Brutalno je bitno da veze nemas, moj Antone. Kakve veze ima nacionalnost sa timeanton 1983 je napisao/la: Kad su skupi ko kuga!!!
A i nije da bi nekog od njih posebno htio. Kao igrač Lavezzi bi nam sjeo ko budali šamar. No kad se sjetim da je Arsgentinac i da treba dati dvajst, trist milja za igrača koji bu bio na klupi ili koji bu se rotiro sa nekim od sadašnjih prvotimaca, nije mi to baš...ak buš komentiro, nemoj zaboraviti komentirat ovaj dio o njegovoj nacionalnosti jer to je BRUTALNO BITNO!
SSC Napoli
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: SSC Napoli
- anton 1983
- Kontakt:
Joj kad si Bayern i kad imaš Argentinca koji nije bio u Njemačkoj onda ti to ima veze...Znao bi o ćem pričam da navijaš za Bayern. Ko zna i što je njemu Sosa o Bayernu nasro...Kombinacija - Argentinac - 20-30 milja, velika plaća, nije standardan ti more veliku pizdariju napravitiMaGiCa je napisao/la:
Brutalno je bitno da veze nemas, moj Antone. Kakve veze ima nacionalnost sa timeIli si igracina ili nisi. Lavezzi nije Messi, ali nije ni Tevez. On ne upropastava svlacionicu. A i cvrsci je od Robbenjavog dutch-glass krilca.
Gle ovak, ja ne vjerujem u sustav (kao Bayernovac), da klub smije igrača koji je za prvi tim, poput Lavezzia, držati na klupi, jer onda dobiješ slučaj Toni ili Klose. ti igrači moraju imati ritam d abi od njih imao koristi, aja vjerujem da je takav i lavezzi.
znači za klupu trebaš imati igrača koji je dobra kao igrač za klupu, a ne za prvih 11...Zato je sada karikiram naš Šečiri dobar kao zamjena dok jedan hazard za to ne bi bio dobar iako je bolji igrač od šečirija..
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
-
GeneralBlancos
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
The Show Must Go On
The Show Must Go On
Ciro: "6-0 je veliki rezultat ali to se još da izdržati ali 7-0 je posebna blamaža".
i onda kažu messi najbolji svih vremena. pa jel vas stid? napoli se prije maradonne borio za opstanak a kad je on došao uzeli kup i ligu za godinu dvije. da mi je vidjeti messija u ovom napoliju bi li bio najbolji na svijetu a kamoli svih vremena. svašta...
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Maradona je bio covek nevorovatne tehnike i pobednicke aure, te je kao takav bio pokretac celokupnog tima. Messi je neverovatan strelac, ali njegov tim pokrecu drugi igraci. Narod vise voli strelce od kreatora, pa zato ne cudi takav stav kod mnogih. Plus dodaj balavurdiju koja je od nedavno pocela da prati fudbal, i eto ti odmah proglasavanja aktualnih najboljih za najbolje ikada. Naslusao sam se dosta ljudi koji smatraju Vettela boljim od Schumachera ili Senne, dosta onih koji Bryanta smatraju boljim od Jordana ili Nadala boljim od Federera. O tempora, o mores...baresi#6 je napisao/la:i onda kažu messi najbolji svih vremena. pa jel vas stid? napoli se prije maradonne borio za opstanak a kad je on došao uzeli kup i ligu za godinu dvije. da mi je vidjeti messija u ovom napoliju bi li bio najbolji na svijetu a kamoli svih vremena. svašta...
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ne želim ulaziti u diskusiju Maradona vs Messi (prežvakasmo je X puta), ali jedno pitanje se postavlja samo po sebi.
