Haris Medunjanin

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

harishp
Kontakt:

Re: Haris Medunjanin

Post Postao/la harishp » 30 jul 2010, 20:02

Biser nebiser.Medunjanin je klasicni ljevak.Kad je Salihovic itekako mogao da koliko toliko popuni rupe i na cak poziciji beka.
Iako je i on ofanzivni igrac.Onda vala i Mudonja bi trebao kad se toliko hvali i neda se na njega ni jedne lose reci.
Umjesto Misketa ili Pjanica nebi ga ni Tulic postavio.
Moze dobro je,ne moze nek **** i dalje zadovoljava.
ili ce mozda Papac da se sjeti jednog tamo lijepog dana,da bi i on mogao ko biva pomoci BIH repci.Samo se sto se kod nas naucno fantasticni filmovi rjetko snimaju.
Eh da i Stilic je klasicni ljevak pa bujrum.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 30 jul 2010, 20:15

harishp je napisao/la:Biser nebiser.Medunjanin je klasicni ljevak.Kad je Salihovic itekako mogao da koliko toliko popuni rupe i na cak poziciji beka.
Iako je i on ofanzivni igrac.Onda vala i Mudonja bi trebao kad se toliko hvali i neda se na njega ni jedne lose reci.
Umjesto Misketa ili Pjanica nebi ga ni Tulic postavio.
Moze dobro je,ne moze nek **** i dalje zadovoljava.
ili ce mozda Papac da sjeti jednog tamo lijepog dana,da bi i on mogao ko biva pomoci BIH repci.Samo se sto se kod nas naucno fantasticni filmovi rjetko snimaju.
Eh da i Stilic je klasicni ljevak pa bujrum.
Jest klasicni ljevak ali nije isti igrac kao Salihovic.
Salihovic je zadnji vezni a Mudonja igra mnogo blize protivnickom golu (kao i Stilic) tako da ce se tesko snaci u defanzivi.
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 30 jul 2010, 20:17

Ili ti u prevodu,kud cemo sa njim. :roll: :lol:
P.S Vise je guran Mudonja u Valadolidu kao zadnji vezni ,nego Salihovic u Hoffi na toj poziciji. ;)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 30 jul 2010, 20:23

harishp je napisao/la:Ili ti u prevodu,kud cemo sa njim. :roll: :lol:
P.S Vise je guran Mudonja u Valadolidu kao zadnji vezni nego Salihovic u Hoffi na toj poziciji. ;)
Ma tih kreativaca ima i u nasoj ligi :D s njima nam je najmanji problem.
Ma ne moze biti zadnji vezni, vise je on igrac poteza, ne trci bas puno kao Salihovic.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 30 jul 2010, 20:26

E onda smo ga naebali.Kod nas haman niko ziv ne ''trci''. :lol:
Oni sto trce nemaju mjesta ni u nekim prosjecnim klubovima,ili nece da igraju ili su suspendovani :mrgreen:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 30 jul 2010, 20:29, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 30 jul 2010, 20:28

harishp je napisao/la:E onda smo ga naebali.Kod nas haman niko ziv ne trci. :lol:
Oni sto trce nemaju mjesta ni u nekim prosjecnim klubovima. :mrgreen:
Ko da smo Brazilci, sve tehnicari ili prije lijeni ko Crnogorci :D ;)

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 30 jul 2010, 21:16

Ma haj ba nije to kod nas nikakav problem...milslim te rokade. Barba je birvaktile znao zapoceti u vrhu napada pa na kraju zavrsi na mjestu zadnjeg... :mrgreen:
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 30 jul 2010, 21:24

Adinjo je napisao/la:Ma haj ba nije to kod nas nikakav problem...milslim te rokade. Barba je birvaktile znao zapoceti u vrhu napada pa na kraju zavrsi na mjestu zadnjeg... :mrgreen:
Nema veze nek ga isproba,ko bi reko da je Puyol nekad bio napadac,pa Van Gal od njeg napravi svijetskog stopera,Medunjanin je ipak defanzivni vezni ipak ga je lakse preusmjeriti na beka ,nego napadaca,a izrazit je ljevak,neka proba,stace mora i prisiljen je,kad onaj mulac iz Glasgowa nece da se odazove.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 30 jul 2010, 21:31

Mene najvise nervira to stavljanje na primjer veznih igraca u odbranu. To jednostavno ne ide na najvisem nivou. Za svaku se poziciju treba trenirat godinama da bi to bilo savrseno. Hajde ok jednu utakmicu da se zakrpi, ali citave kvalifikacije planirat odradit bez cistog ljevog beka je smjesno. Sto ne bi probali malog Subasica? Nije sigurno da ce dobro proc, ali barem je prirodni ljevi bek i igra na toj poziciji u svom klubu. Stavit Spahica na ljevog centar-halfa i neka pokriva eventualne greske Subasica. Mislim da vrijedi probat, to bi nam i oslobodilo Jahica da igra na poziciji defanzivnog veznog gdje se puno bolje snalazi nego na beku.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 30 jul 2010, 21:54

Mozda zadnjih godina u BIH nedostaje bravara,molera i drugih zanimanja ali bar selektora imamo za izvoza.....

