Književnost
Moderator/ica: insider
Re: Književnost
Kad tako opisujes , deluje kao da je on licno, Gledao sam ga u par emisija , k*rcevit onako a sve to prati vrlo interesantan akcenat. 
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Glavom i bradom Nenadov sin.DANTES je napisao/la:i to na jedan vrlo ružan, primitivan pa rekao bih i seljački način... vreba postove onih koji mu kritikuju knjigu, ili ga ne smatraju jednakim pekiću, ćosiću, andriću :*)Tribalian je napisao/la:Nije valjda da i on piskara po forumima?DANTES je napisao/la: ovaj stojiljković me razočarao kao čovjek. jedna sitna duša, arogantan, ohol, i vrlo nabusit... neprijatno iskustvo na jednom forumu sa dotičnim
@papy nenadov sin????
@pappy, izvini ako nisam dobro ispratio, Kecmanovicev otac ti je predavao maternji ?
Ma jok, Nenad vrsan politikolog, jedan od najboljih poznavalaca političkih prilika u BiH i Srbiji. Sjajne knjige piše na temu politike, države, demokratije i ostalog.Tribalian je napisao/la:@pappy, izvini ako nisam dobro ispratio, Kecmanovicev otac ti je predavao maternji ?
ahaaa, ja kapirao da mu je stari profesor .Pappy je napisao/la:Ma jok, Nenad vrsan politikolog, jedan od najboljih poznavalaca političkih prilika u BiH i Srbiji. Sjajne knjige piše na temu politike, države, demokratije i ostalog.Tribalian je napisao/la:@pappy, izvini ako nisam dobro ispratio, Kecmanovicev otac ti je predavao maternji ?
Profesor političkih predmeta kod nas na Palama, i dekan FPN-a u Banja u Luci je Nenad. Mislim da je batalio univerzitete po Srbiji.Tribalian je napisao/la:ahaaa, ja kapirao da mu je stari profesor .Pappy je napisao/la:Ma jok, Nenad vrsan politikolog, jedan od najboljih poznavalaca političkih prilika u BiH i Srbiji. Sjajne knjige piše na temu politike, države, demokratije i ostalog.Tribalian je napisao/la:@pappy, izvini ako nisam dobro ispratio, Kecmanovicev otac ti je predavao maternji ?znam da su sarajlije pa zbog toga.
idemo u off sad, ali moram da kazem da nikad nisam razumeo te politicke nauke . Sta se tu uci ? kako se krade a da te ne uhvate ?Pappy je napisao/la: Profesor političkih predmeta kod nas na Palama, i dekan FPN-a u Banja u Luci je Nenad. Mislim da je batalio univerzitete po Srbiji.
Nema šta se ne uči.Tribalian je napisao/la:idemo u off sad, ali moram da kazem da nikad nisam razumeo te politicke nauke . Sta se tu uci ? kako se krade a da te ne uhvate ?Pappy je napisao/la: Profesor političkih predmeta kod nas na Palama, i dekan FPN-a u Banja u Luci je Nenad. Mislim da je batalio univerzitete po Srbiji.
To onako ugrubu, ja nisam dio toga. Da se ogradim.
Oblast politicko ponasanje , lekcija " marketinske agencije" 
joj papy jesmo to bivše kolege? i meni je predavao politkologiji na palama... on, vlajki, mucibabic...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Novinarstvo ili sociologija ?DANTES je napisao/la:joj papy jesmo to bivše kolege? i meni je predavao politkologiji na palama... on, vlajki, mucibabic...
Vlajki je otišao, na žalost nije me zapalo da mi on predaje. Milimir je još uvijek tu, ali sa dosta manjim obimom poslovanja, jer je trebao ove godine da ide u penziju, ali je ostao na prve dvije godine.
novinarstvo... zuber mi bio asistent. kasnije profaPappy je napisao/la:Novinarstvo ili sociologija ?DANTES je napisao/la:joj papy jesmo to bivše kolege? i meni je predavao politkologiji na palama... on, vlajki, mucibabic...![]()
Vlajki je otišao, na žalost nije me zapalo da mi on predaje. Milimir je još uvijek tu, ali sa dosta manjim obimom poslovanja, jer je trebao ove godine da ide u penziju, ali je ostao na prve dvije godine.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Danas šef katedre. Najjači profesor ubjedljivo.DANTES je napisao/la:novinarstvo... zuber mi bio asistent. kasnije profaPappy je napisao/la:Novinarstvo ili sociologija ?DANTES je napisao/la:joj papy jesmo to bivše kolege? i meni je predavao politkologiji na palama... on, vlajki, mucibabic...![]()
-
pobjedesve
- Kontakt:
Zna li neko ima li kojim slucajem negdje kod nas God of War knjiga ?? Znam da nema al vrijedi pokusati
Nisam jos nigdje isao da trazim a jedino mjesto za koje ja znam je buybook za strane knjige, ima li neko preporuku za neko drugo mjesto.
btw. kad je sajam knjige u sarajevu, znam da je negdje oko sredine decembra ako se ne varam

Nisam jos nigdje isao da trazim a jedino mjesto za koje ja znam je buybook za strane knjige, ima li neko preporuku za neko drugo mjesto.
btw. kad je sajam knjige u sarajevu, znam da je negdje oko sredine decembra ako se ne varam
a... pehari su tu
- Nail for Real
- Kontakt:
Od 10. do 15. cini mi se.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- JamesJoyce
- Kontakt:
http://novovrijeme.ba/zimski-salon-knji ... ostojanja/" onclick="window.open(this.href);return false;pobjedesve je napisao/la:btw. kad je sajam knjige u sarajevu, znam da je negdje oko sredine decembra ako se ne varam![]()
https://www.youtube.com/watch?v=_UYC80umW6c
-
pobjedesve
- Kontakt:
zahvaljujemJamesJoyce je napisao/la:http://novovrijeme.ba/zimski-salon-knji ... ostojanja/" onclick="window.open(this.href);return false;pobjedesve je napisao/la:btw. kad je sajam knjige u sarajevu, znam da je negdje oko sredine decembra ako se ne varam![]()
a... pehari su tu
Knjiga o romantici, za pokloniti djevojci, nešto na fazon ljubavi koja ne umire uprkos nečemu drugom što je spriječava ?
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
možda nešto od danijele stilshzna je napisao/la:Knjiga o romantici, za pokloniti djevojci, nešto na fazon ljubavi koja ne umire uprkos nečemu drugom što je spriječava ?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- JamesJoyce
- Kontakt:
Sta mu preporucujes ta sranjaDANTES je napisao/la:možda nešto od danijele stil
Kupi ti njoj od Joycea, Pisma Nori.
https://www.youtube.com/watch?v=_UYC80umW6c
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.