Da li se ljudi plaše (moradoh upotrijebiti ovaj termin) da neko neće skloniti Pelea ili Maradonu sa vrha? Vremena se mijenjaju, dolaze neki novi klinci koji plijene pažnju svjetske javnosti i zašto ne bismo nekoga imenovali kraljem fudbala? Bogom? Ne mora to biti Messi, može se sutra pojaviti neko iz Irana, Bangladeša, a može vala i iz Njemačke, Francuske ili neke pete zemlje i šta će se onda pričati? Da li će se opet nostalgičari držati svoje i govoriti neke stvari ili će se ipak pomiriti s (mogućom) činjenicom da je došao neko ko je bolji od gore navedenih?
Da li se ljudi plaše (moradoh upotrijebiti ovaj termin) da neko neće skloniti Pelea ili Maradonu sa vrha? Vremena se mijenjaju, dolaze neki novi klinci koji plijene pažnju svjetske javnosti i zašto ne bismo nekoga imenovali kraljem fudbala? Bogom? Ne mora to biti Messi, može se sutra pojaviti neko iz Irana, Bangladeša, a može vala i iz Njemačke, Francuske ili neke pete zemlje i šta će se onda pričati? Da li će se opet nostalgičari držati svoje i govoriti neke stvari ili će se ipak pomiriti s (mogućom) činjenicom da je došao neko ko je bolji od gore navedenih?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
@ Magica upravio tako,Barcu pokrecu drugi igraci,to se vidi i u Messijevim rezlutatima sa Argentinom,mada ima jos vremena pred njim da napravi nesto i sa repkom.MaGiCa je napisao/la:Maradona je bio covek nevorovatne tehnike i pobednicke aure, te je kao takav bio pokretac celokupnog tima. Messi je neverovatan strelac, ali njegov tim pokrecu drugi igraci. Narod vise voli strelce od kreatora, pa zato ne cudi takav stav kod mnogih. Plus dodaj balavurdiju koja je od nedavno pocela da prati fudbal, i eto ti odmah proglasavanja aktualnih najboljih za najbolje ikada. Naslusao sam se dosta ljudi koji smatraju Vettela boljim od Schumachera ili Senne, dosta onih koji Bryanta smatraju boljim od Jordana ili Nadala boljim od Federera. O tempora, o mores...baresi#6 je napisao/la:i onda kažu messi najbolji svih vremena. pa jel vas stid? napoli se prije maradonne borio za opstanak a kad je on došao uzeli kup i ligu za godinu dvije. da mi je vidjeti messija u ovom napoliju bi li bio najbolji na svijetu a kamoli svih vremena. svašta...
ja vjerujem maldinijuMonolog je napisao/la:Ne želim ulaziti u diskusiju Maradona vs Messi (prežvakasmo je X puta), ali jedno pitanje se postavlja samo po sebi.
mada mislim da nije igrao kontra messija.Maldini: Maradona je bio najteži protivnik
Il club più titolato al mondo.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
mene nije stid, Messi je stvarno najboji igrac do danas, nema tehniku Maradone al ... Messi je neki nivo za sebe.baresi#6 je napisao/la:i onda kažu messi najbolji svih vremena. pa jel vas stid? napoli se prije maradonne borio za opstanak a kad je on došao uzeli kup i ligu za godinu dvije. da mi je vidjeti messija u ovom napoliju bi li bio najbolji na svijetu a kamoli svih vremena. svašta...
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Katastrofa juce.
Atalanta ladno mogla da nakanta Napoli u drugom poluvremenu. Pandev glupak. Ako je bilo dileme da li ga treba otkupiti ili ne, sada ona ne bi trebalo da se postavlja. Ceo tim je u ocajnoj formi i ne moze da se sastavi od meca sa Chelsea. A najveca je ironija to sto nam rezultati iz kola u kolo idu na ruku.
Atalanta ladno mogla da nakanta Napoli u drugom poluvremenu. Pandev glupak. Ako je bilo dileme da li ga treba otkupiti ili ne, sada ona ne bi trebalo da se postavlja. Ceo tim je u ocajnoj formi i ne moze da se sastavi od meca sa Chelsea. A najveca je ironija to sto nam rezultati iz kola u kolo idu na ruku.
