prvi play.
Samo forsirati Amerikanca i na konju smo, Gordic je jedino dobar kao zamjena, nikako prvi play.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
whitesnake
- Kontakt:
Ne mogu se otet dojmu da bi Hujdurović bio puno bolje rješenje od Bavčića i Albijanića.boomerang5 je napisao/la:I ovo što kažete da se sa bavčićem,albijanićem,pašalićem u postavi nema šta tražiti protiv ekipe kao što je francuska...i ja se slažem i isto tako mislim da se mogla prilika dati nekim novim snagama, pa makar bile i iz naše lige, jer su ovi ljudi do sada dokazali da nisu reprezentativni kvalitet...očigledno da sami sebi komplikujemo život i da se spiskovi prepisuju bez obzira gdje koji igrač igrao i kako igra, očigledno se dobijaju pozivi po tome ko kako odgovara savezu, ali je to sada neka druga priča. Sve u svemu, okrećemo se ovim trima najbitnijim utakmica, čak postoje neke šanse da se u krugu dalje prođe i sa jednom pobjedom
ali danas imam neki dobar osjecaj u vezi ove tekme,odakle optimizam svima nama pojma nemam,ali imam osjecaj da cemo proci u drugi krug haha

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
whitesnake
- Kontakt:
delinjo je napisao/la:ali danas imam neki dobar osjecaj u vezi ove tekme,odakle optimizam svima nama pojma nemam,ali imam osjecaj da cemo proci u drugi krug haha![]()
Ja sam čak bio optimista i na poluvremenu sinošnje utakmice. Hajd rekoh možda neko do kraja utakmice "poludi"
- alan_kardec
- Kontakt:
DANTES je napisao/la:danas do pobjede...
Ajde, nadajmo se.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
hahhaha e kakvi smo mi bolesnici onda majko dragawhitesnake je napisao/la:delinjo je napisao/la:ali danas imam neki dobar osjecaj u vezi ove tekme,odakle optimizam svima nama pojma nemam,ali imam osjecaj da cemo proci u drugi krug haha![]()
Ja sam čak bio optimista i na poluvremenu sinošnje utakmice. Hajd rekoh možda neko do kraja utakmice "poludi"![]()
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Dobar je Gordic proradit ce on kad tad. Posebno u ovom timu sa malo kvalitetnih igraca.Omerbavarac je napisao/la:Gordic je jedino dobar kao zamjena, nikako prvi play.
Pobjeđujemo li večeras?
Naravno.

Naravno.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
eh sta nam odgovara na ovom mecu ? 
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
whitesnake
- Kontakt:
Odgovara nam egal utakmica. Da pobjeda ni jednog tima ne bude veća od nekih 5 razlike recimo.delinjo je napisao/la:eh sta nam odgovara na ovom mecu ?
djeluje da ce tako i bitiwhitesnake je napisao/la:Odgovara nam egal utakmica. Da pobjeda ni jednog tima ne bude veća od nekih 5 razlike recimo.delinjo je napisao/la:eh sta nam odgovara na ovom mecu ?
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
whitesnake
- Kontakt:
whitesnake je napisao/la:Odgovara nam egal utakmica. Da pobjeda ni jednog tima ne bude veća od nekih 5 razlike recimo.delinjo je napisao/la:eh sta nam odgovara na ovom mecu ?
Ili da se neko povrijedi
Trenutno korisnika/ca: DjaniTarik, Hightower i 23 gosta.