link za tekmu

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
neno#4 je napisao/la:Zvezda se raspala, Radnicki to privodi kraju. Ipak je cirkusant Muta maher za Radonjica u ovakvim utakmicama.
Pricekaj finale sa Partizanom, pa ces vidjeti koliko je Zvezda slaba.DejaNMG je napisao/la:neno#4 je napisao/la:Zvezda se raspala, Radnicki to privodi kraju. Ipak je cirkusant Muta maher za Radonjica u ovakvim utakmicama.
Raško Katić!!!
Nista ja nisam rekao za finale, cak mislim sta i ti, bilo ko da dodje u finale mi tamo nemamo sta traziti.neno#4 je napisao/la:Pricekaj finale sa Partizanom, pa ces vidjeti koliko je Zvezda slaba.DejaNMG je napisao/la:neno#4 je napisao/la:Zvezda se raspala, Radnicki to privodi kraju. Ipak je cirkusant Muta maher za Radonjica u ovakvim utakmicama.
Raško Katić!!!
Fulio si tebra, fulio.neno#4 je napisao/la:I sta sam fulio za Vladu? Jesam li rekao da ce odletjeti sa klupe Zvezde, to sto se desilo malo poslije nema nikakve veze. Jednostavno je izgubio kontrolu nad ovim timom. Sta u Euroligi? Koga to Zvezda ima iz ove sezone ko bi mogao da igra u EL, osim Katica i Savovica? Da ne racunam matorog Igora, mozda Lazic ili Brown?
Vazno je uci u EL a roster ce se izmjeniti, vazno je da napokon udjemo.neno#4 je napisao/la:U kuloarima se prica da je Vlada Vukoicic novi trener. Ukoliko to bude, onda je sljedeca smjena nekada do 7. kola![]()
..
Poslednja dva minuta Čović je proveo izvan dvorane gledajući samo u semafor.
- Kada je Vajt zakucao poslao sam poruku igračima i trenerima na klupi tako što sam ustao i izašao iz hale. Da ne objašnjavam kako je bilo… Izašao sam iz hale, zapalio cigaretu, gvirio, uhvatio jedan ugao da mogu da vidim semafor. I na osnovu semafora i reakcije publike sam video da sustižemo. Imao sam malo zrno, neki kvrc koji mi je govorio da može da se dogodi čudo. Nas je Bog nagradio, a Bog ne nagrađuje za džabe.
DejaNMG je napisao/la:
Vazno je uci u EL a roster ce se izmjeniti, vazno je da napokon udjemo.
Aha, kako da nisam. Rekao sam da ce Vladin tim da igra dobro na pocetku, a onda slijedi praznjenje i pad na zemlju. Nek' ti Devil kaze to. Evo sad cu ti reci i ovo, Radonjic ce kao i Vlada biti tu, da vreme brze proleti. Jer, Covic ce opet da mijenja kao na traci.DejaNMG je napisao/la:Fulio si tebra, fulio.neno#4 je napisao/la:I sta sam fulio za Vladu? Jesam li rekao da ce odletjeti sa klupe Zvezde, to sto se desilo malo poslije nema nikakve veze. Jednostavno je izgubio kontrolu nad ovim timom. Sta u Euroligi? Koga to Zvezda ima iz ove sezone ko bi mogao da igra u EL, osim Katica i Savovica? Da ne racunam matorog Igora, mozda Lazic ili Brown?![]()
Vazno je uci u EL a roster ce se izmjeniti, vazno je da napokon udjemo.neno#4 je napisao/la:U kuloarima se prica da je Vlada Vukoicic novi trener. Ukoliko to bude, onda je sljedeca smjena nekada do 7. kola![]()
..
po meni i trenutnoj formi partizana i cz, odnos je 51-49 za partizan, ali obzirom da je cz ocajno odigrala i sutala za 3, a partizan imao izvaredna sut za 3 u polufinalu i nekako mi malo vjerovatno da ce prvi opet tako lose odigrati i sutati, a opet da ce drugi imati tako dobar sutDevil je napisao/la:Ne moze covek da bude pametan sta veceras da ocekuje. Da li ce Zvezda dobiti, da li ce Partizan dobiti niko ne sme reci a da to moze racionalno potkrepiti cinjenicama. Kada bi me neko pitao zasto Zvezda dobija ovaj mec,ne bih znao. Isto to mislim i za Partizan. A vidim isto to misle i kladionice sa tek blagom prednoscu na stranu Crvene zvezde. Zasto ? Opet ne znam...
Mozemo mi naglabati celi dan do pocetka utakmice ko je sta je i u kakvom stanju ali sve ce to da padne u vodu od 20:30. Los dan,dobar vrlo relativna kategorija ocenjivanja tako da se ni sa te strane ne moze pricati.
Zvezda dobija iz tranzicije,ako iskontrlosie defanzivni skok,odigra pristojnu odbranu.Partizan ako odigra na mali broj poena,ako zaustavi Katica...Ponovo samo cisto naglabanje a odgovor koliko je ko bio u pravu saznacemo oko 22:30.
Neka je sretno Zvezdi,neka je sretno Partizanu i neka pobedi bolja ekipa na terenu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.