OFK Gradina Srebrenik

Moderator/ica: GracanicaAA

Colorado

Re: OFK Gradina Srebrenik

Post Postao/la Colorado » 19 sep 2012, 01:10

GaziHusrevbeg je napisao/la:Dakle, udbaški klub je pobjedio Gradinu sa visokih 1:0 i to na domaćem terenu i Gradina treba da istupi iz lige. :o

Kakve li su onda zahtjeve trebali imati navijači Goška kada je njihova ekipa pobjedila udbaški klub na lavoru prošle sezone!? Možda da se gubitnik iz tog meča ugasi... :?

Čudan način razmišljanja, stvarno čudan.
komplexašu fulio si temu , nije tema fk seljeznicar nego fk gradina . aj voz ;)

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 19 sep 2012, 01:21

Ni u kakvom kontekstu nisam spomenuo najveći bosanskohercegovački klub, a on mene tjera sa teme. :shock:

Hajd dobro. Nek' ti bude. :D

Aj tramvaj! :lol:
Željezničar ale!

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

PirloSTB
Kontakt:

Post Postao/la PirloSTB » 19 sep 2012, 08:32

Čuj istupite iz lige :D

Polako ba, eto istupili smo iz kupa, doći će i liga kad tad na red, a čovjeka Bože dragi....nemože to tako preko reda :lol:

role
Kontakt:

Post Postao/la role » 19 sep 2012, 08:45

sreca nasa pa se pojavi bh telekom da plati kozizaciju i sudjenje, nebi se ni takmicili al ruku na srce nije nam mjesto tu........... ;)

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 19 sep 2012, 12:36

Evo idemo odma istupiti iz lige, samo za vas ... ajmo šaljite zahtjev i savezu te na pismeno dopis u klub OFK Gradine..
Colorado je napisao/la:
GaziHusrevbeg je napisao/la:Dakle, udbaški klub je pobjedio Gradinu sa visokih 1:0 i to na domaćem terenu i Gradina treba da istupi iz lige. :o

Kakve li su onda zahtjeve trebali imati navijači Goška kada je njihova ekipa pobjedila udbaški klub na lavoru prošle sezone!? Možda da se gubitnik iz tog meča ugasi... :?

Čudan način razmišljanja, stvarno čudan.
komplexašu fulio si temu , nije tema fk seljeznicar nego fk gradina . aj voz ;)
a da nisi ti fulio temu,a ne on.. dobro ti lik kaze.. ajde idite na kosevo probajte uzeti titulu vec jednom , a nas pustite snaci cemo se ne brinite.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 19 sep 2012, 13:25

Ja vam glupih rasprava.. :roll: :roll:
utakmica odron teski..Gradina nije nista ni pokusavali ..reda radi su dosli.mislim da nisu ni zeljeli prolaz..
da vam ga mi nismo uspjeli zabiti imam osjecaj da bi to vasi igraci sami uradili..valjda zele da se okrenu borbi za opstanak ,a u Kupu prosao jednu il 3 isto ti je..samo se vise umoris ,a tesko da bi ga Gradina mogla osvojiti.. ;)
ugl sretno vam u daljem nastavku lige i sve najbolje...
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 19 sep 2012, 13:34

mma_hz je napisao/la:Ja vam glupih rasprava.. :roll: :roll:
utakmica odron teski..Gradina nije nista ni pokusavali ..reda radi su dosli.mislim da nisu ni zeljeli prolaz..
da vam ga mi nismo uspjeli zabiti imam osjecaj da bi to vasi igraci sami uradili..valjda zele da se okrenu borbi za opstanak ,a u Kupu prosao jednu il 3 isto ti je..samo se vise umoris ,a tesko da bi ga Gradina mogla osvojiti.. ;)
ugl sretno vam u daljem nastavku lige i sve najbolje...
Slazem se sve.. nama je bitno bilo da ne dozivimo potop i da budemo spremni fizicki za Travnika u subotu
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

zuka_TM
Kontakt:

