Newcastle United F.C.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Jeste li zadovoljni dosadasnjim transferima?

1. Da
21
72%
2. Ne
8
28%

Ukupno glasova: 29

SirAlexFerguson
Kontakt:

Re: Newcastle United F.C.

Post Postao/la SirAlexFerguson » 23 avg 2012, 20:03

Anži dobio, Tromso ga uvalio, sad ste vi na redu, vjerujem u vašu pobjedu u nastavku susreta
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

__EmIr__
Kontakt:

Post Postao/la __EmIr__ » 23 avg 2012, 20:28

Monolog je napisao/la:Emire, ljukra. 8-)
Haman samo ja imam povjerenje u Obertana. :lol: Ne znam, vickast i brz je, al' svakako da nije za prve postave. No, što se mene tiče, može konkurisati za 18 ili 23 igrača, kako ti je volja.
Tavernier se uplašio. :(
Bigirimana i Anita bi, u slučaju da ostanu u klubu, mogli nositi sredinu u budućnosti. 8-)

Ma nek on bude vickast u nekom drugom klubu ovi centarsutevi su samo pticama upotrebljivi. Tavernier isto trci ko gluha kuja po meni krivac za primljeni gol. A anite nam posvuda ima dobar je :mrgreen: . I ne kontam sta ce mu papiss u postavi kad je tekma s chelsea-em za 2 dana ?! kad vec sviju odmara mogao je sholu ubaciti il koga god.. 'ajmo ovo uzet !!
Od malih nogu veliki navijac Anzija, Malage i Man CIty-a

__EmIr__
Kontakt:

Post Postao/la __EmIr__ » 25 avg 2012, 12:37

Znaci veceras u 18:30 derbi kola na Stamford Bridge-u. Ocekujem pobjedu naravno :mrgreen: . Sto se sastava tice Newcastle u najjacem sastavu vraca se i kapiten Coloccini. Kod Abramovicevih momaka, Terry je upitan umjesto njega bi mogao upasti David Luiz (sto je po meni dobro jer cuponja voli odleprsati naprijed i ostavit prostora u odbrani ). Veceras bi mogla biti jedna otvorena utakmica ko i zadnjih nekoliko uz ako Bog da pobjedu svraka. :D . I jos jedan podatak za kraj, pogodak Ben Arfe u proslom kolu je bio Newcastle-ov 998 u Premier Ligi tako da veceras se ganja i taj jubilarni 1000 gol (nesto mi govori da ce ga utrpati Demba Ba) . Sto se mene tice moze nek se i prebaci ta cifra za poneki komad. :lol: .
HOWAY THE LADS !

gloryhunter
Kontakt:

Post Postao/la gloryhunter » 25 avg 2012, 14:05

ja bi zadovoljan bio i bodom..oni imaju net-spend preko 80M ovaj rok za sad, a mi samo 3M :lol:

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 25 avg 2012, 17:02

Monologe sta reci pred tekmu :)

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 25 avg 2012, 17:04

Papiss zabija još jedan briljantan gol. :mrgreen:
Mah, Chelsea favorit, al' mislim da Newcastle može do boda. Odbrana Chelsea je ranjiva, a to mogu iskoristiti Ben Arfa i Senegalci. Druga stvar, Plavci su u srijedu igrali meč protiv Readinga, dok je Pardew kombinovao sa sastavom protiv Grka. Ne znam, al' ja sam optimist. Vjerujem da će biti lijepa utakmica, da će biti puno prilika i golova te da će Svrake doći na St. James Park sa (barem) bodom. :D
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 25 avg 2012, 20:30

Zaslužen poraz. Newcastle imao par prilika koje su bile produkt sreće i(li) grešaka odbrane Chelsea i to je to. Ništa strašno, ovaj poraz je unaprijed upisan, a bod(ovi) sa SB-a su svakako premija. No, ovoga puta je ista izostala, tako da će Svrake tražiti pobjedu u narednom meču.
Eh, sad se rahat moRe popit. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

__EmIr__
Kontakt:

Post Postao/la __EmIr__ » 26 avg 2012, 02:48

Bez Tiote-a ne ide, anita se izgubio ko abdest , nije mi nikako on onakav sicusan za DMF.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 31 avg 2012, 09:54

