Facebook (pitanja, problemi...)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Facebook ;)
https://www.facebook.com/profile.php?id=100002472692272 HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH AJJ JA NE MOGU SEBI DA DODJEM OD SMIJEHA... Sta's Kad Sam Lijepa... a mala ista pecinski covjek jbt 

http://www.youtube.com/watch?v=2SBAYzEiI2I
<3 FC Barcelona <3
<3 FC Barcelona <3
- Barca u srcu
- Kontakt:
HAHAHAHAHAHAHAHAHA. Ovo treba staviti u facebook izvale godine. Da je ona bar malo lijepa, ali ona je ružna kao lopov.damirFCB je napisao/la:https://www.facebook.com/profile.php?id=100002472692272 HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH AJJ JA NE MOGU SEBI DA DODJEM OD SMIJEHA... Sta's Kad Sam Lijepa... a mala ista pecinski covjek jbt

Chat mi pogubio konce sad mi unica šalje poruku ja nakon 11 minuta dobio
A ovi grupni pogotovo katastrofa samo crveno stoji

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Blue_He4rt
- Kontakt:
LBJ MVP je napisao/la:Chat mi pogubio konce sad mi unica šalje poruku ja nakon 11 minuta dobio![]()
Nisi jedini.Mene chat u zadnje vrijeme mnogo maltretira.
Chelsea F.C.
Jesu li vam se ujedinili chat i inbox ? Meni sad to dvoje ko jedno, npr. sta mi pisu na chatu vidim i kad otvorim inbox, nesto k'o chat history. Vidim i starija dopisivanja, od prije 5-6 mjeseci ...Opet nesto mijenjaju.
I know it seems hard sometimes but remember one thing.
Through every dark night, theres a bright day after that.
So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it.
Through every dark night, theres a bright day after that.
So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it.
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
I jesi posl'oLBJ MVP je napisao/la:Kako mrzim kad mi postave ovo na zid
Onaj koji te stalno podsjeća koliko si mu važna i koliko je sretan što te ima. Onaj koji kada razgovara s prijateljima i kaže "To je ona". Taj te iskreno voli. Ako si otvorila moraš poslati dalje.Prava ljubav će te za 5min nazvati ili poslati poruku.Začarana si..U ponoć će tvoja prava...ljubav shvatiti da joj se sviđaš..Nešto lijepo će ti se desiti oko 1.42ujutro.Možeš biti bilo gdje. Spremi se za najveći šok svog života.Ako prekineš lanac imat ćeš ljubavnih problema.Pošalji 15 osoba u15 min.:D
Dođe mi da odmah ubijem tu/tog koji mi je postavio.Onda i ova njesra
BRIŠEM TE IZ SVOGA ŽIVOTA!
LOADING...▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓99%▒▒ ERROR!
Nemoguće
je izbrisati trajno prijateljstvo. Previše mi značiš. Pošalji ovo kod
10 osoba, koje nikada ne želiš izgubiti. Ako dobiješ 3 nazad,ti si pravi
..................prijatelj
![]()
Što kaže neko žalim dan kad napravih face

Jbg možda je i istina šta ovih nisam poslao i imam ljubavnih problem svaki danUnica_Liverpool_ je napisao/la:I jesi posl'oLBJ MVP je napisao/la:Kako mrzim kad mi postave ovo na zid
Onaj koji te stalno podsjeća koliko si mu važna i koliko je sretan što te ima. Onaj koji kada razgovara s prijateljima i kaže "To je ona". Taj te iskreno voli. Ako si otvorila moraš poslati dalje.Prava ljubav će te za 5min nazvati ili poslati poruku.Začarana si..U ponoć će tvoja prava...ljubav shvatiti da joj se sviđaš..Nešto lijepo će ti se desiti oko 1.42ujutro.Možeš biti bilo gdje. Spremi se za najveći šok svog života.Ako prekineš lanac imat ćeš ljubavnih problema.Pošalji 15 osoba u15 min.:D
Dođe mi da odmah ubijem tu/tog koji mi je postavio.Onda i ova njesra
BRIŠEM TE IZ SVOGA ŽIVOTA!
LOADING...▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓99%▒▒ ERROR!
Nemoguće
je izbrisati trajno prijateljstvo. Previše mi značiš. Pošalji ovo kod
10 osoba, koje nikada ne želiš izgubiti. Ako dobiješ 3 nazad,ti si pravi
..................prijatelj
![]()
Što kaže neko žalim dan kad napravih face?????

