Zavrsena je prava himna Bosne , pusti ovu dejtonskulumani je napisao/la:posle toga skandirali bosna.dok himna svira:)oni jesu otpjevali,ali himna je dalje svirala.arelinho je napisao/la:momci su otpjevali nasu himnulumani je napisao/la:nasi seljaci navijaju dok je nasa himna,ja papaka i respekta.![]()
Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
Re: Rukometna reprezentacija BiH
ZELJEZNICAR 1921!
http://www.sports-x.net/p/channel6.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
nismo se izgleda razumjeli:)sajo10 je napisao/la:A de mi reci kakav je to respekt kad se Ibisevic, Salihovic i Misimovic zajebajavu i klebere dok himna ide i dok ostatak momaka suti? Mislim...lumani je napisao/la:nasi seljaci navijaju dok je nasa himna,ja papaka i respekta.
Kako je pocelo sprema nam se potop veceras 
edit:dementovase me brzo
edit:dementovase me brzo
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ljudi pjevaju himnu i nakon sto je otpjevaju pjevaju volim te bosno i ti zakljucujes da su seljaci,vjerovatno ti himnu ni ne znas a ovi momci su uvijek uz bosnu na svakoj utakmici.lumani je napisao/la:nasi seljaci navijaju dok je nasa himna,ja papaka i respekta.
da pojasnimo,himna je svirala ,koja nema tekstazenicanin je napisao/la:ljudi pjevaju himnu i nakon sto je otpjevaju pjevaju volim te bosno i ti zakljucujes da su seljaci,vjerovatno ti himnu ni ne znas a ovi momci su uvijek uz bosnu na svakoj utakmici.lumani je napisao/la:nasi seljaci navijaju dok je nasa himna,ja papaka i respekta.
**** nas ovi ziceri
Jao Vrazalicu pa dva cista gola promasujes...
Seljaci?uljudan covjek nece to reci i da jesu...Nisu u pozoristu i neka pjevaju sta im srce kaze...
tesko cemo do bodova ovdje...
Ma ne mogu oni ni Zimbabve pobjedit u gostima.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Vandelanoitte
- Kontakt:
Ono što je Lihtenštajn u fudbalu to smo mi u rukometu gubimo sa -10 a onda od Srbije kući -15 sve izgubljene ćemo imat.
Wayne Rooney: "Barcelona nas je pobjedila nogometom, Real Madrid jadnom krađom!"
Pedro - najgori igrač svih vremena.
ne respektovanje bilo koje himne,nije lijepoahmic je napisao/la:Seljaci?uljudan covjek nece to reci i da jesu...Nisu u pozoristu i neka pjevaju sta im srce kaze...
Oj Bože,šta je ovo. . .
Steta za Tahirovica. Koji je to kralj al ovi u terenu... 5 napada upropastili..
jao uzasa ovoga,pojma ovi nasi nemaju....
komax je napisao/la:Mozda me neko i napadne da sam pesimista i sl. ali ljudi ja nikako ne mogu vjerovati ovoj reprezentaciji i od njih ocekujem samo blamazu i neuspjeh. Daj Boze da grijesim
treba ukinuti rukometnu reprezentaciju !
- Vandelanoitte
- Kontakt:
Ej gadova nesposobnih
Wayne Rooney: "Barcelona nas je pobjedila nogometom, Real Madrid jadnom krađom!"
da i ja tebi pojasnim,ja cu ovu himnu pjevati uvijek koliko god budem zivio,neka izmisle najljepsi tekst za himnu novu ali ja nikad novu necu pjevati, uvijek cu pjevati Jedna si Jedinalumani je napisao/la:da pojasnimo,himna je svirala ,koja nema tekstazenicanin je napisao/la:ljudi pjevaju himnu i nakon sto je otpjevaju pjevaju volim te bosno i ti zakljucujes da su seljaci,vjerovatno ti himnu ni ne znas a ovi momci su uvijek uz bosnu na svakoj utakmici.lumani je napisao/la:nasi seljaci navijaju dok je nasa himna,ja papaka i respekta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.