Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Mirza Teletović
Rano je jos govoriti jeli se zajebao izborom kluba.
predsezona je jos.
vjerujem da ce se Mirza dizati iz sedmice u sedmicu.
predsezona je jos.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- majestic24
- Kontakt:
Sve zavisi od igraca. Ako mu trener da priliku i da mu vjeruje,on ce je iskoristiti. Mda je lako moguce da nakon jedna lose utakmice zavrsi na klupi i da ga Bog vise nedigne sa nje
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
nigdje veze. koliko prosječno utakmica odigra lopez, a koliko bogut? može i lopez odigrat 10 utakmica sa nevjerovatnim prosjecima i onda se povrijedit, pa ajmo pričat kako je prejak, iako nije odigrao 34252434 utakmica. da bi dokazao da je bogut bolji, mora da ima konstantu u igri, a i u prosjecima. nećemo više o tome, lopez nije u top 5, izjava je bila pretjerana, ali nije ni bogut vala. isto tako, lopez je bolji od tog "solidan".Monolog je napisao/la: Aha. Znači, Lopezu ćemo zažmiriti na povrede i "nedostatak morala", a Bogutu nećemo.Činjenica je da je Lopez solidan, ali solidan centar. Nije u top 5 ni na Istoku, tako da...
što se tiče teletovića, nisam imao priliku da gledam utakmicu sinoć, ali ono što sam vidio, pročitao i čuo - nisam zadovoljan.
- TheVerminator
- Kontakt:
@floyd, druze nisam mislio na mirzu nego na tim.
Victoria Concordia Crescit
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Tesko. I tamo bi bio treci krlni centar u rotaciji, najmanje. Scola je neupitno bolji od Mirze, a u Markieffu vide jednog od vođa tima u budućnosti. Još je tu i Frye koji bi ga eventualnim povratkom jos jace zakovao za klupu.BIHfan je napisao/la:Pa hoce Mirza odmah napad na titulu, hoce u contender ekipu. Po meni je uradio glup potez, ali eto nisam htjeo nista govorit jer bi me napadali ovdje da sam rekao da ce tesko se izboriti za minutazu u Netsima. Najbolje da je otisao u Sunse koji su ga isto trazili, tamo bi dobio najvise prostora za igru.
Cak ce i Beasley vjerovatno provesti dosta minuta na cetvorci.
Bit ce Mirza dobar u Brooklynu. Dajte mu malo vremena. A dobit ce i minuta sa obzirom da je u napadu drugi najsposobniji visoki na rosteru. A Blatche je idiot i rak za tim. Tesko da taj moze biti koristan u pobjednickoj ekipi.
Dajte ljudi sta vam je sezona je jako duga ogroman broj utakmica se igra i sigurno ce Mirza imati svoju minutazu a posebno jer je najbolji suter od svih ovih kojima je rezerva tako da polako Mirza ce sigurno pokazati sta zna

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Donnie Darko
- Kontakt:
Zdrav Bogut je ne tako davno bio drugi centar lige. Sve do onog stravicnog loma ruke protiv Sunsa. Bogut i Lopez, zdravi naravno, se uopste ne mogu ni poredit. Bogut je defanzivno jedan od najboljih centara, vjerovatno drugi odmah iza Dwighta, i dokazao je da je kao glavni i najbolji igrac sposoban odvesti osrednji tim u playoff. Dok je Lopez ofanzivno vrlosposoban igrac ali je do sada pokazao da je kao najbolji igrac sposoban biti crna rupa u odbrani i napucavati statistiku u losem timu. Bas me zanima kako ce se ponasati ove godine u playoff ekipi.azTer je napisao/la:nigdje veze. koliko prosječno utakmica odigra lopez, a koliko bogut? može i lopez odigrat 10 utakmica sa nevjerovatnim prosjecima i onda se povrijedit, pa ajmo pričat kako je prejak, iako nije odigrao 34252434 utakmica. da bi dokazao da je bogut bolji, mora da ima konstantu u igri, a i u prosjecima. nećemo više o tome, lopez nije u top 5, izjava je bila pretjerana, ali nije ni bogut vala. isto tako, lopez je bolji od tog "solidan".Monolog je napisao/la: Aha. Znači, Lopezu ćemo zažmiriti na povrede i "nedostatak morala", a Bogutu nećemo.Činjenica je da je Lopez solidan, ali solidan centar. Nije u top 5 ni na Istoku, tako da...