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 30 jul 2010, 21:57

Pasodzigera je napisao/la:Medunjanin je ipak defanzivni vezni ipak ga je lakse preusmjeriti na beka ,nego napadaca,a izrazit je ljevak,neka proba,stace mora i prisiljen je,kad onaj mulac iz Glasgowa nece da se odazove.
Medunjanin NIJE defanzivni vezni !!!
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 30 jul 2010, 22:12

neko_iz_mase je napisao/la:
Pasodzigera je napisao/la:Medunjanin je ipak defanzivni vezni ipak ga je lakse preusmjeriti na beka ,nego napadaca,a izrazit je ljevak,neka proba,stace mora i prisiljen je,kad onaj mulac iz Glasgowa nece da se odazove.
Gledo sam sve ijednu utakmicu Valladolida,i u svakoj je igro defanzivnog veznjaka,govorim na osnovu toga
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 31 jul 2010, 01:58

Pasodzigera je napisao/la:
neko_iz_mase je napisao/la:
Gledo sam sve ijednu utakmicu Valladolida,i u svakoj je igro defanzivnog veznjaka,govorim na osnovu toga
Kad je startovao utakmicu onda je igrao def veznog, al je uvije bio prvi kojeg su zamjenuli.
Kad ulazi sa klupe bio je blize napadacima i ponekad je igrao lijevog ofanz, na ova dva mjeste je igrao dobro, a znamo i sami kakve je golove davao.
Nije on dobar za def veznog.
Pjana i Miske su na njegovoj poziciji a mora bas bit igracina da bi mogao da skine jednog od ova dva.
Sad trenutno mozda ovako moze
Dzeko Vedo
Medo/Ibro Miske Pjana
Rahimic
Jahic Spahic Safet Mujdza
Protiv ovi slabiji.

Dzeko
Medo/Ibro Miske Pjana
Rahimic Jahic
Mujdza Spaha Safet Mravac
Jahic bi treabo pomagat Mravcu malo vise jer tu bi bila slabija tacka.

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 01 avg 2010, 08:50

Cartman je napisao/la:Mene najvise nervira to stavljanje na primjer veznih igraca u odbranu. To jednostavno ne ide na najvisem nivou. Za svaku se poziciju treba trenirat godinama da bi to bilo savrseno. Hajde ok jednu utakmicu da se zakrpi, ali citave kvalifikacije planirat odradit bez cistog ljevog beka je smjesno. Sto ne bi probali malog Subasica? Nije sigurno da ce dobro proc, ali barem je prirodni ljevi bek i igra na toj poziciji u svom klubu. Stavit Spahica na ljevog centar-halfa i neka pokriva eventualne greske Subasica. Mislim da vrijedi probat, to bi nam i oslobodilo Jahica da igra na poziciji defanzivnog veznog gdje se puno bolje snalazi nego na beku.
E ovo nam je najveci problem, moramo zvati i gomilati igrace u vezi, a ne probati mlade igrace, koji su brzi i pred njima je buducnost.
Dok nam je takve politke, na najvisem nivou nikad nista necemo uraditi.
Cuva Bog Zelju svog!

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 02 avg 2010, 14:21

Strauss je napisao/la:
Thunderstruck je napisao/la:
harishp je napisao/la:Harisova ''ucinkovita''pozicija je ili Misimoviceva ili u krajnjem slucaju Pjaniceva.
Pa bujrum'',mjenjati ili jednog ili drugog. :roll:
Igrat ce on kod Papeta beka :?
Baš tako...
Novi biser dragog nam selektora "Probat ću Medunjanina kao lijevog beka" :roll: :lol: :twisted: :| :o :shock:
Ovim potezom je Pape dokazao da nije dorasto ni tome da bude trener neke osrdenje ekipe, a kamoli neke reprezentacije. Bog me ubio, ako bi mudonja mene uspio sačuvati, a kamoli profi fudbalera :mrgreen: :oops:
A da je to vrli Amar Osim rekao ili nedo Bog Mesa Bazdarevic, onda bi to bila odlicna odluka, eee kakva odbojnost prema selektoru nacionalnog tima samo zbog boje dresa.

Nek proba, ko zna mozda se ispostavi kao dobro rjesenje, kad je Ciro mogao Ibru stavljati na desnog beka i ciniti jos neke gluposti, moze i Pape u prijateljskoj utakmici probati neke kombinacije, valjda takve utakmice za to i sluze. ;)
Genius, outrageous, the best ever! RF!

