HŠK Zrinjski
Re: HŠK Zrinjski
https://www.transfermarkt.com/josip-mit ... ler/464332
Ovog malog moramo kupit jos sad na ljeto bolje nego cekat zimu da mu skoci cijena, pratio sam ga predkraj sezone mali proigro brutalan igrac i sad protiv dinama jos valja tamo igrace po krilu, preje*en igrac...
Ovog malog moramo kupit jos sad na ljeto bolje nego cekat zimu da mu skoci cijena, pratio sam ga predkraj sezone mali proigro brutalan igrac i sad protiv dinama jos valja tamo igrace po krilu, preje*en igrac...
-1905-
https://www.transfermarkt.com/ante-crna ... ler/580635
Ovaj je jos jaci igrac a kolko je realno da mi nekog platimo i bi li ti dosli , pratim ovog vec dvi sezone prebrutalan je
Ovaj je jos jaci igrac a kolko je realno da mi nekog platimo i bi li ti dosli , pratim ovog vec dvi sezone prebrutalan je
- Antipolitika3
- Kontakt:
Igralište sa brzom umjetnom travom bi nam na Islandu moglo stvarati probleme. U četvrtak dobiti utakmicu sa dva gola prednosti, pa od petka neka treniraju na našem pomoćnom terenu do uzvrata.

And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...
-
- Kontakt:
Zna li netko zašto ekipa još uvijek trenira u Rodoču?
Zato što je trenutno to trening kamp za prvi im.
Imaju sve potrebno dolje, dobar teren svlačionice prva klasa.
-
- Kontakt:
-
Travnjak na stadionu je u lošem stanju
-
- Kontakt:
Po čemu ?
-
Po riječima igrača Zrinjskog i Slovana.
To se vidi golim okom da je loše, premekan je, kvalitetnija je stara trava koja je u rodoču.
Nevjerovatno
Strojevi za prosivanje su radili na terenu još 2-3 dana nakon utakmice sa Slovanom i to do 2 poslije ponoći .To mi je čudno ako je teren bio završen …..
Volim Mostar pa makar i vaki
7 mjeseci su trajali radovi za hibridni, i još traju.
Čini mi se da su se izvođači školovali i na našem terenu.
Čini mi se da su se izvođači školovali i na našem terenu.
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...
-
Hoće li se ikada prestati sa politikom da se stvari odrađuju "5 do 12"?!
Ovo sa prošivanjem je u stvari "12 i 5"! Nije srpanj i temperature u hladu od +40 nikako pogodan za radove na travnjaku ali eto...sve nam je tako, i u gradu i državi po onoj narodnoj "što možeš uraditi danas ostavi za sutra" pa se onda hvataj za glavu i brže-bolje sfušeri nešto...
Ovo sa prošivanjem je u stvari "12 i 5"! Nije srpanj i temperature u hladu od +40 nikako pogodan za radove na travnjaku ali eto...sve nam je tako, i u gradu i državi po onoj narodnoj "što možeš uraditi danas ostavi za sutra" pa se onda hvataj za glavu i brže-bolje sfušeri nešto...
Slazem se gledo sam i njeg, a realno koji ces qrac u Gorici i Slaven Belupu vidit ces europu za svetog nikad...us1997 je napisao/la: ↑06 avg 2023, 09:30https://www.transfermarkt.com/ante-crna ... ler/580635
A sto se para tiče, para biće !
-1905-
Šta je s juniorima od Veleža ispali u kupu prati li njih iko ima li neko da odskače, ima li netko ko bi mogao biti na razini Bašića ,Savića pa i Prskala malog u skorijoj budućnosti
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, mnon46, nastrojeni21, PeppermintSA, ShojaStojan i 46 gostiju.