NK Bratstvo Gračanica

Moderator/ica: GracanicaAA

NeRi_K
Kontakt:

Re: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la NeRi_K » 26 apr 2013, 11:07

Zanemarite vi price o prodaji/kupovini utakmice, jer od toga nema nista i sto se mene tice kao navijaca Jedinstva bolje da ispadnu iz lige nego da kupuju utakmice.

Moze li mi neko reci ko vam jos nedostaje osim Pantica, da li je istina da je bas toliko poljuljana atmosfera u momcadi?
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 26 apr 2013, 12:50

NeRi_K je napisao/la:Zanemarite vi price o prodaji/kupovini utakmice, jer od toga nema nista i sto se mene tice kao navijaca Jedinstva bolje da ispadnu iz lige nego da kupuju utakmice.

Moze li mi neko reci ko vam jos nedostaje osim Pantica, da li je istina da je bas toliko poljuljana atmosfera u momcadi?
Ma ovaj lik provaljuje da ce utakmica bit prodana, jer je momcima juce na treningu receno da ukoliko ne pobjede u subotu da ce bit velikih sankcija.

Sto se tice izostanaka nema Pantica i nema Kadica i Timkova tako da nemamo stopera nikako , i bice pravo zafrkano.
U zadnjoj liniji bi uz standardne Efendica i Susu priliku na desnom beku trebo dobit Muslimovic dok bi na stoperu Bogami mogao igrat sedamnaestogodisnji Zahirovic, ali vidjet cemo sta struka misli.A sto se tice atmosfere da je poljuljana u neku ruku i jest,premijer liga nije bio cilj ali su se nadali da ce moc napast ( i dalje imaju sanse za to ali ukoliko se dosta rezultata poklopi).U svakoj utamici ce se ic na pobjedu nebitno ko je protivnik,pa sta bude bice.
www.nkbratstvogracanica.com

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 26 apr 2013, 14:15

Napokon dode i ta utakmica :twisted: :twisted: :twisted:
mnogo negativnih stvari se pise o Bratstvu o prodaji utakmice
isto kao i protiv Gorazda ... sutra smo tu da vas demantujemo
samo da ne budu golovi opet kada lopta dode do peterca :o :D :D :D

SRETNO :twisted: :twisted: :twisted:

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 26 apr 2013, 14:25

Ako Brko opet stavi Drljaču na gol svašta je očekivat. Ko protiv Goražda, moja moja i lopta završi u golu. Fali mu koji cm u visinu :D Zasad je Baščelić bolja opcija a da su pametni ko što nisu trebali su za ovih 18 poslijeratnih godina makar jednog golmana izbacit iz omladinskog pogona. Pa bolje bi bilo i da na gol stane Albox tj. Nasel :mrgreen:
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 26 apr 2013, 14:37

:mrgreen: ma eto te maltene da pogodi :D

Slazem se da Prljaca nije nekakav izbor zadnje 2 utakmice
3 njegova gola ali sta je tu je .
Ubijeden sam da sutra dobijamo utakmicu narocito
poslije jucerasnjeg ssastanka ,svima je stavljeno
do znanja sta ih sleduje u slucaju kiksa Bratstva pa cemo da vidimo :twisted:

poskok123
Kontakt:

Post Postao/la poskok123 » 26 apr 2013, 14:58

DA imaju pameti i kakav plan za iduću sezonu,dali bi JEDINSTVU 3 boda za iduću sezonu,,nešto ko ŽELJO I leotar...ovako možda sutra i dobiju al dalje od četvrtog mjesta nemogu niti imaju kvalitet za više,,,al nek se priča da BRATSTVO U utrci za prvo mjesto....

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 27 apr 2013, 08:05

Danas nam sudit Ticic, vec nam je sudio 2 utakmice i obje smo remizirali.Imam info da ce danas biti protiv nas jer smo mu ostali duzni neke pare, sad ne znam kolko je to tacno ali vidjet cemo na danasnjoj tekmi :D

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 27 apr 2013, 10:52

Ma ako ih izdominiramo ni sudija im neće pomoć. Pogledajte komšijski cinizam na temama drugih klubova gdje nam prve komšije žele da izgubimo i odreda navijaju za Jedinstvo. Do juče se prodavali da nam žele sve najbolje i ulazak u PL a sad kad nismo više konkurencija skidaju maske. Zbog toga od srca želim da Vitez uđe
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 27 apr 2013, 10:54

I još bih volio da zadnje kolo bude odlučujuće za Vitežane a mi pošaljemo juniore :mrgreen:

SiggySinatra
Kontakt:

Post Postao/la SiggySinatra » 27 apr 2013, 12:28

7aprildomemoj je napisao/la:Ma ako ih izdominiramo ni sudija im neće pomoć. Pogledajte komšijski cinizam na temama drugih klubova gdje nam prve komšije žele da izgubimo i odreda navijaju za Jedinstvo. Do juče se prodavali da nam žele sve najbolje i ulazak u PL a sad kad nismo više konkurencija skidaju maske. Zbog toga od srca želim da Vitez uđe
Ko to pise?