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 02 avg 2010, 14:41

stavljati salihovica na lijevi bok, a ibricica na desni bok je jednako velika glupost kao i ova ideja s medunjaninom... jos veca glupost je bila stavit' barbareza na libera.. a sve navedeno su radili skoro svi nasi selektori... zato treba pustit i papetu priliku da bude glup. ;)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 02 avg 2010, 15:38

mirzza je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Mene najvise nervira to stavljanje na primjer veznih igraca u odbranu. To jednostavno ne ide na najvisem nivou. Za svaku se poziciju treba trenirat godinama da bi to bilo savrseno. Hajde ok jednu utakmicu da se zakrpi, ali citave kvalifikacije planirat odradit bez cistog ljevog beka je smjesno. Sto ne bi probali malog Subasica? Nije sigurno da ce dobro proc, ali barem je prirodni ljevi bek i igra na toj poziciji u svom klubu. Stavit Spahica na ljevog centar-halfa i neka pokriva eventualne greske Subasica. Mislim da vrijedi probat, to bi nam i oslobodilo Jahica da igra na poziciji defanzivnog veznog gdje se puno bolje snalazi nego na beku.
E ovo nam je najveci problem, moramo zvati i gomilati igrace u vezi, a ne probati mlade igrace, koji su brzi i pred njima je buducnost.
Dok nam je takve politke, na najvisem nivou nikad nista necemo uraditi.
Tih mladih brzi igraca u biti ni na vidiku.sto se tice jacih utakmica ili liga.
isprobati ga i onda slucajno ako ga uhvati trema na prvim mecevima i napravi kiks.Posrati se na njega i zaboraviti ga.
Da li je to rjesenje,nebih bas rekao..
A to je obicaj,nase sorte.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 02 avg 2010, 15:43

Medunjanin na beku? Ja mislim još jedan u nizu promašaja našeg selektora.Svi znamo da Harisu kondicija nije jača strana a selektor ga stavlja na mjesto u timu na kojem se najviše trči.
FEDERER= KLOC

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 02 avg 2010, 15:44

Ocito je da Susic vrlo lose poznaje nase igrace, pa onda koristi ove sto poznaje na svim mogucim pozicijama. Pocelo je od Pandze na desnom beku (covjek je odigro najgore poluvrijeme u istoriji covjecanstva protiv Svedske), pa onda je nastavio sa Mravcem na beku i sad ce to lijepo zavrsit sa holandjaninom na beku. Boze sacuvaj. Medunjanin moze igrat samo ofanzivnog veznog ili golmana, jer kondicija mu je katastrofa. Cocalic, Bunoza i Subasic svi mogu igrat na ljevom beku, ali on ne zna da ti ljudi postoje.

Sljedeci selektor treba bit neko iz PL sto poznaje nase igrace. Nisam navijav Zelje, ali Amar Osim je najbolji kandidat bez sumnje.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 02 avg 2010, 16:11

Cartman je napisao/la:Ocito je da Susic vrlo lose poznaje nase igrace, pa onda koristi ove sto poznaje na svim mogucim pozicijama. Pocelo je od Pandze na desnom beku (covjek je odigro najgore poluvrijeme u istoriji covjecanstva protiv Svedske), pa onda je nastavio sa Mravcem na beku i sad ce to lijepo zavrsit sa holandjaninom na beku. Boze sacuvaj. Medunjanin moze igrat samo ofanzivnog veznog ili golmana, jer kondicija mu je katastrofa. Cocalic, Bunoza i Subasic svi mogu igrat na ljevom beku, ali on ne zna da ti ljudi postoje.

Sljedeci selektor treba bit neko iz PL sto poznaje nase igrace. Nisam navijav Zelje, ali Amar Osim je najbolji kandidat bez sumnje.

HALLLOOO BAAAA, koji vam je vise qurac...Momak nosi sveti dres BIH, dovoljan razlog da ga se postuje, jok nego se vi neki ovde nasli pametovati. Cim je prihvatio nas dres ima da se postuje, ne znam sta vam nije jasno tu. Dosadni ste vise s tim. Ja ne znam kako ovi moderatori dopustaju ove gluposti da se pisu. Cisto ismijavanje ljudi nista drugo.A fol sve i jedan navijaci BIH. Pola dijaspore ( sam zivim) ima pasose druge zemlje, pa ne vidim da se toliko ismijavaju, ali svima smeta Haris. Jeste patrioti svaka vam cast. Nema sta kapa do poda. Vidjecemo koliko ovih nadolazecih "zvijezda" ce izabrati BIH. I molio bih bez glupe price kad je vidio da nema gdje dosao nama. To je prica iz supljeg u prazno nista drugo.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, Crkvice1988, Google Adsense [Bot], Kobayashi, RobijasiZenica1988 i 68 gostiju.