Post Postao/la zuka_TM » 20 sep 2012, 08:54

Bod iz Travnika bi se mogao donijeti,tesko al mislim da moze :) Novakovic nesto poceo da pravi probleme,rekao ako nece igrati u prvoj da ide kuci,misli ako je dosao kao pojacanje da uvijek mora igrati :lol:

PirloSTB
Kontakt:

Post Postao/la PirloSTB » 20 sep 2012, 09:28

zuka_TM je napisao/la:Bod iz Travnika bi se mogao donijeti,tesko al mislim da moze :) Novakovic nesto poceo da pravi probleme,rekao ako nece igrati u prvoj da ide kuci,misli ako je dosao kao pojacanje da uvijek mora igrati :lol:
Ko je taj i odakle je došao?
Ne mogu više upratiti, kad nam je protok igrača kroz klub kao putnika kroz frankfurtski aerodrom

zuka_TM
Kontakt:

Post Postao/la zuka_TM » 20 sep 2012, 09:46

http://www.transfermarkt.de/de/nenad-no ... 91593.html" onclick="window.open(this.href);return false; taj odigrao je samo jednu utakmicu u Trebinju do sad.

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 20 sep 2012, 13:42

Opet ste ostali bez trenera, kod vas situacija nikako da se smiri. Trebate dovest jakog trenera da to posloži i da vrati samopouzdanje ekipi.
Dragon Town

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 20 sep 2012, 13:52

zmaj_Bosne je napisao/la:Opet ste ostali bez trenera, kod vas situacija nikako da se smiri. Trebate dovest jakog trenera da to posloži i da vrati samopouzdanje ekipi.
baš je kad bila smirena situacija ? :mrgreen:

Igrači u utorak na Koševo išli sa kombijem i autima, toliko o tome.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Mancini
Kontakt:

Gradina Srebrenik

Post Postao/la Mancini » 20 sep 2012, 14:31

Ja trenerskih stručnjaka!Dođu dvije tekme ako se ne varam i razgule.Trebalo bi ga još i tužiti.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

irh
Kontakt:

Post Postao/la irh » 20 sep 2012, 14:32

Benjo_AFC86 je napisao/la:
zmaj_Bosne je napisao/la:Opet ste ostali bez trenera, kod vas situacija nikako da se smiri. Trebate dovest jakog trenera da to posloži i da vrati samopouzdanje ekipi.
baš je kad bila smirena situacija ? :mrgreen:

Igrači u utorak na Koševo išli sa kombijem i autima, toliko o tome.
Kažem vam. Nije ova igra za vas. Čuj autima :lol: :lol: :lol:

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 20 sep 2012, 15:17

Ja mislim da će Ibraković bit novi trener Gradine..Najbolje igračke dane je imao u Gradini..dok je nosio dres našeg kluba bio je najbolji strijelac PL..ako dodje nadat se da će u našem klubu ostvariti i najbolje trenerske dane.. :D
OFK Gradina Srebrenik

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 20 sep 2012, 15:32

Saznajemo: Abdulah Ibraković najozbiljniji kandidat za preuzimanje Gradine

U ovom trenutku, prvi favorit za coacha Gradine je Abdulah Ibraković...

Premierligaš iz Srebrenika, Gradina, iznenada je ostala bez trenera, obzirom da je Denis Sadiković podnio ostavku na tu funkciju zbog ponude od strane Slobode iz Tuzle.

Večeras će zasjedati Upravni odbor Srebreničana, nakon kojeg bi trebalo biti javnosti poznato ime novog stratega Gradine.

Prema saznanjima do kojih je došao Sportin.ba, najozbiljniji kandidat za preuzimanje Gradine u ovom trenutku je Abdulah Ibraković, koji je zanimljivo sporazumno raskinuo ugovor sa Slobodom iz Tuzle zbog slabih rezultata.

Nije isključena mogućnost da Gradina ne dobije novog trenera večeras. U tom slučaju bi u Travniku Srebreničane predvodio dosadašnji pomoćnik Nedžad Bajrović.

