Sejad Salihovic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

AdoS
Kontakt:

Re: Sejad Salihovic

Post Postao/la AdoS » 30 mar 2013, 17:08

Sejad ušao a Sead asistencija :D

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 05 apr 2013, 19:39

Sejo u prvih 11 super vijest nadat se da ce ovo uzet ovo im je mozda cak i zadnja sansa da se domognu opstanka ili bar playoffa

milomlat
Kontakt:

Post Postao/la milomlat » 05 apr 2013, 20:56

Seji strogi centar veceras. Nema ga u napadu za sada,osim kad se izvode slobodnjaci. Ali ga je lijepo vidjet opet na terenu, rastrcanog i raspolozenog. Sretno majstoru!

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 05 apr 2013, 21:19

Dobar Sejo u prvom ...
Evo ga u sprintu kod gola:
HD
" onclick="window.open(this.href);return false;
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 05 apr 2013, 21:21

Valjda ce zaigrat na ovoj poziciji i u repci konacno jer je susic zadovoljan zukom na beku...

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 05 apr 2013, 21:24

grgr je napisao/la:Valjda ce zaigrat na ovoj poziciji i u repci konacno jer je susic zadovoljan zukom na beku...
Ma sumnjam ja i dalje u Zukanovica na beku. Naravno, ako pokaze konstantnost na toj poziciji mozemo ga ostaviti, ali tesko bgmi, nadam se da hoce.

I ja sam misljenja da Sejo treba zauzeti poziciju zadnjeg veznog u reprezentaciji, jer tu najvise mozemo izvuci iz njega.

milomlat
Kontakt:

Post Postao/la milomlat » 05 apr 2013, 21:29

gringobih je napisao/la:Dobar Sejo u prvom ...
Evo ga u sprintu kod gola:
HD

Izvini , ali da je dobar nije. Srednja zalost kao uostalom i kompletan Hoffenheim. Moze se reci da manje grijesi od ostlih. Sumnjam da bi ih i Mourinho podigao. Ovo ispada iz lige , to je tako jasno. Salihovic donekle ima opravdanje, covjek je skoro tri mjeseca bio izvan terena. Ali ostatak ekipe je apsolutni uzas. Ovo kada bi ustalo u ainciki, to bi bilo ravno cudu.

Kada ispadnu iz prve lige, jedini koji ce ih napustiti su Salihovic, i moguce ovaj Firminho. Ostalo je totalni otpad. Ovome ne moze pomoci nikakva izmjena trenera, jednostavno je igracki kadar pretanak za prvu Bundesligu. Cak sumnjam da su i za cvajtu potentan tim za povratak u Prvu.

A sada da pokusam prognozirati ishod vecerasnje tekme. Ukoliko Hoffenheim izbori nerijeseno, izborili su dobar rezultat, obzirom na igru koju pokazuju.

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 05 apr 2013, 21:36

kada uzmemo u obzir koliko nije igrao ,na svojoj poziciji Sejo igra veoma dobro.Moram se složiti da je ekipa Hofe u cjelini hrpa otpada,nema tu materijala ni za cvajtu.Na Seji se vidi odsustvo prilikom šuta iz igre,slobodnjaka,pa i predaje lopte...vidi se da se tek treba vratiti osjećaj za igru ali uprkos tome jednostavno odskače od ostalih,...

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 05 apr 2013, 22:04

Ne gledam utakmicu al informacija da Sejo vec igra 70 i kusur minuta je jako dobra. Ima on jos sta da pokaze u reprezentaciji, neovisno od toga na kojoj poziciji. Ako nista imamo sirinu, jos jednog kvalitetnog igraca u vrhunskoj ligi ako se neko povrijedi i to. Fino u svakom slucaju.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 05 apr 2013, 22:09

Toliko dobar nabacaj Salihovica da Lambertz nije odolio da sukne...sam sebi gol sa vugla. :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 05 apr 2013, 22:19

Sejo se jedva krece u zadnjih 10 minuta...Ipak nije igrao ima 2-3 mjeseca...Dok je imao snage bilo ga je svugdje...
Evo asistencije:
HD
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 05 apr 2013, 22:22

Vidi se da je umoran ali ovo mu je prva tekma nakon povrede , bio je sasvim ok . Vidi se zelja za igrom to je najbitnije. A ovo je jako bitna pobjeda za hoff sutra ausburg igra sa dortmundom u gostima tako da ce im bjezat samo 1 poen za playoff a nije im ni fortuna daleko 5-6 bodova nisam siguran... Imaju sanse do kraja inace ne igraj utako lose zadnjih 5-6 utakmica ali vidi se da su totalni raspad. Inace za seju je najbitnije da igra i to mi je drago , pored toga asistencija fina partija nema sta ako se uzme u obzir od kad nije igrao.

milomlat
Kontakt:

Post Postao/la milomlat » 05 apr 2013, 22:24

harishp je napisao/la:Toliko dobar nabacaj Salihovica da Lambertz nije odolio da sukne...sam sebi gol sa vugla. :mrgreen:
Ova je svakako isla u dalji donji kut. Mozda bi bio gol i da je ovaj nije skrenuo.