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 27 apr 2013, 13:08

7aprildomemoj je napisao/la:Ma ako ih izdominiramo ni sudija im neće pomoć. Pogledajte komšijski cinizam na temama drugih klubova gdje nam prve komšije žele da izgubimo i odreda navijaju za Jedinstvo. Do juče se prodavali da nam žele sve najbolje i ulazak u PL a sad kad nismo više konkurencija skidaju maske. Zbog toga od srca želim da Vitez uđe
Slazem se s tobom (za razliku od ostalih stvari ) u potpunosti.
Pa je-bo.te svako kolo lukavcani nam zele da izgubimo kuci tipuju protiv nas
ne znam zbog cega , cime smo mi to zasluzili... tuzlacima svaka cast
ipak je to malo kulturnija raja , nema provokacija i najvise bih volio
da se Sloboda vrati u PL ali tesko... nema veze Luke spremne
JEDINSTVO BUJRUM :twisted: :mrgreen: :twisted:

aleXBIH
Kontakt:

Post Postao/la aleXBIH » 27 apr 2013, 13:17

Taman da vas pobjedimo.Evo sjedimo s vasim igracima.Dobra raja.

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 27 apr 2013, 13:31

aleXBIH je napisao/la:Taman da vas pobjedimo.Evo sjedimo s vasim igracima.Dobra raja.
Hahaha dobar fol, dobar ;) Tek sad sam svatio koliki si muljator prvo kupili s cokijem dogovorili sad sjedite s igracima, i sve bi to bilo ok da ja prvo maloprije nisam vidio nase igrace sirom kladionica i kafica u carsiji, a zatim da nisam i bio s njima ;) :D

poskok123
Kontakt:

Post Postao/la poskok123 » 27 apr 2013, 13:34

Utakmica za BRATSTVO nebitna izuzev nekog sportskog aspekta,ulazak u PREMIJER LIGU je čista utopije ispast se takođe ne može..mogu odigrat rasterećeno i za raju onako da se uživa...ali bojim se da da neko još gaji nade za nešto više i nepotrebno diže tenzije pred ovu utakmicu,,,,nekad treba prava umjetnost da stekneš nove prijatelje ;)

bh_navijac
Kontakt:

Post Postao/la bh_navijac » 27 apr 2013, 13:36

utakmica dogovorena u cetvrtak, Jedinstvo dobija ;) sjetite se mog posta poslije tekme ;)

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 27 apr 2013, 14:04

Ne znam o kakvom dogovoru se prica ali znam da Jedinstvo ide na pobjedu danas jer u narednim kolima imamo cekati i Slobodu i Radnickog tako da..

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 27 apr 2013, 14:15

bh_navijac je napisao/la:utakmica dogovorena u cetvrtak, Jedinstvo dobija ;) sjetite se mog posta poslije tekme ;)
Navalite svim mogucim sredstvima ;)
aleXBIH je napisao/la:Taman da vas pobjedimo.Evo sjedimo s vasim igracima.Dobra raja.
nemoj se samo ljutiti na njih poslije utakmice :shock:
jer bili su i ostace dobra raja :D

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 27 apr 2013, 15:21

ALBOX je napisao/la: Pa je-bo.te svako kolo lukavcani nam zele da izgubimo kuci tipuju protiv nas
ne znam zbog cega , cime smo mi to zasluzili...
Opet generalizuješ? :roll:
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 27 apr 2013, 15:24

Nije baš svi Lukavčani al definitivno je da su maske spale, makar kod većine. Ponavljam iskreno bih volio da Vitez uđe, sad i ja mijenjam mišljenje :mrgreen:

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 27 apr 2013, 15:26

Nadam se da ALBOX nece svrsiti poslije utakmice ako pobjedite.
Ovaj "nas" alex je muljator nemojte mu zamjeriti nista. Nadam se dobroj utakmici :D

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.