Nisam gledao utakmicu, malo sam se igrao sa alkoholom. :mrgreen: Sad vidjeh da je opet postava bila izmješana, te da su u prvom planu bili Marveaux, Perch, Obertan, Gosling, Bigirimana. Nažalost, Raylor se povrijedio i kako stvari stoje, biće nešto duže van terena. Umjesto njega je ušao Vučkić i zabio jedini gol na utakmici u 21. minuti. Najbitnije je da se ušlo u grupnu fazu Evropske Lige, te da će biti još (dobrih) evropskih utakmica na St. James Parku. 8-) No, sada se treba okrenuti Aston Villi koja za vikend gostuje Svrakama. 8-)

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 31 avg 2012, 10:09

Monolog je napisao/la:No, sada se treba okrenuti Aston Villi koja za vikend gostuje Svrakama. 8-)
Villa nikad slabija, uzima to Newcastle bez problema.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 31 avg 2012, 13:44

Bordeaux, Brugge, Newcastle, Maritimo. 8-)

__EmIr__
Kontakt:

Post Postao/la __EmIr__ » 31 avg 2012, 14:48

@ Monoloze moj, bolje da nisi gledao mogli smo ispasti komotno. :evil: . Imali su grci par kolosalnih prilika i nedosudjen penal koji je mogo se svirat. Sto se nas tice odbrana suplja ko sito, Krul nas iscupo par puta, mali birgirmana dobar opet, gosling ok, marvonja dobar skroz i neš vjerovat obertan više neg dobar :lol: . Mali vučko zvijer al to znamo otprije. Demba malo spavao al solidan opet. Ne znam koga sam zaboravio al to je to uglavnom :D . Kako god , ovako se u grupnoj fazi ne moze igrati tako da nemam nekih ocekivanja pretjeranih (ako otprilike ovaj sastav bude igrao). A što se te ville tiče bez tiote-a nas nema bojim se... Možda gosling umjesto njega i to MOŽDA al mala anita nikako !

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 02 sep 2012, 16:54

Tim Krul; Danny Simpson, Steven Taylor, Fabricio Coloccini (c), Davide Santon; Hatem Ben Arfa, Yohan Cabaye, Vurnon Anita, Jonas Gutierrez; Demba Ba, Papiss Cisse
Substitutes: Steve Harper, Mike Williamson, Dan Gosling, Gael Bigirimana, Romain Amalfitano, Gabriel Obertan, Sylvain Marveaux

http://www.coolsport.tv/stream13.php
Ako postoji neko ko bi gledao tekmu, evo link. :mrgreen:

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 02 sep 2012, 16:55

Sretno momci !

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 02 sep 2012, 18:21

Ben Arfa :!: :shock: :shock: :shock:
Šta je ovo? 8-)

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 02 sep 2012, 19:36

Loše odigran meč. Aston Villa je zaslužila ovaj bod. Njukaš slab(ašan), posebno prije primljenog gola. No, Ben Arfa je ubica. 8-) Ništa, slijedi reprezentativna pauza, a onda valjda hvatanje forme kako bi se ganjale pozicije koje vode u Evropu.

http://www.dailymotion.com/video/xt804y ... rch_algo=2

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 02 sep 2012, 19:54

vela havle ben arfa,jos desnom :o
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

__EmIr__
Kontakt:

Post Postao/la __EmIr__ » 02 sep 2012, 21:58

Opasno puše kroz odbranu a i pardew se za...va sa uvodjenjem momka od 18 god. (jes da je mali odigrao dosta dobro ). Kratka nam je klupa skroz posebno u centralnom dijelu veznog reda ono sto imamo il je premlado ili nedovoljno kvalitetno. Anitici je mjesto na mjestu bocnog igraca ne u sredini vidjelo se to danas. Kako god nimalo nisam zadovoljan... :evil:

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 10 sep 2012, 14:12

:shock: :shock: :shock: 8-)
[youtube][/youtube]
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 17 sep 2012, 14:37

Večeras kontra Karamela na Goodisonu. 8-)
Biće yebenica, jer u sastavu neće biti Krula, Tiotea i Simpsona, a pod znakom pitanja je i nastup Coloccinija. Dakle, četiri standardna prvotimca neće biti na raspolaganju, a u pitanju je jedno od najtežih ligaških gostovanja. :?
Naravno, ne treba zaboraviti ni Pardewa koji će večeras odslužiti prvu od dvije utakmice kazne zbog guranja pomoćnog suca u utakmici protiv Tottehhama. :?
Bod bi bio velik k'o kuća, no ja se nekako nadam da će ovako desetkovani Njukaš uspjeti ugrabiti prvu pobjedu sa gostovanja (istina, ovo je tek drugo gostovanje :mrgreen: ).
Vrijeme je da Cisse zabije gol. :? Mislim da za Newcastle nije pogodio još od meča sa Chelseaom. :?

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.