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
-
- Kontakt:
nema mi slika na profilu,šta je u pitanju,vidim ih tek kad kliknem na pojedinu sliku,ne vide se kad uđe u profil
Kako to, pa vidiš li ove slike?kakavdanakneiskustvu je napisao/la:nema mi slika na profilu,šta je u pitanju,vidim ih tek kad kliknem na pojedinu sliku,ne vide se kad uđe u profil

100% sportski i krajnje opušten potpis
-
- Kontakt:
RiNo je napisao/la:Kako to, pa vidiš li ove slike?kakavdanakneiskustvu je napisao/la:nema mi slika na profilu,šta je u pitanju,vidim ih tek kad kliknem na pojedinu sliku,ne vide se kad uđe u profil
jok
i ja imam isti problemkakavdanakneiskustvu je napisao/la:nema mi slika na profilu,šta je u pitanju,vidim ih tek kad kliknem na pojedinu sliku,ne vide se kad uđe u profil

-
- Kontakt:
MElloo je napisao/la:i ja imam isti problemkakavdanakneiskustvu je napisao/la:nema mi slika na profilu,šta je u pitanju,vidim ih tek kad kliknem na pojedinu sliku,ne vide se kad uđe u profil
na nekim profilima nema tih problema
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
koji browser koristite, ja sam nedavno krenuo koristit IE9, al vidi se da se nisu pomakeli od starih, sve je isto samo izgled drugaciji, brze otvara, al npr na facebooku sve nerasporedjeno
mozzila se ne moze poredit ni sa cimQUARESMA 18<<< je napisao/la:koji browser koristite, ja sam nedavno krenuo koristit IE9, al vidi se da se nisu pomakeli od starih, sve je isto samo izgled drugaciji, brze otvara, al npr na facebooku sve nerasporedjeno
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
- DAVID VILLA
- Kontakt:
MElloo je napisao/la:i ja imam isti problemkakavdanakneiskustvu je napisao/la:nema mi slika na profilu,šta je u pitanju,vidim ih tek kad kliknem na pojedinu sliku,ne vide se kad uđe u profil
i ja , jucer mi se pojavilo to...

Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
-
- Kontakt:
QUARESMA 18<<< je napisao/la:koji browser koristite, ja sam nedavno krenuo koristit IE9, al vidi se da se nisu pomakeli od starih, sve je isto samo izgled drugaciji, brze otvara, al npr na facebooku sve nerasporedjeno
mozillu
p.s. na IE mi ok,slike su tu
pa onda koristi IEkakavdanakneiskustvu je napisao/la:QUARESMA 18<<< je napisao/la:koji browser koristite, ja sam nedavno krenuo koristit IE9, al vidi se da se nisu pomakeli od starih, sve je isto samo izgled drugaciji, brze otvara, al npr na facebooku sve nerasporedjeno
mozillu
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
-
- Kontakt:
ĆeMa je napisao/la:pa onda koristi IEkakavdanakneiskustvu je napisao/la:QUARESMA 18<<< je napisao/la:koji browser koristite, ja sam nedavno krenuo koristit IE9, al vidi se da se nisu pomakeli od starih, sve je isto samo izgled drugaciji, brze otvara, al npr na facebooku sve nerasporedjeno
mozillu
evo sad mi hoće i na mozili
Vidim tema Chat je zakljucana,a imam jedno pitanje,ako mi neko moze pomoci bujrum
Isao sam u Njemacku u januaru i ostao 1 mjesec,,eh sad sam opet kontao ici,al ne znam koliko smijem ostati.
Bil ja mogao ostati sad 3 mjeseca a da ne budem imao nikakvi problema poslije.
Znaci jel postoji odredjen broj dana koliko smijes ostati u toku 1 godine.
unaprijed hvala

Isao sam u Njemacku u januaru i ostao 1 mjesec,,eh sad sam opet kontao ici,al ne znam koliko smijem ostati.
Bil ja mogao ostati sad 3 mjeseca a da ne budem imao nikakvi problema poslije.
Znaci jel postoji odredjen broj dana koliko smijes ostati u toku 1 godine.
unaprijed hvala

Jer to je cast i sudbina ! 19 CELIK ZENICA 45
Chelsea FC
Chelsea FC
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Nisam siguran ali ako odeš i ispucaš tri mjeseca nema ti više za godinu ići mada nisam siguran.....
Trenutno korisnika/ca: tutankamon1905 i 3 gosta.