što se tiče teletovića, nisam imao priliku da gledam utakmicu sinoć, ali ono što sam vidio, pročitao i čuo - nisam zadovoljan.
slažem se. ali mi pričamo o trenutnoj situaciji, o ne tako zdravom bogutu.
Upravu si, zaboravio sam da je Scola u Sunsima sad. Ne znam stvarno koji bi mu tim najvise odgovarao i gdje bi najvise igrao jer je sad era u NBA gdje ima PG-ova i PF-ova na izvoz. Cavsi bi bili najbolji izbor (Thompson i Samuels konkurencija) ali isto se slazem sa tobom da ce vremenom biti bolji ali ne onoliko koliko moze biti da dobija vise minutaze.Donnie Darko je napisao/la:Tesko. I tamo bi bio treci krlni centar u rotaciji, najmanje. Scola je neupitno bolji od Mirze, a u Markieffu vide jednog od vođa tima u budućnosti. Još je tu i Frye koji bi ga eventualnim povratkom jos jace zakovao za klupu.BIHfan je napisao/la:Pa hoce Mirza odmah napad na titulu, hoce u contender ekipu. Po meni je uradio glup potez, ali eto nisam htjeo nista govorit jer bi me napadali ovdje da sam rekao da ce tesko se izboriti za minutazu u Netsima. Najbolje da je otisao u Sunse koji su ga isto trazili, tamo bi dobio najvise prostora za igru.
Bit ce Mirza dobar u Brooklynu. Dajte mu malo vremena. A dobit ce i minuta sa obzirom da je u napadu drugi najsposobniji visoki na rosteru. A Blatche je idiot i rak za tim. Tesko da taj moze biti koristan u pobjednickoj ekipi.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
KAD JE SLEDECA UTAKMICA NETSA?????
Raul_64 je napisao/la:Rano je jos govoriti jeli se zajebao izborom kluba.
predsezona je jos.
Nazalost za Mirzu NBA je jedan drugi svjet. Pri tome ne mislim na to da on nema kvalitetu za NBA nego nacin funkcioniranja
To je jedna sasvim druga politika od trenera u vodjenju utakmica od europske kosarke. NBA treneri gotovo uvjek pred sezonu odrede minutaze i uloge igraca i vrlo rjetko se desi da nektko iskoci iz sistema. To zna svatko ko prati malo duze NBA. U NBA treneri tokom sezone ili utakmice gotovo nikad nemaju nekakvu adaptaciju u igri ovisno o ucinku. Ako je odredio da igrac "A" izlazi u 13 minuti i mjenja ga igrac "B" do 20 minute tako ce biti u 95% slucaja do kraja sezone
Posebno postoji politika prema rookie-ima. Svi treneri "testiraju" novake koliko su jaki u glavi. Jednu utakmicu mu daju 25 minuta, a drugu ga odma ostave namjerno na klupi cjelu utakmicu. Samo rjetki tipa Lebron ili ovaj sto je draftiran prvi Davis su postedjeni takvog pristupa
Tokom sezone dobit ce tu i tamo koju sansu Mirza, mozda ju i iskoristi, ali nemojte se iznenaditi ako jednu vecer zabije 15-20 i sljedecu utakmicu dobije 5minuta
Mislio sam na to da ce se dizati individualno (fizicki i psihicki).
njemu vjerovatno jest odredjena neka uloga pred pocetak sezone
ne mora znaciti da nece razbiti taj sablon
ima dosta slicnih primjera , tipa Steve Novak(slican kao Mirza , četvorka koja širi teren) koga je krenulo u odredjenom periodu prosle godine i dobio je prednost u rotaciji ( koju je zadrzao do kraja sezone).
dobivat ce neku vrstu ruki tretmana na pocetku sigurno , na njemu je da se izbori za dodatne minute.
njemu vjerovatno jest odredjena neka uloga pred pocetak sezone
ne mora znaciti da nece razbiti taj sablon
ima dosta slicnih primjera , tipa Steve Novak(slican kao Mirza , četvorka koja širi teren) koga je krenulo u odredjenom periodu prosle godine i dobio je prednost u rotaciji ( koju je zadrzao do kraja sezone).
dobivat ce neku vrstu ruki tretmana na pocetku sigurno , na njemu je da se izbori za dodatne minute.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
da oće mirza imat učinak i minutažu ko novak, ja bih bio prezadovoljan. iako, može on ponudit puno više nego novak...
To je to sto i mene nervira, sablonske izmjenekonobar23 je napisao/la:Raul_64 je napisao/la:Rano je jos govoriti jeli se zajebao izborom kluba.
predsezona je jos.
Nazalost za Mirzu NBA je jedan drugi svjet. Pri tome ne mislim na to da on nema kvalitetu za NBA nego nacin funkcioniranja
To je jedna sasvim druga politika od trenera u vodjenju utakmica od europske kosarke. NBA treneri gotovo uvjek pred sezonu odrede minutaze i uloge igraca i vrlo rjetko se desi da nektko iskoci iz sistema. To zna svatko ko prati malo duze NBA. U NBA treneri tokom sezone ili utakmice gotovo nikad nemaju nekakvu adaptaciju u igri ovisno o ucinku. Ako je odredio da igrac "A" izlazi u 13 minuti i mjenja ga igrac "B" do 20 minute tako ce biti u 95% slucaja do kraja sezone
Posebno postoji politika prema rookie-ima. Svi treneri "testiraju" novake koliko su jaki u glavi. Jednu utakmicu mu daju 25 minuta, a drugu ga odma ostave namjerno na klupi cjelu utakmicu. Samo rjetki tipa Lebron ili ovaj sto je draftiran prvi Davis su postedjeni takvog pristupa
Tokom sezone dobit ce tu i tamo koju sansu Mirza, mozda ju i iskoristi, ali nemojte se iznenaditi ako jednu vecer zabije 15-20 i sljedecu utakmicu dobije 5minuta
- storm_raider
- Kontakt:
Kao sto sam napisao prije mjesec dana: 5/6 poena po susretu u prvoj sezoni i ja sam zadovoljan. Sigurno je da ce da zatrpa ove sezone koji tim, mozda bude isao i preko 20 poena, ali to je to. Sljedece sezone ako bude nastavio da radi, sacuvao se od povreda i ne bude padao psihicki dobice 10+ minuta u prosjeku. Kakogod, bice par puta sigurno junak utakmice i ove sezone. Samo sutaj Mirza... 
Sport je lijek za tijelo i duh.
- adriano_leite
- Kontakt:
Ima tu i Luer koji je prema rijecima Scotta dosta underrated. Cavsi su bili zainteresovani za Mirzu, a nikako ne mogu skontati zasto nije doslo do angazovanja Mirze. Mirza je rekao da mu je cilj igrati u NBA, igrati sto vise, pa onda ode u Netse. Da je otisao u Cavse, sigurno bi imao nekih 25 minuta po susretu. Pogotovo jer je otisao Jamison, a oni su slican tip igraca, losa odbrana, dobar sut.BIHfan je napisao/la:Upravu si, zaboravio sam da je Scola u Sunsima sad. Ne znam stvarno koji bi mu tim najvise odgovarao i gdje bi najvise igrao jer je sad era u NBA gdje ima PG-ova i PF-ova na izvoz. Cavsi bi bili najbolji izbor (Thompson i Samuels konkurencija) ali isto se slazem sa tobom da ce vremenom biti bolji ali ne onoliko koliko moze biti da dobija vise minutaze.Donnie Darko je napisao/la:Tesko. I tamo bi bio treci krlni centar u rotaciji, najmanje. Scola je neupitno bolji od Mirze, a u Markieffu vide jednog od vođa tima u budućnosti. Još je tu i Frye koji bi ga eventualnim povratkom jos jace zakovao za klupu.BIHfan je napisao/la:Pa hoce Mirza odmah napad na titulu, hoce u contender ekipu. Po meni je uradio glup potez, ali eto nisam htjeo nista govorit jer bi me napadali ovdje da sam rekao da ce tesko se izboriti za minutazu u Netsima. Najbolje da je otisao u Sunse koji su ga isto trazili, tamo bi dobio najvise prostora za igru.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Haj nek neko baci kakav link do pola 2 
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
-
4stringsonly
- Kontakt:
http://www.thefirstrow.eu/watch/148539/ ... nicks.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Poznati sicilijanski odvjetnik tvrdi da je to sve samo plod policijske mašte.
4stringsonly je napisao/la:http://www.thefirstrow.eu/watch/148539/ ... nicks.html
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
http://tutele.in/channel/mj0510121" onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.