Englezi razočarali večeras, očekivao sam neku reakciju nakon poraza od Islanda, a u principu su odigrali veoma slično. Zanimljivo je da su najbolju tekmu odigrali protiv nas kad su mahom igrale rezerve, a prvotimci u dva meča vrlo tanki.
Sad da li je u pitanju neka qurcobolja zbog Sautgejta (da ne kažem bojkot), pa malo protesta zbog izostavljanja Grealisha npr ne znam, ne mislim da to sebi vrhunski igrači mogu i smiju dopustiti. Sa druge strane, od ove generacije Engleza nismo navikli da nešto taktiziraju, mahom kad mogu gaziti gaze, ali možda je i tu došlo do neke promjene jer u principu tako se i dolazi do samog kraja, a kod njih je vazda bilo kontra.
Srbi solidni, borbeni ali djeluje mi da su se prepali pozitivnog rezultata jer Englezi su im se bukvalno nudili cijelo drugo poluvrijeme, faktički bunker ljudi igrali a Srbija nije napravila neki veći pritisak u kontinuitetu. Pohvalno za Srbe je to što su odlično branili engleska krila i Kanea u igri 1 na 1, ili je faul ili se uzme čista lopta.
Što se tiče ostalih utakmica, očekivani rezultati (doduše nisam očekivao da će Hrvati zijaniti tri razlike), pobjede favorita što nam vrlo moguće garantuje fantastičnu nokaut fazu sa najjačim mogućim repkama.
Sutra očekujem rutinske pobjede Ukrajinaca i Belgijanaca i mislim da bi Francuzi mogli strpati 3-4 gola Austrijancima koji igraju veoma lijep fudbal ali ako budu onako otvoreni kao inače bojim se da se neće dobro provesti.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"