BH klubovi u Evropi 24/25
Re: BH klubovi u Evropi 24/25
Ovo nisam ocekivao. Znam da je reprezentacija skroz losa, pa smo izgubili od Luksemburga, Armenije, Kipar, Finska i tako dalje.
A i bh klubovi su znali izgubit od Zeta, Kukesi, Hamrun, B36, Linfield, Torpedo, Milsami ali ovo da jedan klub koji je bio 3 na tabeli i dobro su igrali u wwin ligi + svako ih hvalio, da taj klub gubi od kluba iz ANDORE. Wow i onda kaze neko da su oni amateri. BiH i klubovi su pravi amateri. Ovo je po 100 put dokaz.
A i bh klubovi su znali izgubit od Zeta, Kukesi, Hamrun, B36, Linfield, Torpedo, Milsami ali ovo da jedan klub koji je bio 3 na tabeli i dobro su igrali u wwin ligi + svako ih hvalio, da taj klub gubi od kluba iz ANDORE. Wow i onda kaze neko da su oni amateri. BiH i klubovi su pravi amateri. Ovo je po 100 put dokaz.
Forum pun izgovora da bi opravdali neuspijeh, nerad i kriminal.
Kakav narod (forum) takva i drzava, sto se tice BiH nikad bolja recenica nije postojala.
Sve se desava po zasluzi i na kraju pravda pobijedi, sto upravo i vidimo kako je stanje u drzavi.
Kakav narod (forum) takva i drzava, sto se tice BiH nikad bolja recenica nije postojala.
Sve se desava po zasluzi i na kraju pravda pobijedi, sto upravo i vidimo kako je stanje u drzavi.
- Trebinjac94
- Kontakt:
Nikad nisam bio nešto kritičan ili ljut kad bi neki naš tim ispao od ekipa sa Farskih ostrva, Albanije, Gruzije, Luksemburga, Velsa, Malte i sl, jer sam kontao ipak je ovo fudbal nekad ćeš izbaciti ekipe iz Grčke, Holandije, Turske, Belgije iako nećeš biti favorit. Ali gubiti i ispadati od ekipa iz San Marina, Andore, Gibraltara je sramota nad sramotama
. Ustvari sramota je igrati nerješeno sa njihovim ekipama, ništa ne može saprati ovu bruku (možda i najveću nekog našeg predstavnika ikada) osim pet komada u drugom poluvremenu ili nek se nose u k.

Blue Train

Kako ono navijači Veleža kažu šizopitari, ah ko visoko leti, nisko pada. Samo nek se brišu postovi na vašoj temi, Čanadi je vrhunski coach, još bolji transfer rok ste odradili, samo nek je pozitivno, pa jel'?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Problem je upravo sudjenje domace. Malo koja ekipa pravi pritisak na sudije kao Velez, svaki faul na noz docekuju i gledaju ne daj boze penal, a u Evropi toga nema.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑18 jul 2024, 18:52Uđeš na njihov PDF, žale se na suđenje, žute kartone i golove iz ofsajda![]()
![]()
![]()
Ako ovako ostane sramota zesca.
-
- Kontakt:
Mali Velež.
Ko nas u Evropi predstavlja.
Ove bi moji dobili u hendikepu.
Ko nas u Evropi predstavlja.
Ove bi moji dobili u hendikepu.
-
- Kontakt:
Adri,Lopez i Feher danas radili do 15h pa na utakmicu a ovaj Rubio i Domi se zamijenili za smjenu zbog utakmice.Velež profesionalci sa platama po par hiljada
Bosno moja lijepa mila divna gizdava.haaaaaaa

-
- Kontakt:
Pravi kamenjarci su kod kuće.Hellas je napisao/la: ↑18 jul 2024, 18:58Problem je upravo sudjenje domace. Malo koja ekipa pravi pritisak na sudije kao Velez, svaki faul na noz docekuju i gledaju ne daj boze penal, a u Evropi toga nema.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑18 jul 2024, 18:52Uđeš na njihov PDF, žale se na suđenje, žute kartone i golove iz ofsajda![]()
![]()
![]()
2 puta bio u Vrapčićima.
Sve galamdžije krezube.
ovo je ubjedljivo najveća sportska sramota koja se desila od postanka države, a bilo ih je dosta. porazi od luxa su nista za ovo
Pa to su isti ljudi koju kazu da je Klaksvik amaterska ekipa, pa pogledaj samo Stadion ovaj u Andori, pa ti sve jasno bude. Takvi su najbolji u omalovazavanju drugih i kao eto oni su mala drzava i te nebuloze. Danas svako igra. Samo pogledaj ko je sve u 2 krugom lige prvaka. Nije to vise kao prije 15 godina.nastrojeni21 je napisao/la: ↑18 jul 2024, 18:56Ne znam kako neko moze za Inter reci da su amateri a Velez promjenio trenera na dan prozivke, politicar urgirao da bi doveo svog covjeka na mjesto sportskog direktora, za sportskog direktora postavili covjeka koji veze sa tim nema, klub dovodio igrace a trener jos nije bio dosao, putovali na ovo gostovanje 14 sati i stigli 20 sati pred utakmicu... sve stvari koje se desavaju amaterskim klubovima pa sad nek se zapitaju mnogi jel samo njihov fudbal amaterski ili je i nas.
Svaka cast RA na odlicnoj brojci.
Zadnja izmjena: Deen, dana/u 18 jul 2024, 19:03, ukupno mijenjano 1 put.
Forum pun izgovora da bi opravdali neuspijeh, nerad i kriminal.
E papcine podveleske ko vas pusti u Europu da nas brukate
Ovo je vjerovatno najveća sramota nekog bh predstavnika ikad.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Odlicno si ih opisao "galamdzije krezube"BratstvoGracanica je napisao/la: ↑18 jul 2024, 19:01Pravi kamenjarci su kod kuće.Hellas je napisao/la: ↑18 jul 2024, 18:58Problem je upravo sudjenje domace. Malo koja ekipa pravi pritisak na sudije kao Velez, svaki faul na noz docekuju i gledaju ne daj boze penal, a u Evropi toga nema.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑18 jul 2024, 18:52Uđeš na njihov PDF, žale se na suđenje, žute kartone i golove iz ofsajda![]()
![]()
![]()
2 puta bio u Vrapčićima.
Sve galamdžije krezube.

menstrual
Bas, bas sramota. Ogromna

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Pa nije još gotovo, lopta je okrugla. 

Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
Klasicno nase, taman napravis neku osnovu, krenes u pravom pravcu i onda sve unistis jednim potezom. Steta, a imali su potencijal ove sezone za velike stvari.
Srce, čast i ponos!
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Ne mogu ni da podjebavam. Tako mi je zao ovih normalnih navijaca Veleza koje botovi vec sedmicama uvjeravaju da je mlijeko crno. Haram vam bilo.
Zadnja izmjena: NisamIsmirMirvic, dana/u 18 jul 2024, 19:07, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Titula se najavljivala.
Hajde da vjerujemo da mogu okrenut ove amatere.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 18 jul 2024, 19:07, ukupno mijenjano 1 put.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Trenutno korisnika/ca: HariTz, jurisicduska, mosarajvosa83 i 18 gostiju.