Gradina je trenutno na posljednjoj, 16. poziciji u BH Telecom Premier ligi sa tek tri boda na kontu nakon šest odigranih kola. Isti broj bodova ima i Radnik iz Bijeljine, a zanimljivo, niti jedna ekipa još uvijek nije ostvarila trijumf u elitnom rangu bh. fudbala.

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 20 sep 2012, 15:44

Bosanski zmaj je napisao/la:Saznajemo: Abdulah Ibraković najozbiljniji kandidat za preuzimanje Gradine

U ovom trenutku, prvi favorit za coacha Gradine je Abdulah Ibraković...

Premierligaš iz Srebrenika, Gradina, iznenada je ostala bez trenera, obzirom da je Denis Sadiković podnio ostavku na tu funkciju zbog ponude od strane Slobode iz Tuzle.

Večeras će zasjedati Upravni odbor Srebreničana, nakon kojeg bi trebalo biti javnosti poznato ime novog stratega Gradine.

Prema saznanjima do kojih je došao ****, najozbiljniji kandidat za preuzimanje Gradine u ovom trenutku je Abdulah Ibraković, koji je zanimljivo sporazumno raskinuo ugovor sa Slobodom iz Tuzle zbog slabih rezultata.

Nije isključena mogućnost da Gradina ne dobije novog trenera večeras. U tom slučaju bi u Travniku Srebreničane predvodio dosadašnji pomoćnik Nedžad Bajrović.

Gradina je trenutno na posljednjoj, 16. poziciji u BH Telecom Premier ligi sa tek tri boda na kontu nakon šest odigranih kola. Isti broj bodova ima i Radnik iz Bijeljine, a zanimljivo, niti jedna ekipa još uvijek nije ostvarila trijumf u elitnom rangu bh. fudbala.
Ko je malo mućno glavom skontao je da će se to desit.. :lol: Javna tajna je da se Ado i Ibrak "gute".. :lol: Gdje god je ovaj bio trener forsirao je Adine igrače..
Sve ovo što se dešava nije slučajno..Znao sam na početku sezone bih Ibraković u toku sezone mogao doć da vodi klub.. :)
OFK Gradina Srebrenik

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 20 sep 2012, 17:27

Eto nista od Ibrakovica, novi trener Gradine je BORIS GAVRAN.Ima iskustva u vodjenju ekipa koje su bile pri dnu tabele (Rudar Prijedor, GOSK) i bio je jako uspjesan.Mislim da je dobro rjesenje za Gradinu.

Luka
Kontakt:

Post Postao/la Luka » 20 sep 2012, 17:37

Bosanski zmaj je napisao/la:Eto nista od Ibrakovica, novi trener Gradine je BORIS GAVRAN.Ima iskustva u vodjenju ekipa koje su bile pri dnu tabele (Rudar Prijedor, GOSK) i bio je jako uspjesan.Mislim da je dobro rjesenje za Gradinu.
Nista jos nije sigurno ko je novi trener,mada ko god bude dosao na klupu nece se dugo zadrzat,ove kauboje od igraca slabo ko moze obutdat a pogotovo nece izdrzat pritisak od stane onih koji drze gradinu..Nije mi jasno Novakovic je doveden i djeluje onako kao dobar igrac,a zukic igra tu..zukic je nas ukopo u trebinju a sada i uorasju protiv sirokog..koji je **** sa tim mikeliniom ocel on poceti grat..
MOdric..MOdric..MOdric..

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 20 sep 2012, 18:48

Luka je napisao/la: Nije mi jasno Novakovic je doveden i djeluje onako kao dobar igrac,a zukic igra tu..zukic je nas ukopo u trebinju a sada i uorasju protiv sirokog..koji je **** sa tim mikeliniom ocel on poceti grat..
Druže kao što na fb grupi lijepo napisa neko:

Neka, nek Novaković ide, a Zukić iz njegove škole nek igra jer babo daje pare za njega. Evo ovo je čestio radio taj Sadiković, što su mi pričali još neki igrači Slobodine škole.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.