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 05 apr 2013, 22:25

evo ga jos jedna ;) sali sali

milomlat
Kontakt:

Post Postao/la milomlat » 05 apr 2013, 22:27

grgr je napisao/la:Vidi se da je umoran ali ovo mu je prva tekma nakon povrede , bio je sasvim ok . Vidi se zelja za igrom to je najbitnije. A ovo je jako bitna pobjeda za hoff sutra ausburg igra sa dortmundom u gostima tako da ce im bjezat samo 1 poen za playoff a nije im ni fortuna daleko 5-6 bodova nisam siguran... Imaju sanse do kraja inace ne igraj utako lose zadnjih 5-6 utakmica ali vidi se da su totalni raspad. Inace za seju je najbitnije da igra i to mi je drago , pored toga asistencija fina partija nema sta ako se uzme u obzir od kad nije igrao.

Njima je ispadanje sudjeno. ne moze se opstanak u ligi graditi prodajom najboljih igraca. Neka nas tjesi ova Sejadova druga asistencija , i spoznaja da je ipak trazena roba na trzistu, pa cemo ga i iduce sezone gledati u drustvu najboljih. Vjerujem u Stitgartu.

lindegard
Kontakt:

Post Postao/la lindegard » 05 apr 2013, 22:27

Koja je razlika Hofe sa njim i bez njega :D :D
Manchester United <3
Sloboda Tuzla <3
Michael Carrick <3
Sejad Salihovic <3
Vedad Ibisevic <3
...
Đorđe Balaševic <3 <3 <3 ..

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 05 apr 2013, 22:30

Sta jedna ,dvije fakticki asistencije,ona zadnja ala Miske.
Definitivno dokazao da je klasa i nakon tolike pauze,otresli Dizela k'o slinu.
Nigdje Hoffenhaim nece dok to Hooponja ne kaze a pogotovo ne da ispadne.
Nisu bez veze ulozene sasvim lijepe pare i truda da to tek tako nestane.
Malo morgen.Za Ausburg,Furth ili ove hadaljcice Kelna i Kaiserlauterna Hoofa je i ovakva troduplo kvalitetnija.
Inace ovaj trener je bio jedno vrijeme uz Huba Stivensa.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 05 apr 2013, 22:33

milomlat je napisao/la:
grgr je napisao/la:Vidi se da je umoran ali ovo mu je prva tekma nakon povrede , bio je sasvim ok . Vidi se zelja za igrom to je najbitnije. A ovo je jako bitna pobjeda za hoff sutra ausburg igra sa dortmundom u gostima tako da ce im bjezat samo 1 poen za playoff a nije im ni fortuna daleko 5-6 bodova nisam siguran... Imaju sanse do kraja inace ne igraj utako lose zadnjih 5-6 utakmica ali vidi se da su totalni raspad. Inace za seju je najbitnije da igra i to mi je drago , pored toga asistencija fina partija nema sta ako se uzme u obzir od kad nije igrao.

Njima je ispadanje sudjeno. ne moze se opstanak u ligi graditi prodajom najboljih igraca. Neka nas tjesi ova Sejadova druga asistencija , i spoznaja da je ipak trazena roba na trzistu, pa cemo ga i iduce sezone gledati u drustvu najboljih. Vjerujem u Stitgartu.
Mislim da se varas druze davno su oni proceli prodavat svoje glavne igrace pa su se opet drzali , glavni krivac za ovakvo stanje u hoffu je onaj kreten sa pocetka sezone koji nije dao ni salihovicu da igra da njega nije bilo sasvim sa siguran da bi bili van zone ispadanja daleko su oni kvalitetnija ekipa od ove fortune npr ili nurnberga pojma nemam mozda se i varam al sam sasvim siguran da po cijeni su negdje u sredi bundeslige vrijede makar 65+ mill... Siguran sam da nije bilo one budale da se ovo nista ne bi desavalo. A sejo bez obzira kolko bio bahat moras igrat sa njim on je zaista kvalitetan igrac i jedva cekam da ga vidim u reprezentaciji ponovo :D

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 05 apr 2013, 22:38

Evo je nr2:
HD

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 05 apr 2013, 22:39

kakve 2 perverzne asistencije 8-)
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Edincapitano, eleGancy, Google Adsense [Bot] i 41 gost.