Književnost

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderator/ica: insider

Tribalian
Kontakt:

Re: Književnost

Post Postao/la Tribalian » 21 okt 2014, 00:59

Kad tako opisujes , deluje kao da je on licno, Gledao sam ga u par emisija , k*rcevit onako a sve to prati vrlo interesantan akcenat. :mrgreen:
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 21 okt 2014, 16:59

DANTES je napisao/la:
Tribalian je napisao/la:
DANTES je napisao/la: ovaj stojiljković me razočarao kao čovjek. jedna sitna duša, arogantan, ohol, i vrlo nabusit... neprijatno iskustvo na jednom forumu sa dotičnim
Nije valjda da i on piskara po forumima?
i to na jedan vrlo ružan, primitivan pa rekao bih i seljački način... vreba postove onih koji mu kritikuju knjigu, ili ga ne smatraju jednakim pekiću, ćosiću, andriću :*)

@papy nenadov sin????
Glavom i bradom Nenadov sin. :mrgreen:

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 21 okt 2014, 17:02

@pappy, izvini ako nisam dobro ispratio, Kecmanovicev otac ti je predavao maternji ?

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 21 okt 2014, 17:08

Tribalian je napisao/la:@pappy, izvini ako nisam dobro ispratio, Kecmanovicev otac ti je predavao maternji ?
Ma jok, Nenad vrsan politikolog, jedan od najboljih poznavalaca političkih prilika u BiH i Srbiji. Sjajne knjige piše na temu politike, države, demokratije i ostalog. :)

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 21 okt 2014, 17:11

Pappy je napisao/la:
Tribalian je napisao/la:@pappy, izvini ako nisam dobro ispratio, Kecmanovicev otac ti je predavao maternji ?
Ma jok, Nenad vrsan politikolog, jedan od najboljih poznavalaca političkih prilika u BiH i Srbiji. Sjajne knjige piše na temu politike, države, demokratije i ostalog. :)
ahaaa, ja kapirao da mu je stari profesor . :) znam da su sarajlije pa zbog toga.

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 21 okt 2014, 17:13

Tribalian je napisao/la:
Pappy je napisao/la:
ahaaa, ja kapirao da mu je stari profesor . :) znam da su sarajlije pa zbog toga.
Profesor političkih predmeta kod nas na Palama, i dekan FPN-a u Banja u Luci je Nenad. Mislim da je batalio univerzitete po Srbiji.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 21 okt 2014, 17:18

Pappy je napisao/la: Profesor političkih predmeta kod nas na Palama, i dekan FPN-a u Banja u Luci je Nenad. Mislim da je batalio univerzitete po Srbiji.
idemo u off sad, ali moram da kazem da nikad nisam razumeo te politicke nauke . Sta se tu uci ? kako se krade a da te ne uhvate ? :mrgreen:

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 21 okt 2014, 17:23

Tribalian je napisao/la:
Pappy je napisao/la: Profesor političkih predmeta kod nas na Palama, i dekan FPN-a u Banja u Luci je Nenad. Mislim da je batalio univerzitete po Srbiji.
idemo u off sad, ali moram da kazem da nikad nisam razumeo te politicke nauke . Sta se tu uci ? kako se krade a da te ne uhvate ? :mrgreen:
Nema šta se ne uči. :mrgreen: Ima filozofije, sociologije, političkog ponašanja, stanja u međunarodnoj politici, kulturne istorije zemlje i ostalo. Ovo boldovano mi je najzanimljivje s obzirom da danasnje ponasanje. Kakve li primjere navode. :lol:

To onako ugrubu, ja nisam dio toga. Da se ogradim. :mrgreen:

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 21 okt 2014, 17:26

Oblast politicko ponasanje , lekcija " marketinske agencije" :mrgreen:

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 21 okt 2014, 19:49

joj papy jesmo to bivše kolege? i meni je predavao politkologiji na palama... on, vlajki, mucibabic...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 22 okt 2014, 18:06

DANTES je napisao/la:joj papy jesmo to bivše kolege? i meni je predavao politkologiji na palama... on, vlajki, mucibabic...
Novinarstvo ili sociologija ? :)

Vlajki je otišao, na žalost nije me zapalo da mi on predaje. Milimir je još uvijek tu, ali sa dosta manjim obimom poslovanja, jer je trebao ove godine da ide u penziju, ali je ostao na prve dvije godine.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 22 okt 2014, 22:48

Pappy je napisao/la:
DANTES je napisao/la:joj papy jesmo to bivše kolege? i meni je predavao politkologiji na palama... on, vlajki, mucibabic...

Vlajki je otišao, na žalost nije me zapalo da mi on predaje. Milimir je još uvijek tu, ali sa dosta manjim obimom poslovanja, jer je trebao ove godine da ide u penziju, ali je ostao na prve dvije godine.
novinarstvo... zuber mi bio asistent. kasnije profa
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 23 okt 2014, 00:14

DANTES je napisao/la:
Pappy je napisao/la:

novinarstvo... zuber mi bio asistent. kasnije profa
Danas šef katedre. Najjači profesor ubjedljivo. ;)

pobjedesve
Kontakt:

Post Postao/la pobjedesve » 31 okt 2014, 21:13

Zna li neko ima li kojim slucajem negdje kod nas God of War knjiga ?? Znam da nema al vrijedi pokusati
Nisam jos nigdje isao da trazim a jedino mjesto za koje ja znam je buybook za strane knjige, ima li neko preporuku za neko drugo mjesto.

btw. kad je sajam knjige u sarajevu, znam da je negdje oko sredine decembra ako se ne varam :hmmmmm: :hmmmmm:
a... pehari su tu

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 31 okt 2014, 22:38

Od 10. do 15. cini mi se.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

JamesJoyce
Kontakt:

Post Postao/la JamesJoyce » 31 okt 2014, 22:46

pobjedesve je napisao/la:btw. kad je sajam knjige u sarajevu, znam da je negdje oko sredine decembra ako se ne varam :hmmmmm: :hmmmmm:
http://novovrijeme.ba/zimski-salon-knji ... ostojanja/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.youtube.com/watch?v=_UYC80umW6c

pobjedesve
Kontakt:

Post Postao/la pobjedesve » 02 nov 2014, 17:00

JamesJoyce je napisao/la:
pobjedesve je napisao/la:btw. kad je sajam knjige u sarajevu, znam da je negdje oko sredine decembra ako se ne varam :hmmmmm: :hmmmmm:
http://novovrijeme.ba/zimski-salon-knji ... ostojanja/" onclick="window.open(this.href);return false;
zahvaljujem
a... pehari su tu

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 08 nov 2014, 20:01

Knjiga o romantici, za pokloniti djevojci, nešto na fazon ljubavi koja ne umire uprkos nečemu drugom što je spriječava ?
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 08 nov 2014, 23:44

shzna je napisao/la:Knjiga o romantici, za pokloniti djevojci, nešto na fazon ljubavi koja ne umire uprkos nečemu drugom što je spriječava ?
možda nešto od danijele stil
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

JamesJoyce
Kontakt:

Post Postao/la JamesJoyce » 08 nov 2014, 23:44

DANTES je napisao/la:možda nešto od danijele stil
Sta mu preporucujes ta sranja :D

Kupi ti njoj od Joycea, Pisma Nori.
https://www.youtube.com/watch?v=_UYC80umW6c

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []