BANovici je napisao/la:o dje si Betmen, usta ti ga metnem..Frutek je napisao/la:Đeste ckapi evo betmena![]()
![]()
![]()
![]()
Najsmjesniji postovi na forumu!
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Najsmjesniji postovi na forumu!
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
adis.p je napisao/la:BANovici je napisao/la:o dje si Betmen, usta ti ga metnem..Frutek je napisao/la:Đeste ckapi evo betmena![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
htio sam i ja ovako da napisem al reko necu zao mi
Thomas Müller - Fußballgott
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Moj današnji post na temi Kladionica
:

volimliverpool je napisao/la:Eto odmoriću.Neću se kladiti do subote.Neću,majke mi.
Nego rade li kladionice sutra?
You'll never walk alone.
- fahrenheit
- Kontakt:
volimliverpool je napisao/la:Moj današnji post na temi Kladionica:
volimliverpool je napisao/la:Eto odmoriću.Neću se kladiti do subote.Neću,majke mi.
Nego rade li kladionice sutra?
ne valja ti to nikako
"Like a krme in Teheran."
- Megamon
- Kontakt:
Paja is back-Paja je napisao/la:To je istina isto koliko i tvoj potpis, najsportskiji gradovijes kad bi se vadjenje zuba i jahanje magaraca racunalo kao sport
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
nije post, al........

cuj "banuje".....

cuj "banuje".....
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Paja is gigant.Megamon je napisao/la:Paja is back-Paja je napisao/la:To je istina isto koliko i tvoj potpis, najsportskiji gradovijes kad bi se vadjenje zuba i jahanje magaraca racunalo kao sport
Megamon je napisao/la:A ti si basna,jer u basnama zivotinje dobijaju ljudske osobineRE-SU je napisao/la:-Paja je napisao/la:Vidi jedan bio dio ekipe sto osvoji titulu i oni odma najboljiovi kataloncici su komedija
A ti si tragedija![]()
![]()
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Misli na KENNYA DALGLISHA.haxonja je napisao/la: King je mali trener i to stoji...
''Why do you think your moves are so grand and noble and I'm always the idiot piece of shit!''
MaGiCa je napisao/la:Momak, jel ti neko drma kavez?Silvio B je napisao/la: ti si stvarno pametan ,mslim ne daj boze pa sta je sa tobom kakvi su ovo prijedlozi ,isto ka da su ostali klubovi majmuni pa niko ne zna koji mu igrac koliko vrijedi .cuj daju nesto za astoria ne vise od 5 heheheheheh nek daju nesto za cavania + amaurija ,kintu storarija sisoka heeh ma daj smiri dozivljaj mariano .
Call the coroner!
Stvarno smijesno, cuj Kenny Dalglish mali trener. Covjek visok 1.80polga je napisao/la:Misli na KENNYA DALGLISHA.haxonja je napisao/la: King je mali trener i to stoji...
![]()
- -Barcelona-
- Kontakt:
evo posto mislim da se momak salio u vezi ovoga,pa da ovaj post stavimo na pravo mjestobavarian_bk je napisao/la:Messi kurcina od igraca brateNe gledam cesto tekme Barce ali sam danas imao priliku gledati snimak utakmice protiv Mallorce ... Pa koliko taj momak ima pameti to nije normalno
Kod onog prvog gola mu se lopta odbi na glavu a zelio je primiti , onda dribla dribla i odbi mu se lopta pred njega
![]()
Nebi se cudio da on padne u formi iduce sezone , samo ako ga sreca napustiIma on i znanja brate ali ne toliko ...
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
Llorente duplo bolji od Zlatan Ibrahimovica
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Hajd' iskreno reci jesi li se nasmijao na ovo ili si istomišljenik @haxonje?drH je napisao/la:Stvarno smijesno, cuj Kenny Dalglish mali trener. Covjek visok 1.80polga je napisao/la:Misli na KENNYA DALGLISHA.haxonja je napisao/la: King je mali trener i to stoji...
![]()
![]()
![]()
You'll never walk alone.
Kako cu biti istomisljenik kad je covjek srednjeg rasta!volimliverpool je napisao/la:
Hajd' iskreno reci jesi li se nasmijao na ovo ili si istomišljenik @haxonje?
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Andres je napisao/la: a svi znamo kako su ih pobjedili ponisten nepostojeci go
Rođen s tobom da budem
alfarouqaminu je napisao/la:Ti
Ja ili ti?
alfa u elemenutDino_TM je napisao/la:Ja![]()
Rizo ili hodza ?
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
[/quote]MaGiCa je napisao/la:Momak, jel ti neko drma kavez?Silvio B je napisao/la: ti si stvarno pametan ,mslim ne daj boze pa sta je sa tobom kakvi su ovo prijedlozi ,isto ka da su ostali klubovi majmuni pa niko ne zna koji mu igrac koliko vrijedi .cuj daju nesto za astoria ne vise od 5 heheheheheh nek daju nesto za cavania + amaurija ,kintu storarija sisoka heeh ma daj smiri dozivljaj mariano .
HAHAHAHAHA
Dok nedodju nove kvalitetne provale ja vas nastavljam podsjecati na stare klasike

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.