Novi selektor reprezentacije BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Novi selektor reprezentacije BiH
Daj nam link gdje oni to pisu
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
čitaj Roddy , liga šampiona a ne liga nacija
goosfraba
goosfraba
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Hvala drug, ne znam da li smijem objaviti link ali ljudima na ovom forumu nije jasno kako neko ko je clan izvrsnog odbora koji imenuje selektora moze istovremeno biti kandidat za selektor. Sukob interesa
Posalji meni u pp link pa cu ga ja objavit
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
klupsko i nacionalno takmičenje nisu isto jbg
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Mamic je poslan po zadatku, da iznutra podriva napredak Bih i da radi na osnivanju HZ Hercegbosne.
Ramadanijev zadatak da preko menadzerskih talova unistava bh fudbal, to nas Kosovo kaznjava jer ih nismo priznali.
Logicno, Bajevic se kao Srbin odlicno uklapa u taj neprijateljski projekat. Njega je poslao Dr. Vojislav Seselj.
Ramadanijev zadatak da preko menadzerskih talova unistava bh fudbal, to nas Kosovo kaznjava jer ih nismo priznali.
Logicno, Bajevic se kao Srbin odlicno uklapa u taj neprijateljski projekat. Njega je poslao Dr. Vojislav Seselj.
Sve je ovo šprdačina,,niko ozbiljan ne želi biti selektor bosanskohercegovačke reprezentacije
- ASD
- Kontakt:
Ako ste mislili da ne treba nikakva inteligencija da bi bio internet troll, pogledajte ovog kako se loše snalazi.
Tebi sve smeta. Ukoliko forumasi normalno diskutuju o potencijalnim reprezentativcima i slicnim stvarima to su djecija posla, ukoliko neko trola i to su gluposti. Privatizirali ste forum gdje isti forumasi vec godinama pisu a nove ignorisete osim ako trolaju tad su svima interesantni. Npr tema AC Milan "zivi" iskljucivo zbog trola koji vec mjesecima pise gluposti pa ga banuju pa on napravi novi i tako u krug.
Roddy je napisao/la: ↑05 dec 2019, 20:56Mamic je poslan po zadatku, da iznutra podriva napredak Bih i da radi na osnivanju HZ Hercegbosne.

"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
JonSnow je napisao/la: ↑05 dec 2019, 21:14Roddy je napisao/la: ↑05 dec 2019, 20:56Mamic je poslan po zadatku, da iznutra podriva napredak Bih i da radi na osnivanju HZ Hercegbosne.
Logicno, Bajevic se kao Srbin odlicno uklapa u taj neprijateljski projekat. Njega je poslao Dr. Vojislav Seselj.![]()

Kaliguza, Ezel Fazlic i Freddy Krueger
I sto je najgore i tada ste me popljuvali a samo sam napisao da bi Damir Markota bio dobro pojacanje.
Zadnja izmjena: Roddy, dana/u 05 dec 2019, 22:01, ukupno mijenjano 1 put.
A ovo fanatic s dva profila
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sto se tice Tuzle kao Tuzle nema predstavnika u FS, a mislim da nikad nije ni imala. Mislim da Tuzla nema ni sudiju u PL jedno 10 godina i vise. Neka me ispravi neko ako grijesim. Sto se tice Slobode, Sloboda svake sezone od osnivanja PL je pokradena nekih 15 bodova, vjerovatno najvise od svih klubova. To je postao obicaj, kada ti ne ide pokradi Slobodu jer imas podrsku saveza i sudijske organizacije.
Sto se tice "Bosnjackih" predstavnika mada ja na predstavnike Tuzle gledam kao "Bosanske" citava filozifija Sarajeva je da u TK, ZDK, SBK, USK nadje najveceg moguceg dupelizca koji pritom nije nikad bio u kontaktu sa klubom iznad druge kantonalne lige i stavi ga u savez kao predstavnika tih kantonalnih saveza, a za sudije nadje neke seljacice da sude po direktivi. Tako da sto ce nama u savezu neki bivsi igrac Slobode i Celika koji je bio reprezentativac Jugoslavije ili BIH, kada na onim izglasavanjima vecinski broj glasova dobije neki rumeni iz druge kantonalne.
Takva je stvar i sa selektorima, trebaju ljudi koji ce reci ok neka nas treniraju SA diletanti Bazdarevic, Susic, Smajlovic, Muzurovic, Hadzibegic. Ne znam jel ima jos koji diletant iz SA i Zeljeznicara da nas nije trenirao. Jedina prikladna uloga im je trebala biti da drze mjesta koja drze sada ovi kokosari radnik aerodroma i onaj celavi, jer za trenerskog posla nisu.
Nama se djeca smiju grohotom a da nam se Irska SAO Krajina ne smije ... zato postavit Duska pa da se u martu malo i mi smijemo ...

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Salu na stranu Dusan Bajevic je dobar trener medjutim neozbiljno je sto je glavni kandidat za selektora covjek koji je i sam clan izvrsnog odbora koji imenuje i predlaze selektora to jedino ima kod nas.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 6 gostiju.