Poraz

Apsolutno je moglo biti i drugačije,nije.
Jednostavno nije fraza,ali svi mi koji volimo košarku,ne moramo voleti Partizan,možemo slobodno reći da je KK Partizan najsvetliji primer kako iz regiona jedna ekipa može parirati daleko većim i finansijski jačim ekipama.
Dule je dobio jedno celo obdanište,doveo doduše "matorog" Tomasa,koga sinoć nije bilo, da ga je bilo,verovatno bi i rezultat bio drugačiji.
Opet smo počeli u grču,onda je usledio jedan dobar period,trojke Lea,zatim opet pad u drugoj četvrtini, morali smo dugo stizati,konačno kada smo uspeli,jednostavno nije bilo preko potrebnog iskustva ala Kecma & Božić. Mogli smo rešiti sve u poslednjem napadu, međutim Mesina je svesno išao da se odbrani napad,bez lične greške,uspeo je u tome,delimično je i mali Bogdan izabrao pogrešno rešenje,ali zar neko nešto može i sme da zameri ovim klincima?! Apsolutno ne! Možemo im zameriti jedino što su umorili zvezde CSKA.
Ali ono što ubedljivo najviše raduje,kod svih 10 momaka (Tomas nije igrao zbog povrede,Đekić nije ulazio) postoji ogroman prostor i potencijal za napredak,to je ono što nema niko u Evropi, to je ono što bi za 3 godine donelo drugu titulu prvaka Evrope,to je isto tako ono što verovatno neće zajedno dočekati sezonu 2012/2013 zbog j..enih novaca.
Mnogi su sinoć koliko sam uspeo čuti,a veoma sam malo uspeo jer sam navijao celo vreme, razočarani partijom Gagića... Ali razočarani mogu biti samo oni koji ne prate košarku dovoljno,dečko je maltene odigrao lavovski iako vuče povredu,iako u mnogim klubovima u Evropi mu nebi dozvolili da igra uopšte zbog povrede. Nije bilo Torija,to je puno na kraju koštalo Partizan,Leo nije mogao 40 minuta sa 19 godina igrati konstantno i bez oscilacija + neiskustvo po pitanju većine stvari... A opet, Leo je budućnost ovog kluba,neko ko će verovatno imati veću karijeru i od Jana i od Boa.
Tu je i Dejan Musli,čovek koji je pokazao da i centri znaju krasti lopte,tri komada je izbio iz ruku,pravo u ruke Partizanovim igračima,a 2 godine ga nije bilo nigde.
Kapiten Lučić najavljuje da će ovo biti definitivno njegova sezona,neverovatno je da sa 23 godine već toliko iskustva ima.
Mali Bogdan je najveće blago koje smo mogli napraviti,a na svu sreću Dule je znao kakvog bisera ima,bisera čije vreme dolazi,nadam se samo i bisera koji neće krenuti putem Tripkovića,Veličkovića,u suprotnom uradiće puno u karijeri,nadam se što duže ostati u Partizanu.
Što se atmosfere tiče,vidim idu pohvale,a ja bih rekao, šta se drugo može očekivati od najboljih navijača u Evropi,ovo sinoć je bilo standardno dobro,ništa naročito,da bogdo nema podela,ali....