Ocajna igra Napolija u zadnje vrijeme , mogli vi vrlo vjerovatno da nevide LP iduce sezone , a to bi moglo dovesti u pitanje ostanak najboljih igraca Cavanija ,Lavezija u timu .. 
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Ovaj vas, Insigne (davno sam ja njega zapazio), veceras unistio Padovu, dva sjajna gola, odlicna partija
Cujem da vas Edy Vargas mozda napusta na ljeto
Cujem da vas Edy Vargas mozda napusta na ljeto
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Nisam gledao sinoc celu utakmicu, a i ko bi je gledao pored El Clasica
Raduje samo pobeda. Mazzarri uvek ima jedan katastrofalan mesec po sezoni. To je obicno februar, ali ove godine je to bio mart/april. Nadam se da mozemo da klincujemo do 3. mesta, ali to vise nije odavno samo u nasim rukama.
@Puma
Insigne je nas Giovinco. Nadam se da nece imati istu sudbinu.
Vargas ostaje.
Hamsik produzio ugovor. Pitanje je samo da li je to uradio radi prodaje ili povisice ili i jednog i drugog.
Raduje samo pobeda. Mazzarri uvek ima jedan katastrofalan mesec po sezoni. To je obicno februar, ali ove godine je to bio mart/april. Nadam se da mozemo da klincujemo do 3. mesta, ali to vise nije odavno samo u nasim rukama.
@Puma
Insigne je nas Giovinco. Nadam se da nece imati istu sudbinu.
Vargas ostaje.
Hamsik produzio ugovor. Pitanje je samo da li je to uradio radi prodaje ili povisice ili i jednog i drugog.
- harebianconero
- Kontakt:
Kako igra onaj Vargas ?
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Napoli vrlo blizu CL iskoristili su kiks Lazia.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Propustim zbog obaveza 1 celo kolo Serie A i u njemu se desi major blow za sve konkurente + pobeda na "vrucem gostovanju".
[youtube][/youtube]
Roma se mora pobediti. Ovo je bilo poslednje kolo u kome smo dobili popust od konkurenata. Sad je red zasluziti to #3.
[youtube][/youtube]
Roma se mora pobediti. Ovo je bilo poslednje kolo u kome smo dobili popust od konkurenata. Sad je red zasluziti to #3.
EL MATADOOOOOOOORRRR!
1:2
Puno bolje izgleda nego u prvom poluvremenu! Trpaj jos!
2:2
Mazzari izvadio Cavanija i odmah nestalo ideje u napadu. Povukli se i primili pogodak...
Mazzari izvadio Cavanija i odmah nestalo ideje u napadu. Povukli se i primili pogodak...
Izgubiste 2 bitna boda u borbi za LP , aj mi napisi s kim igra Napoli u preostalim susretima Serie A ?BegAx je napisao/la:EL MATADOOOOOOOORRRR!
Da vidim na cemu ste ?
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Palermo kuci, Bologna u gostima i Siena kuci je raspored Napolitanaca do kraja ove sezone
Lazio igra danas sa Udinama na Friuliju, zatim sa Sienom kuci, Atalantom u gostima i zadnju u Rimu sa Interom
A Inter igra danas sa Cesenom na Meazzi, zatim sa Parmom u gostima, gradski derbi sa Rossonerima i zadnja tekma je gostovanje Lazialima na Olimpicu.
Dakle do zadnjeg kola bi trebalo biti neizvjesna i uzbudljiva borba oko pitanja 3 mjesta i putnika u kvalifikacije za LP
Lazio igra danas sa Udinama na Friuliju, zatim sa Sienom kuci, Atalantom u gostima i zadnju u Rimu sa Interom
A Inter igra danas sa Cesenom na Meazzi, zatim sa Parmom u gostima, gradski derbi sa Rossonerima i zadnja tekma je gostovanje Lazialima na Olimpicu.
Dakle do zadnjeg kola bi trebalo biti neizvjesna i uzbudljiva borba oko pitanja 3 mjesta i putnika u kvalifikacije za LP
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.