Grupa E (Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija)

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88

Saurman
Kontakt:

Re: Grupa E (Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija)

Post Postao/la Saurman » 23 jun 2018, 11:15

Izgubiš utakmicu i onda se žališ na kopačke Saqirija i način proslave golova. :facepalm: Srbija je u drugom poluvremenu izgledala smiješno, Krstajić je na prvenstvo doveo fizički nespremu ekipu a osim toga Tošić i Ivanović nemaju šta tražiti u A timu veliki propuh u odbrani.Da je Dzemaili iskoristio jednu od tri čiste šanse iz prvog pol ne bi se ušlo u neizvjesnu završnicu.Krstajić mislio čuvati 1:0 protiv ekipe koja je standadni učesnik velikih takmičenja i koja je sposobna svakom zabiti gol a na klupi imaju pravog stručnjaka u vidu Petkovića koji u svakom trenutku ima plan B.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 23 jun 2018, 11:17

Aman ,ti bas lud pa nismo komunjare da ubijemo par milijuna ljudi jer ne misle kao ja.
Ako ih ne volim ne znaci da hocu da ih pobijem kod vas komunjara nema sredine,ili si s nama ili umires. :puke: :puke:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 23 jun 2018, 11:18

Pa ko će normalan navijati za njih, pa gledaj provokacija sinoć po Srbiji opet, sramno!
slika
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

LAZARUS2000
Kontakt:

Post Postao/la LAZARUS2000 » 23 jun 2018, 11:19

mma_hz je napisao/la:Aman ,ti bas lud pa nismo komunjare da ubijemo par milijuna ljudi jer ne misle kao ja.
Ako ih ne volim ne znaci da hocu da ih pobijem kod vas komunjara nema sredine,ili si s nama ili umires. :puke: :puke:
Ko je pobio više ljudi fašisti ili komunisti? Ono doduše može se reći da su komunisti imali najbolje namjere što jes jes. Ali put prema paklu je popločan dobrim namjerama jbg.
Kapije moćne na putu nek stoje,
sve kazne na glavu nek mi se sruše,
ja sam gospodar sudbine svoje
- jedini kapetan svoje duše.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 23 jun 2018, 11:20

mma_hz je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:A sta je alternativa? Sirimo fasizam u sebe, mrzimo fasizam u drugih, a kolektivno napadajmo svi zdrav razum. Drazi su mi svakako ti sto su Jugonostalgicari nego ovi sto dolaze na utakmice sa zastavama Turske, duksevima ratnih zlocinaca.

Kod tih je standardna prica: Tito je radio samo protiv nas, a gurao druge. Svi isto pricaju.
Hoces da kazes da bi bilo Turskih zastava da smo igrali npr mi protiv Svicaraca?*?
Ne mjesajte kruske i jabuke,ja nikad nisam vidjeo nijednog navijaca Bosne na utakmicama repke sa duksevima Nasera,Atifa,Alije,Sefera itd itd,jos ovi nisu osudjeni nizasta dok je ovaj za genocid. :oops: :oops:

Ne poredi sto se porediti ne moze.
Slazem se ali je opet ekspanzija nacionalizma, sovinizma i kod Bosnjackog korpusa.

LAZARUS2000 je napisao/la: Tipično komunjarski. Samo bi ubijali i mitingovali. Isto ko fašisti samo druge boje
Samo kazem, mozda se ujedinite svi kao na Neretvi.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 23 jun 2018, 11:21

LAZARUS2000 je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:Aman ,ti bas lud pa nismo komunjare da ubijemo par milijuna ljudi jer ne misle kao ja.
Ko je pobio više ljudi fašisti ili komunisti? Ono doduše može se reći da su komunisti imali najbolje namjere što jes jes. Ali put prema paklu je popločan dobrim namjerama jbg.
Ista **** i jedni i drugi.
Ja ne volim Srbiju brate dragi al ne zelim ti smrt tobejarabi.Ti svoje ja svoje daleko nam putevi.
FK SARAJEVO.

JackTheStripper
Kontakt:

Post Postao/la JackTheStripper » 23 jun 2018, 11:22

Ono kada citas Ferdine gluposti:

slika
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 23 jun 2018, 11:23

Ide se polako prema izjednacavanju Tita i Hitlera, lijepo :kafa:

LAZARUS2000
Kontakt:

Post Postao/la LAZARUS2000 » 23 jun 2018, 11:24

@Tuzlak1987 ne volim ovo da govorim ljudima, ali jbg sad moram. Glup si.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 23 jun 2018, 11:24

tuzlak1987 je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:A sta je alternativa? Sirimo fasizam u sebe, mrzimo fasizam u drugih, a kolektivno napadajmo svi zdrav razum. Drazi su mi svakako ti sto su Jugonostalgicari nego ovi sto dolaze na utakmice sa zastavama Turske, duksevima ratnih zlocinaca.

Kod tih je standardna prica: Tito je radio samo protiv nas, a gurao druge. Svi isto pricaju.
Hoces da kazes da bi bilo Turskih zastava da smo igrali npr mi protiv Svicaraca?*?
Ne mjesajte kruske i jabuke,ja nikad nisam vidjeo nijednog navijaca Bosne na utakmicama repke sa duksevima Nasera,Atifa,Alije,Sefera itd itd,jos ovi nisu osudjeni nizasta dok je ovaj za genocid. :oops: :oops:

Ne poredi sto se porediti ne moze.
Slazem se ali je opet ekspanzija nacionalizma, sovinizma i kod Bosnjackog korpusa.

