Moderator/ica: GracanicaAA
I oni misle sto vjerovatno svako normalan misli. Samo nece da se bave kretenom poput tebe, eto to je razlikaantisisoja1919 je napisao/la: ↑19 okt 2025, 19:44Ima li iko iz Zenice osim @prisonbreak i @phillies da napise sta normalno i ozbiljno, a ne da pisu stvari na nivou mladih srednjoskolaca
Vole fukarestine da ih vrijedjamo, mazohiste su to. To ih lozi. Nema ih 10 u kopu. Vise djece s casa pobjegne nego sto njih u kop dodjeVenom je napisao/la: ↑19 okt 2025, 20:11I oni misle sto vjerovatno svako normalan misli. Samo nece da se bave kretenom poput tebe, eto to je razlikaantisisoja1919 je napisao/la: ↑19 okt 2025, 19:44Ima li iko iz Zenice osim @prisonbreak i @phillies da napise sta normalno i ozbiljno, a ne da pisu stvari na nivou mladih srednjoskolaca
De prvo jos koji put procitaj sta sam napisao, pa onda odgovori.Venom je napisao/la: ↑19 okt 2025, 20:11I oni misle sto vjerovatno svako normalan misli. Samo nece da se bave kretenom poput tebe, eto to je razlikaantisisoja1919 je napisao/la: ↑19 okt 2025, 19:44Ima li iko iz Zenice osim @prisonbreak i @phillies da napise sta normalno i ozbiljno, a ne da pisu stvari na nivou mladih srednjoskolaca
Nemam potrebe da citam idiotizme dva puta i ovo je previse.antisisoja1919 je napisao/la: ↑19 okt 2025, 20:24De prvo jos koji put procitaj sta sam napisao, pa onda odgovori.Venom je napisao/la: ↑19 okt 2025, 20:11I oni misle sto vjerovatno svako normalan misli. Samo nece da se bave kretenom poput tebe, eto to je razlikaantisisoja1919 je napisao/la: ↑19 okt 2025, 19:44Ima li iko iz Zenice osim @prisonbreak i @phillies da napise sta normalno i ozbiljno, a ne da pisu stvari na nivou mladih srednjoskolaca
A bas mi je zanimljivo kad me likovi poput tebe, koji nemaju dvije cijele u glavi, prozivaju
Venom je napisao/la: ↑19 okt 2025, 20:30Nemam potrebe da citam idiotizme dva puta i ovo je previse.antisisoja1919 je napisao/la: ↑19 okt 2025, 20:24De prvo jos koji put procitaj sta sam napisao, pa onda odgovori.
A bas mi je zanimljivo kad me likovi poput tebe, koji nemaju dvije cijele u glavi, prozivaju
A nista drugo ti nije ni ostalo kad si navijac kluba koji je marginalan i u vlastitom gradu, sacuvaj malo dostojanstva i poklopi se, kad vec pameti nemas.
Bjezite mazohisti eto ide seoska varalica, nosi eksere da zakuca tabutantisisoja1919 je napisao/la: ↑19 okt 2025, 20:37Venom je napisao/la: ↑19 okt 2025, 20:30Nemam potrebe da citam idiotizme dva puta i ovo je previse.antisisoja1919 je napisao/la: ↑19 okt 2025, 20:24
De prvo jos koji put procitaj sta sam napisao, pa onda odgovori.
A nista drugo ti nije ni ostalo kad si navijac kluba koji je marginalan i u vlastitom gradu, sacuvaj malo dostojanstva i poklopi se, kad vec pameti nemas.![]()
Evo bas sam se nasikirao poslije ovog sto si napisao.
Relevantni cernobilac.
Kad iz opanaka udju u cipele, pa misle da svima mogu prosipat pamet.
Barem je tebi nije tesko prosipat, jer si deficitaran sto se pameti ticeantisisoja1919 je napisao/la: ↑19 okt 2025, 20:37Venom je napisao/la: ↑19 okt 2025, 20:30Nemam potrebe da citam idiotizme dva puta i ovo je previse.antisisoja1919 je napisao/la: ↑19 okt 2025, 20:24
De prvo jos koji put procitaj sta sam napisao, pa onda odgovori.
A nista drugo ti nije ni ostalo kad si navijac kluba koji je marginalan i u vlastitom gradu, sacuvaj malo dostojanstva i poklopi se, kad vec pameti nemas.![]()
Relevantni cernobilac.
Sad me je ovo stvarno povrijedilo, jer mi je to rekao ni manje ni vise lik iz Zenice.Venom je napisao/la: ↑19 okt 2025, 20:41Barem je tebi nije tesko prosipat, jer si deficitaran sto se pameti ticeantisisoja1919 je napisao/la: ↑19 okt 2025, 20:37![]()
Relevantni cernobilac.
Samo nas tako provociraj pa da te se moze ponizavat kako spada, plus nesto si se puno upalio za tako muckog provokatoraantisisoja1919 je napisao/la: ↑19 okt 2025, 20:44Sad me je ovo stvarno povrijedilo, jer mi je to rekao ni manje ni vise lik iz Zenice.Venom je napisao/la: ↑19 okt 2025, 20:41Barem je tebi nije tesko prosipat, jer si deficitaran sto se pameti ticeantisisoja1919 je napisao/la: ↑19 okt 2025, 20:37
![]()
Relevantni cernobilac.
Pa bolan u drzavi ste uopsteno poznati kao najveci sabani i ti meni nasao prosipat pamet![]()
Al godi mi ovo sto sam ja ko pojedinac uspio isprovocirati vas 4-5 i bas se lozite fino.
Samo ti nastavi, ako smatras da je ovaj tvoj nivo konverzacije ponizavanje. Da se imam cemu smijat.Venom je napisao/la: ↑19 okt 2025, 20:52Samo nas tako provociraj pa da te se moze ponizavat kako spada, plus nesto si se puno upalio za tako muckog provokatoraantisisoja1919 je napisao/la: ↑19 okt 2025, 20:44Sad me je ovo stvarno povrijedilo, jer mi je to rekao ni manje ni vise lik iz Zenice.
Pa bolan u drzavi ste uopsteno poznati kao najveci sabani i ti meni nasao prosipat pamet![]()
Al godi mi ovo sto sam ja ko pojedinac uspio isprovocirati vas 4-5 i bas se lozite fino.