LAZARUS2000 je napisao/la: Tipično komunjarski. Samo bi ubijali i mitingovali. Isto ko fašisti samo druge boje
Samo kazem, mozda se ujedinite svi kao na Neretvi.
Jel nemamo to pravo nakon svega.
Tebi nacionalizam,sovinizam predstavlja sto navijamo za Svicarsku kontra Srbije.Kad su cuo da nasi navijaci govore za bilo koga"ubi" ili "umri"a tamo kod komsija ubi zakolji pa redom siptar ,balija ,ustasa.Kad si to cuo kod nas zadnji put???
Jel bas u Tuzli aplauz dobila himna Srbije??A sad zamisli obrnuto i onda nas pokusaj staviti u isto.
FK SARAJEVO.

JackTheStripper
Kontakt:

Post Postao/la JackTheStripper » 23 jun 2018, 11:27

Ferdo o ovim sto su nosili majice s likom mladica: "pa znas, oni su bili neuracunljivi", "nervirale ih zene".
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 23 jun 2018, 11:28

JackTheStripper je napisao/la:Ferdo o ovim sto su nosili majice s likom mladica: "pa znas, oni su bili neuracunljivi", "nervirale ih zene".
I porede hladno to sa nekim"turskim zastavama" :shock: :shock:
FK SARAJEVO.

LAZARUS2000
Kontakt:

Post Postao/la LAZARUS2000 » 23 jun 2018, 11:28

Epidaurus je napisao/la:Ide se polako prema izjednacavanju Tita i Hitlera, lijepo :kafa:
Ne. Tito je maca. Ali Staljin što da ne. Mao isto. Ljudi imaju neke pogrešne poglede na ideologiju koja je ubila desetine miliona ljudi širom svijeta. Jer gdje komunizam vlada tu je mrak i smrt, te strah. Ideologija koja ima dobre ideje, ali totalno neutemljene na realnosti. Protivne ljudskoj prirodi, barem ovih današnjih ljudi. Npr da ti je komunizam bio u Španiji, Real bi bio rang ruskih ekipa danas

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 23 jun 2018, 11:30

LAZARUS2000 je napisao/la:@Tuzlak1987 ne volim ovo da govorim ljudima, ali jbg sad moram. Glup si.
Nemas pojma koliko je to njega zaboljelo, zato sto dolazi od tebe. Da sam ja rekao ili mma_hz boli bi ga qrc, ali od tebe, to je poraz za njegov nacin zivota. Pije alkohol, jede slaninu, ne ide u dzamiju, mrzi ljiljane i opet s njim neces jugoslaviju da pravis. :lol:
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

Eisenbahner1921
Kontakt:

Post Postao/la Eisenbahner1921 » 23 jun 2018, 11:30

Dva losa, yebase Milosa.
Životni saputnik! 1921

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 23 jun 2018, 11:31

Na temi skupine SP-a se piše o Titu i Staljinu, komunizmu i fašizmu. Daleko se došlo u 25 godina bogami.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 23 jun 2018, 11:31

JackTheStripper je napisao/la:Ferdo o ovim sto su nosili majice s likom mladica: "pa znas, oni su bili neuracunljivi", "nervirale ih zene".
Sta napadas ljude, pa to su vasi saveznici, da nema njih ne bi bilo ni vas. Oni obuku ove dukseve, to vidi 100 hiljada ljudi, efekat postignut od strane 5 ljudi.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 23 jun 2018, 11:33

VolimTz je napisao/la:
LAZARUS2000 je napisao/la:@Tuzlak1987 ne volim ovo da govorim ljudima, ali jbg sad moram. Glup si.
Nemas pojma koliko je to njega zaboljelo, zato sto dolazi od tebe. Da sam ja rekao ili mma_hz boli bi ga qrc, ali od tebe, to je poraz za njegov nacin zivota. Pije alkohol, jede slaninu, ne ide u dzamiju, mrzi ljiljane i opet s njim neces jugoslaviju da pravis. :lol:
Alkohol sve slabij to prije nekad sada pivo dva u vrh glave, svinjetinu ne jedem ali neka jede ko hoce privatna stvar, dzamija za Bajrame, ljiljane ne mrzim.

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 23 jun 2018, 11:34

tuzlak1987 je napisao/la:
Sta napadas ljude, pa to su vasi saveznici, da nema njih ne bi bilo ni vas. Oni obuku ove dukseve, to vidi 100 hiljada ljudi, efekat postignut od strane 5 ljudi.
Zrtva je krivac, bravo, pokazi ko si. ;)

Nece brat s tobom jugu da gradi, jesi li uvrijeđen ?
Zadnja izmjena: VolimTz, dana/u 23 jun 2018, 11:35, ukupno mijenjano 1 put.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 23 jun 2018, 11:34

Lillard je napisao/la:Na temi skupine SP-a se piše o Titu i Staljinu, komunizmu i fašizmu. Daleko se došlo u 25 godina bogami.
E i vi se yebite vala. :D vi sto stalno sve sto je Balkansko gazite, nista ne valja. Evo na temi par ljudi pretjeruje malo i odmah svi u BiH i Srbiji zaostali. :D
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Odgovori

Natrag na “Reprezentacije i utakmice”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.